Gebruikers over webshop bol België
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGenakkelijke online winkel. Snelle levering en verschillende lever/ophaal opties. Rijke keuze aan verschillende producten en ook goede prijzen.
AlgemeenGemakkelijke website met enorm veel keuze! Alles gemakkelijk op te zieken en verachillende opties qua producten
AlgemeenAlles is vlot verlopen van bestelling tot levering maar het produkt ( laserpen ) werkt niet.
AlgemeenSnelle levering, uitstekende kwaliteit, hulpvaardig bij problemen.
Gewoon top. Ik heb al vaak besteld op bol.com. En ben nog geen enkele keer teleurgesteld geweest.
AlgemeenZeer gemakkekijk om je het perfecte product te vinden en de volgende dag al in huis. Top website
VerzendingProduct is van zeer goeie kwaliteit alles wat in de opmerkingen stond kwam ook overeen met het product ik ben zeer tevreden
AlgemeenAls het product beschikbaar is bij Bol, kies ik voor die webshop. Vlotte levering, goede service en klantvriendelijke oplossing bij een prolbleem.
VerzendingOok deze levering was heel vlot, binnen de beloofde tijd en goed verpakt.
AlgemeenHet bestelling van artikelen via de website of app van bol.com is uitermate gemakkelijk. De betalingsmogelijkheden zijn zijn vlot en overzichtelijk. Alles verloopt altijd zonder problemen en zeer vlot.
VerzendingAlles wordt altijd vlot verzonden en mis met zorg ingepakt. Alles kan je opvolgen via de track and trace code.
KlantenserviceJe wordt vlot geholpen bij pech of problemen met je verzending of retour.
AlgemeenBol.com is en goede winkel je kunt er heel leuke dingen kopen aan goede prijzen
VerzendingDe verzending is erg snel da vint ik heel goed want de meeste dingen heb in tegen de volgende dag heel goede levering
AlgemeenErg overzichtelijke website, ruim aanbod en een prima service met een zeer snelle leveringstermijn voor de meeste producten. Ook zijn de prijzen zeer voordelig en regelmatig speciale acties.
AlgemeenReeds lang klant en meestal wel tevreden. Toch merk ik dat de service in dalende trend is en de prijs in stijgende trend. Vaak kan je de producten tegenwoordig goedkoper (en sneller) gewoon bij de lokale handelaar vinden.
VerzendingIk heb sterk zitten twijfelen tussen voldoende en goed. Eigenlijk is het uitstekend tot op het moment dat het misgaat. Op zo een moment is de service van Bol.com tegenwoordig waardeloos. Gelukkig komen de meeste pakketjes wel goed aan.
KlantenserviceLaatst de pech gehad dat een pakketje verloren was geraakt, iets wat wel eens kan gebeuren. Op zo een moment verwacht je een zekere klantvriendelijkheid van een bedrijf, maar die was in mijn geval bij bol.com ver te zoeken. Een korte uiteenzetting: Op 19/04 een pakketje besteld dat in een cubee automaat zou worden geleverd op zaterdag 21/04. Pakket was mooi verzonden op vrijdag, alleen was het maandag (23/04) in de late namiddag nog steeds niet geleverd. In eerste instantie contact gehad met bpost die pas op 25/04 toegaf dat ze het pakketje verloren was en dat ik best contact opnam met bol.com.
De site bied 3 mogelijkheden om contact te hebben met bol.com. Contact formulier, chat en telefoon; Ik koos voor de chat. Na een kort gesprek kreeg ik te horen (nuja... lezen) dat er een onderzoek zou worden geopend en dat dit 4 dagen zou duren. Tijdens die periode zou Koningsdag vallen (27/04) in NL en Dag van de Arbeid (01/05) in BE, ik verwachte dus niet snel antwoord. De volgende dag (26/04) wou ik afzien van de koop en toen merkte ik pas dat ik nooit een bevestiging had gekregen van mijn klacht. Ook onder mijn account op bol.com was nergens een spoor te vinden van een lopende klacht. Transparantie = /dev/null. Bij het telefonisch contact kreeg ik te horen dat ik pas kon afzien van de koop, nadat het onderzoek zou zijn afgerond. Ik heb toen ook expliciet moeten vragen dit nog eens op mail te plaatsen. In deze mail stond dat het onderzoek uiterlijk tegen 1 mei zou worden afgerond en "We nemen dan nog even contact met u op." (sic)
Op de avond van 2 mei had ik nog steeds geen antwoord gehad van bol.com en hierop heb ik dan maar zelf (weer) contact opgenomen met bol.com door te antwoorden op de mail van 26/04. Vanaf dan is het wel snel gegaan en naar aanleiding van mijn mail werd ik opgebeld op 03/05 met de melding dat de aankoop werd geannuleerd en dat ik mijn geld terugkreeg. Op 04/05 stond het geld op mijn rekening, 15 dagen na de oorspronkelijke besteldatum.
Ondanks eind goed, al goed, zal ik niet meer zo snel iets bestellen bij bol.com. Ik kan gerust begrip opbrengen dat het af en toe eens fout loopt en dat er dan een verplichte bureaucratische procedure moet worden doorlopen. Maar een geautomatiseerd mailtje met daarin een ticketnummer en een melding van je klacht is toch het uiterst minimale dat je zou mogen verwachten als klant.
AlgemeenDe eerste keer dat ik op de website bol.com terecht kwam was een geweldige ervaring.
VerzendingIk heb sinds bol.com in mijn leven kwam,heel wat besteld doe het trouwens al jaren,omdat de prijzen bij bol.com niet de pan uit swingen en de bestellingen die men doet worden steeds op tijd en keurig verpakt bij u thuis gebracht door Post.nl.
Vandaar dat ik al veel vrienden van mij naar bol.com heb gestuurd,en die zijn ook heel tevreden,want zeggen ze dan tegen mij daar kan je toch uitgebreid van alles bestellen.Bedankt voor de goede bediening steeds.
De service is steeds optimaal altijd de juiste bestelde producten,en netjes bij u thuis gebracht door post.nl
Algemeenheel gemakkelijk een bestelling plaatsen en correct geleverd gemakkelijk voor de betaling en zeker de verschillende mogelijkheden hiervoor.
Verzendinggeen klachten alles PERFEKT in orde
Klantenserviceklantenservice is uitstekend
AlgemeenZoals steeds staat bol.com garant voor een degelijke prijs, snelle verzending en prima kwaliteit van goederen
VerzendingGratis en snelle levering
AlgemeenVeel te lezen reviews van andere klanten, top klantenservice enorm vriendelijk en toegankelijk. Geven snel een cadeaubon ter compensatie van ongemak. Loyaal aan trouwe klanten. Goede prijs en top verzending. Favoriete betrouwbare website om van te bestellen!
VerzendingVerzending kon je stap voor stap volgen, en de transporteur kent ons inmiddels al dus als we niet thuis zijn legt hij het achteraan het huis waar niemand aan kan. Maar als we thuis zijn, zijn ze super vriendelijk en vlot. Mooi en goed ingepakt, elke keer alsof je een cadeautje opent
KlantenserviceSuper vriendelijk en makkelijk benaderbaar. Zelfs op zondagen, zijn bereid om zelfs compensaties in vorm van cadeaubonnen te geven als er ongemakken waren. Belonen trouwe klanten wat verdere verkoop bij hen bevordert
AlgemeenHeel makkelijk te gebruiken en heel goede kwaliteit. Ik heb paar keren producten besteld van bol.com en ben heel blij.
VerzendingHeel snel
AlgemeenGemakkelijk om producten te vinden,
Goede hulp bij het bestellen, Goed werkende app met AI Billy ter ondersteuning. Toppie gewoon!
In goede staat ontvangen, goed verpakt.
Prima service
Bij eventuele problemen of vragen omtrent producten, levering, betaling enz. altijd goed geholpen!
AlgemeenJe vindt hier alles. Makkelijk om te bestellen. Snelle levering aan huis. Wanneer ontevreden, heel makkelijk retourneren
VerzendingLevering is altijd op tijd. Wanneer niemand thuis is zorgt de bezorger dat het pakketje bij de buren wordt geleverd.
KlantenserviceHeb 1 keer de service geraadpleegd. Het duurde even voordat ik contact had, maar werd goed geholpen.
AlgemeenZeer betrouwbaar, snel en efficiënt! BOL.COM maakt zijn beloftes waar. En dat elke dag opnieuw.
VerzendingProducten waren netjes verpakt!
AlgemeenBeschadigd aangekregen door zeer slechte verpakking. Verschillende keren de verkopers hierover ingelicht maar ze blijven de slechte kartonnen envelop sturen die helemaal ingedrukt wordt en waardoor de fragiele doos volledig stuk is. Ik wens lego dimensions superman, Wu en Crusty de clown in mint condition te bekomen en niet helemaal geplet.
VerzendingBeschadigd aangekregen door zeer slechte verpakking. Verschillende keren de verkopers hierover ingelicht maar ze blijven de slechte kartonnen envelop sturen die helemaal ingedrukt wordt en waardoor de fragiele doos volledig stuk is. Ik wens lego dimensions superman, Wu en Crusty de clown in mint condition te bekomen en niet helemaal geplet.
KlantenserviceJe kan niet eens iemand te spreken krijgen. Enkel voorgekauwde antwoorden op mogelijke vragen.
AlgemeenAangezien ik mijn oud pc scherm cadeau had gedaan aan mijn vader, wou ik uitkijken naar een nieuw scherm. Mijn eerste top of mind keuze is steeds bol.com . Ik had 's avonds om 22:30 een bestelling geplaatst, en 's ochtends om 9 uur moest mijn vriendin al uit bed snellen om het pakketje in ontvangst te nemen. Ik vraag me toch echt af, hoe ze het doen
Zo snel had ik het niet verwacht 's avonds om 22:30 besteld, volgende ochtend om 9 uur aan de deur.