Centryshop

Gebruikers over webshop Centryshop

Na een retourzending van een iphone geen terugbetaling ontvangen.
Aangeifte bij de politie gedaan.
Tevens rechtsbijstand ingeschakeld.
Bereikbaarheid is zwaar droevig en inmiddels is de site opgeheven.
maw oplichters dus.

Gebruikt toestel + verkeerde model besteld + nooit meer iets teruggezien

Welke service?...ik heb ze niet kunnen contacteren en weigeren de telefoon op te nemen of email te beantwoorden .

Een advies aan iedereen die gedupeerd is via Centryshop.nl:
- Doe AUB online aangifte van internet-oplichting, dit kan via onderstaande link (optie 1-1-1):

De website is inmiddels uit de lucht en de vogel 'lijkt' gevlogen... De politie heeft naam en adresgegevens van de dader(s).

De eigenaar heeft vele kansen gekregen om een verklaring te geven, maar weigert dit te doen.

Ik heb destijds mijn iPhone 5s afgehaald op hun kantoor. Hij was wel
Geseald, maar wil eigenlijk niks zeggen. Ik zag later wel
Enkele gebruikssporen op de achterkant. Ik vroeg
Om een factuur, hij zou me
Die toezenden. Niks ontvangen na
Een week. Toen heb ik
Gemaild, met als antwoord terug dat ik een factuur zou ontvangen. Na wachten en wachten weer niks
Ontvangen. Zegt hij dat hij de factuur heeft verstuurd , maar niets ontvangen. Heb tig keren gebeld, maar telefoon lijkt afgesloten te zijn. Ik
Ben vandaag lang geweest, geen kip te vinden.

Onlangs een high end laptop besteld bij Leittiel Centryshop. Vlotjes de volgende dag geleverd.
Helaas zag ik het al meteen: verzegeling zag er niet nieuw meer uit, maar ach gewoon openmaken. En idd was deze laptop al eerder gebruikt. 2 krasjes op de rand van het scherm en 1 licht krasje op de buitenkant van het scherm. Als klap op de vuurpijl vond ik een gebrande cd in de cd/dvd lade. Het verhaal aan Centryshop kant was hetzelfde wat hier eerder is beschreven: zij krijgen van de leverancier hun spullen en weten niet wat ermee is gedaan. Dit geval was dus een teruggestuurde laptop, de bekende 14 dagen bedenktijd/ afkoelingsperiode. Ik kon de laptop gewoon terugsturen en zou het geld gelijk terug gestort krijgen. Hier ging het dus fout en kwamen de smoesjes naar voren toen ik mailde, bellen ging echt niet meer: ehh we hebben de laptop nog niet ontvangen, ehh we zullen hem na het weekeinde afhalen van het PostNL schap.
2 dagen nadat ik via track & trace de bevestiging heb gehad dat het product. Was opgehaald kreeg ik een mail of ik de laptop al had opgestuurd?
Hierna kreeg ik een mail dat zij tijdelijk hun activiteiten moesten staken!

Toen dacht ik dat ik vreselijk opgelicht was door een bedrijf die zichzelf opblaast.
Mailtjes werden niet meer beantwoord enz enz.
Door tussenkomst van Q shops keurmerk heb ik gelukkig bijna al het geld ( na 6 weken) terug gekregen, zit nog op een paar tientjes te wachten.

Betaal aub ietsie meer bij een gerenommeerde webwinkel dan denken dat je een goede deal heb afgesloten en veel zorgen er gratis bij krijgt.

Ontvangst verzending was top, retour bar slecht.

Niet meer te bereiken via tel en mail. Yassine Ben Torres 'bedankt' voor de slechte afwikkeling.

Ik heb een iPhone5S besteld 2 weken geleden voor 535 euro. Volgens de site was hij op voorraad en telefonische klantenservice elke werkdag van 10 tot 17.

Niks ontvangen / geen mail / geen telefoonbericht.

Ik heb 2 x een voicemail ingesproken, geen bericht terug ontvangen. Ze reageren ook niet op E-mail. Ik ben nog steeds aan het wachten.

Bestellen en betalen via de webshop gaat heel snel , maar daarna zijn ze slecht tot niet bereikbaar via mail en telefoon

In de webshop was het product op voorraad dus besteld en betaald. Echter werd er nooit geleverd

IPhone 5s besteld naar aanleiding van tweakers/pricewatch en reviews. Echter order geplaatst en betaald maar werd niet geleverd. Na herhaaldelijke mailtjes en ingesproken berichten kreeg ik een mail dat ze gestopt waren met de activiteiten en dat het geld terug gestort zou worden. Hun site en webwinkel is nog steeds online. Tot op heden nog steeds NIETS! Alweer vele telefoontjes en mailtjes hun kant op maar geen enkele reactie. Ze claimen een "eerlijk"bedrijf te zijn maar ik heb zo mijn twijfels en vind ze nu meer op oplichters lijken. Op het moment dat ik het geld alsnog terug krijg zal ik mijn review aanpassen. Maar tot die tijd heb ik er geen goed woord voor over

Heb de factuur niet ontvangen en hier dus naderhand om gevraagd. Krijg geen reactie via email. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en komt er een voicemail waarin hen nummer wordt genoemd, zeer on professioneel. Bestaat deze winkel uberhaupt nog wel? Ik heb mijn twijfels. Mijn advies is "niets kopen".

Geen enkele respons / contact naar aanleiding van mijn email. Telefonisch niet bereikbaar. Naar mijn idee bestaat winkel niet meer.

prettige communicatie. goede info over produkten. fijn contact. levering was keurig binnen termijn. geen risico's op niet leveren.

---

prima contact gehouden. We blijven bestellen bij deze groep!! Top

4* Iphone besteld keurig geleverd binnen week

Website ziet er op het eerste oog redelijk uit prijzen zijn zeer concurrerend. Status wordt niet ge-update op de site. Ik heb overal achteraan moeten mailen en bellen.
Contact is vriendelijk en correct en doet ook wat hij zegt. Ik heb geannuleerd en mijn geld teruggekregen. Vraag voor aankoop of er iets op voorraad is wat ik betwijfel.

Hij heeft nogal pech met verzenden via PostNL ik kreeg een trackingcode die niet bleek te bestaan. Hij zij dat er veel mis ging met vrije rijders van PostNL. Maar een pakket verzenden doe je niet bij een vrije rijder en de code krijg je mee als je verzend. En staat dus in het systeem op het moment van verzenden. Ook las ik op andere plaatsen reviews van deze shop dat ze ook zendingen zijn kwijtgeraakt en er opnieuw verzonden moest worden. De laatste maand al 4 keer. Dit is geen toeval. Maar denk dat er leveringsproblemen verbloemd worden. Daarna werd de verzendtermijn drie keer uitgesteld. Het zal woensdag binnenkomen. Dan zal het maandag wel binnenkomen. Dus geannuleerd.

Na annulering moeten bellen voor een statusupdate per mail maar het belangrijkste mijn geld terug was gelukkig de zelfde dag geregeld. Hier had ik een hard hoofd in nadat ik drie andere reviews met vermiste pakketen had gelezen alleen al van de laatste maand.

Website ziet er iets verouded uit. Weinig foto's en een aantal pagina's die een fout melding gegeven.
Hebben een q-shop keurmerk die waarborgd dat ze leveren en anders komt een commisie in actie. De telefoon lijn die ze hebben is niet altijd bereikbaar maar de mensen bellen altijd terug.
Email reageren ze de zelfde dag nog op, of via de mail of via de telefoon.
Bedrijf is bekend bij kvk en heeft een aantal reviews.

Dus algemene indruk was ik niet gelijk te spreken over de website maar nadag ik telefonisch contact had gehad trok dit mij over de drempel om mijn aankoop bij deze site te bestellen. Contact met ze gehad en waren vriendelijk behulpzaam.

Beoordeling van het bedrijf voldoende
Beoordeling van post.nl service = zeer slecht.

Via vergelijk.nl kreeg ik een link waarbij stond dat het ongeveer 3 dagen duurde. Dit was niet zo vermeld op de site. Bleek dat ze eerst het bij de leverancier moesten bestellen en daarna naar me toe zouden zenden. Ze dachten in eerste instantie dat na 4 werkdagen het zou arriveren. De 5e werkdag een track and trace gekregen en hierbij zeiden ze dat het zaterdag thuisgeleverd zouden worden. Nu was het zo dat bij post.nl het pakketje verdwenen was en ze alsnog een nieuwe moesten opsturen. De dag erna een nieuwe track and trace gekregen en deze werd wel sneller geactiveerd.Uiteindelijk na 10 werkdagen totaal de laptop in goede staat gekregen.

Tip: neem telefonisch contact me ze op of email ze om een indicatie te krijgen hoelang het ongeveer duurt bij de verzending, mogelijk dat ze producten op voorraad hebben en mogelijk dat ze nog moeten bij bestellen. Dit zorgt ervoor dat er geen onnodige onduidelijkheid wordt gecreeerd.

I.v.m. de lange duur van de levering hebben ze een compensatie van 20 euro gestort op mijn rekening.

Via Pricewatch Iphone 5s 16GB gezocht. CentryShop was op dat moment de goedkoopste.
Bestelling geplaatst en via mail snel op de hoogte gehouden van bestelling.

Website is overigens wel helemaal http. Ook het deel waar je een account aanmaakt en bestelling plaatst.

---

Aftersales heb ik nog niet nodig gehad.
Tijdens bestelproces wel even telefonisch contact gehad over de te verwachten leverdatum. Geen gehoor, maar binnen 5 minuten werd ik teruggebeld en prima te woord gestaand

Verzending via PostNL was prima op tijd en volgens belofte.
Nette neutrale verpakking.

Iphone zelf blijkt in de verpakking een Engelse oplader te hebben. Een nederlandse oplader was apart bijgevoegd.

Omdat ik de telefoon de volgende dag nodig had, heb ik eerst gebeld of hij op voorraad was. Dit was het geval. Ook gevraagd of ik hem de volgende dag in huis kon krijgen. Dit werd door hun verzekerd mits POST NL hieraan kon voldoen. Communicatie via de telefoon uitstekend.

Zoals afgesproken heb ik de bestelling netjes de volgende dag in ontvangst mogen nemen.
Netjes verpakt en in goede staat.

Bestelde een iPhone voor mijn dochter, kon 'm ook ophalen. Bedrijf zat zonder verdere aanwijzing in een gebouw waar zeer veel bedrijfjes een kamer kunnen huren. Ze waren net begonnen vertelde de verkoper, vandaar dat ze wel lage prijzen moeten hanteren.

Mocht het iPhone doosje open maken, dus eerst het cellofaan verwijderd. Deed de telefoon aan en er bleek al een SIM-kaartje in te zitten, telfoon kreeg allerlei SMSjes binnen. Telefoonnummer was een +44 nummer. Erg vreemd. Verkoper kwam vervolgens met vaag verhaal over een telefoon die retour kwam en gerepareerd was. Ik vertrouwde het niet. Twijfelde erg over echtheid doosje en echtheid telefoon. Telefoon twee ook uit cellofaan gehaald, die batterij was helemaal leeg. Ook dat heb ik nog nooit meegemaakt met een Apple product.

Toen kwam er ook nog een andere klant iets terug brengen. Mijn twijfel uitgesproken, verkoper deed niet moeilijk en heb pand toen verlaten (had nog niets betaald). E-mailcorrespondentie van te voren was wel in orde. De dag erna opgebeld door Centryshop. Ze boden hun excuses aan voor hoe het allemaal is gelopen. Excuses geaccepteerd. Wilde mijn dochters teleurstelling een beetje kleiner maken en ze hebben daartoe een iPhone hoesje en screenprotector opgestuurd.

Al met al had ik te weinig vertrouwen in deze winkel om de koop door te laten gaan.

Verder is dus wel alles netjes afgehandeld en bleef iedereen netjes beleefd.

Centryshop biedt hun producten aan tegen een zeer scherpe prijs en hanteert doorgaans een korte levertijd.

De beloofde levertijd kon (door toedoen van een externe leverar) niet waargemaakt worden. Echter werd ik daar tijdig van op de hoogte gesteld.

Doordat binnen de beloofde levertijd niet werd bezorgd kreeg kreeg ik automatisch korting op het product. De korting was meer dan fair!

Scorekaart voor Centryshop