Goedkope Ledlampen.nl

Gebruikers over webshop Goedkope Ledlampen.nl

Bestellen ok, prijs niet superlaag maar ok, bezorging snel, product niet te controleren - foute doosjes, stond verder geen info op - maar de service is beroerd.

De verzending is snel. Amateuristisch in elkaar geplakte doos, met oude kranten opgevuld. Op de verpakking vd lampen staan andere lampen dan erin zaten, de lampen zelf hadden geen opschrift, geen idee of het de juiste waren.

Wil weten waarom je retourneert (je hoeft wettelijk helemaal geen reden te geven), gaat klagen als je toch netjes een reden geeft, wordt boos omdat je zijn servicenummer belt en hem stoort, gedreig via de mail, retourzending wordt niet terugbetaald. Geen service was beter geweest dan dit.

Na een half jaar heeft de webstore-eigenaar deze review ontdekt en eist dat ik hem verwijder. Begint me per mail te bedreigen, en ook mijn collega's en familie. Overigens heeft hij nog steeds het aankoopbedrag niet geretourneerd, terwijl hij de producten wel netjes ontvangen heeft, en bevestigt dat hij ze heeft gekregen. Ik heb al aangegeven dat mijn reviews er niet beter van worden als hij me bedreigt ... en dat ik mijn geld nog steeds terug wil.

Even een letterlijke quote van een service-mail van www.goedkope-ledlampen.nl, zojuist ontvangen per mail:
________________________

"Op 3 sep. 2014, om 15:05 heeft Goedkope-ledlampen.nl <info@goedkope-ledlampen.nl> het volgende geschreven:

Je geeft niet op he?
Nu nog eens wat negatieve rotzooi erbij.
Nu is het oorlog vriend"

En:

"Vuiloe schoft die je bent" (sic)

en:

"Op 3 sep. 2014, om 15:24 heeft Goedkope-ledlampen.nl <info@goedkope-ledlampen.nl> het volgende geschreven:

Jij bent echt niet normaal he"

_____________________

Dus als je dit soort service wilt: je weet waar je moet zijn ... houdt er ook rekening mee dat je je geld kwijt bent als je de producten terugstuurt.

Beste "klant" ,
Het ligt niet in onze aard om op dit soort aantijgingen te reageren , maar u blijft aan het stalken , dus wij kunnen nu niet anders.
Het merendeel van de Nederlandse bevolking heeft fatsoen , en klachten zijn nu eenmaal inherent aan het verkopen van producten.
Voor iedere klacht bestaat een oplossing.
Iedere klacht verdient ook een oplossing.
Helaas is het zo dat een heel klein gedeelte van de bevolking nooit en te nimmer tevreden gesteld kan worden en onmogelijke eisen stelt of bedreigingen uit.
Wij kunnen hier niet aan tegemoet komen en het maakt ons niet meer uit wat u verder schrijft op fora , overigens overal met een andere schuilnaam.
Wij hebben zeer veel tevreden klanten , waarvan wij de namen uiteraard niet kunnen gaan publiceren hier.
Maar u probeert als individu ons bedrijf in een kwaad daglicht te stellen en schuwt werkelijk geen enkel middel.
U blijft aan het dreigen dat u het hele internet vol gaat zetten met negativiteit over ons bedrijf dat wij met passie en toewijding uitbaten.
Retour kosten omdat van gedachte veranderd wordt worden door ons overigens nooit vergoed.
Het houdt hier voor ons op en hopen oprecht dat u tot inkeer komt van dit gestalk.
Met vriendelijke groet ,
goedkope-ledlampen.nl

Volgens de wet hoeft een klant helemaal geen reden aan te geven voor zijn retour. Gewoon internetwegeving voor webwinkels. Je bent *verplicht* retourzendingen die netjes op tijd geretourneerd zijn, te vergoeden.

Dus mensen: hierboven lees je het. Goedkope-ledlampen.nl weigert zich gewoon aan de wet te houden, geeft het zelf toe, en naar je centen kun je fluiten. Even ter aanvulling: hij doet het hierboven voorkomen alsof hij alleen mijn verzendkosten niet wil vergoeden, maar hij heeft helemaal niets vergoedt, ook het aankoopbedrag niet. Hij heeft de lampen netjes terug, kan die weer opnieuw verkopen, en weigert mij terug te betalen. En daar kan je geen aangifte van doen bij de politie ... raar land.

Plus dat hij mijn collega's ging stalken via de mail. Ook dat is strafbaar: misbruik van de contactgegevens die ik hem enkel gaf om de producten te bezorgen. Dit is wel aangifte-waardig, waarschijnlijk. Dus ik hoop op een klein staartje voor meneer.

Het is overigens niet voor niets dat goedkope-ledlampen.nl bij geen enkel keurmerk of arbitrage-instituut is aangesloten ... dat had voor mij ook een waarschuwing moeten zijn hier nooit iets aan te schaffen. Spijt. Maar wel een bizar verhaal erbij, dat is ook wat waard.

Meneer , u liegt.
U heeft er blijkbaar uw levenswerk van gemaakt om ons bedrijf ten gronde te richten.
U bent de enige die op internet dit soort dingen schrijft.
We hebben vijf webshops , en zijn al sinds 1995 bezig met ons bedrijf.
Als wij klanten werkelijk zo zouden behandelen als u het voorspiegelt , dan zou het hele internet vol staan van onze slechte service en waren we er niet meer geweest nu.

Ik citeer hierboven letterlijk uit mails die deze winkeleigenaar mij stuurt. Er is niets van gelogen. En we mogen hopen dat deze winkel niet iedereen behandelt zoals ze mij behandelen, maar ondertussen ben ik mijn geld kwijt (dat ontkent hij ook helemaal niet, dat bevestigt 'ie zelfs hierboven) en weigeren ze dat terug te betalen. Maar maken me wel uit voor leugenaar, en gaan mijn collega's bestoken met mails. Allemaal eenvoudig te bewijzen ... die mails liegen niet. Ik heb geen enkele intentie deze winkel "te gronde te richten" of wat dan ook, ik wil alleen andere consumenten wel behoeden voor scheldkannonades, bedreigingen en voor het feit dat ze hun geld kwijt zijn als ze simpelweg een product retourneren volgens de regeltjes.

Scorekaart voor Goedkope Ledlampen.nl