Gebruikers over webshop Ziggo
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAls je een Ziggo/-Vodafone abonnement hebt, dus Ziggo + Vodafone 06 en je het Vodafone abonnement stopzet, dan wordt er automatisch aan je 3 in 1 pakket van Ziggo een Safe Online XL pakket toegevoegd, zonder dat je daar om hebt gevraagd. Kosten €6,95 per maand extra. Je moet dan zelf bellen met de klantenservice ( die regelt het geld terug) en op voorhand had ik al in mijn Ziggo account het Safe Online XL uitgezet ( wat dan een contract wijziging heet) De klantenservice kon mij niet vertellen hoe het kwam, behalve dat het kwam omdat mijn Vodafone 06 abonnement op 12 mei was stopgezet ( gewoon einde contract en overgestapt)
---
Geen verzending, maar maandelijkse factuur wijziging, waarvan ik niet wist dat het automatisch was gebeurt.
Klantenservice namens Ziggo heeft bewerkstelligd dat ik het bedrag wat eerst automatisch wordt afgeschreven ik weer retour krijg op een later tijdstip.( besteldatum die ik heb ingevuld is factuurdatum)
AlgemeenTp-link set besteld tegen reductie tarief, ondanks melding dat levering lang zou duren (6-8) toch binnen 2 weken ontvangen betaling via reguliere facturering voor abbo
VerzendingSnelle levering ondanks bericht dat door grote interesse leveringen vertraagd zouden zijn
AlgemeenGeen fijne service provider. Te vaak prijsverhogingen die het geheel wel heel erg prijzig hebben gemaakt. Te vaak her activeren. Waar zijn de betaalbare opties gebleven ? Die zullen pas weer terug keren bij echte concurrentie. Via starlink op termijn ? Het verzenden en bestellen van hardware gaat dan wel weer goed.
VerzendingGoed verpakt en snel in huis. Hier is niets op aan te merken.
KlantenserviceTe veel gedoe met her activeren wanneer spul wat langer niet gebruikt is.
AlgemeenDe webspace en nieuwsgroepen zijn beëindigd. Bij het nieuws staat dat het persoonlijk gemeld is aan klanten die de service afnemen. Nou...niet dus. Alles verloren. Bedankt. Wat is Ziggo toch lekker bezig de laatste jaren...
AlgemeenHet is aardig van Ziggo dat ze de TP-Link Deco M4 zo goedkoop leveren. Werd ook keurig bezorgd, inclusief korte installatietoelichting van Ziggo.
VerzendingLevering was keurig op tijd, dag na de bestelling.
AlgemeenMeestal goede internet service met goede uptime.
Een tijd terug had ik wel last van kortstondige disconnects van enkele seconden, maar dat schijnt niet meer te gebeuren.
De reden dat ik deze review schrijf is dat ik altijd prima behandeld ben bij Ziggo/UPC.
Vriendelijke medewerkers zowel via telefoon en chat en zeer coulant bij het omruilen van apparatuur.
AlgemeenGemakkelijk om een bestelling te plaatsen en bij te houden wat de status van m'n overstap was destijds.
VerzendingNetjes een track and trace ontvangen wanneer m'n producten geleverd zouden worden. Mail vanuit PostNL en vanuit Ziggo zelf. Beetje dubbelop, maar goed, zo weten ze zeker dat de info verstuurd is.
KlantenserviceZelf nooit problemen ervaren met de klantenservice. Of het nou was voor een retentie aanbod, info verstrekking, aanvragen van monteur etc. Netjes de gemaakte afspraken bevestigd gekregen.
AlgemeenAl jaren klant, nu al 10 jaar aaneengesloten, nooit een moment getwijfeld om het alternatief xDSL te nemen. Werkt snel en vrijwel altijd. Bij onderhoud wordt keurige kennisgeving gegeven. Monteurs zijn vriendelijk en beleefd. Service desk is geduldig.
VerzendingIk heb in die 10 jaar al meerdere mediaboxen en modems laten brengen en halen. Gaat perfect. Alleen je moet wel opletten dat het dus geleende apparatuur betreft en Ziggo 150 euro kan rekenen voor het kwijtraken van een decoder. (Heb ik gezien bij iemand, was opzet overigens)
KlantenserviceIk heb vaker met Ziggo gebeld dan met mijn oma in de afgelopen 10 jaar. Niet altijd voor service, vaker omdat ik netwerk specifieke informatie wilde lospeuteren of namens andere klanten belden om opheldering te krijgen over zaken. Klantenservice is altijd vriendelijk en beleefd, zowel telefonisch als online.
Had een extra CI+ module besteld via de website. Het bestellen zelf verliep vrij gemakkelijk na het inloggen met mijn UPC(/Ziggo) account. Betaling kon echter alleen via automatische incasso, en het was onduidelijk wanneer deze ging plaatsvinden. Verder werd nergens aangegeven wat de verwachte levertijd is.
VerzendingHad op 19-05 de extra CI+ module besteld. Was vervolgens een hele week vrij om het pakket te ontvangen. Op de statuspagina van de bestelling stond dat deze dan ook al was verzonden. Dit bleek echter incorrect want heb zojuist een mail gekregen dat hij pas vandaag (26-05) verzonden wordt en morgen wordt aangeboden. Dan ben ik dus niet meer thuis waardoor het allemaal nog langer zal gaan duren.