Topprice24

Gebruikers over webshop Topprice24

heb voor 31 euro aan parfum gekocht. moest 7,95 aan porto kosten betalen.
na een maand zeuren waar het bleef kreeg ik een brief dat er een pakketje voor me lag bij het postkantoor.
(het zou thuis bezorgt worden). Toen kwam de verrassing.
kreeg het alleen als ik alsnog 20,35 wilde betalen. pakketje had meer waarde dan 22 euro en dan komen er douane kosten over heen.

te laat en dus behalve 7,95 ook nog eens 20,35 moeten betalen

reageren laat (of niet) en als je ze confronteert met het geen hier boven te lezen is zeggen ze.
ja dat wisten we , kunt u in de algemene voorwaarde (30 papina's) lezen.!!!!

Ik ben heel goed geholpen door de jongens van topprice24. De levering verliep ook snel.

Ik heb ontvangen wat ik heb besteld. Zoals het hoort!

Ze waren erg vriendelijk. Al mijn vragen werden netjes beantwoord.

super snel geleverd en op tijd, dit zijn we gewend van Topperice24. Blijf bij hun bestellen.

Op tijd geleverd

Uitstekende klantenservice, zoals het hoort

1,5 geleden samsung galaxy s3neo besteld. Gewoon goed aangekomen. en ook snel. Net de samsung galaxy a5 2016 besteld. ook netjes na 3 dagen aangekomen

Product zit netjes verpakt in een doos. En verzending heeft 3 dagen geduurd

Trage site. Met enig geduld doorloop je de hele procedure en wordt de bestelling geplaatst.
Bevestiging van bestelling en geschatte leverduur.
Nota in PDF formaat.
Mailtje met bericht dat pakketje bezorgd wordt door GLS + track&trace.
Volledig tevreden en over het product en de afhandeling

Oplichters! Je wordt lekker gemaakt met scherpe prijzen, waarna aflevering telkens wordt verzet, verplaatst. Opeens blijkt een bestelling niet op voorraad, terwijl dat eerst niet zo was. Ik heb net mijn bestelling geannuleerd nadat ik een maand heb gewacht en in onzekerheid heb verkeerd. Nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg.

Betalen is makkelijk, verzenden lukt ze niet. Zo kan ik ook mijn geld verdienen.

Vaak niet bereikbaar en antwoorden kunnen slechts omslachtig, via andere medewerkers worden gegeven. Dan wordt beloofd terug te mailen, hetgeen niet gebeurd. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

nog even een toevoeging op mijn eerder bericht over het niet geleverde horloge van TOPPRICE24.com

na even zoeken kwam ik twee adressen tegen met telefoonnummer. de eerste heb ik al gebeld en beschreven in mijn review. maar welke is nu de juiste?

TOPPRICE24.COM

Daviottenweg 40
5222 BH Den Bosch
+31 (0) 85 2735189
Nederland

horloge besteld bij TOPPRICE24.COM bestelling betaald maar niet geleverd gekregen. gebeld maar krijg een Engelse mededeling dat ik geen credit heb om te bellen?

horloge besteld bij TOPPTICE24.COM en betaald. Drie dagen later toch weer even naar mijn horloge op de site gekeken en zag toen dat hij € 10.-- goedkoper was. Gebeld en gevraagd hoe dat kon, dat lag aan de inkoop. Had wel al een e-mail ontvangen dat hij was betaald. Normaal hoor je volgens hun site er een Tack & Trace melding bij de krijgen. maar omdat ik die mevrouw toch aan de lijn had vroeg ik wanneer mijn horloge dan zou worden geleverd. Volgens haar op de donderdag na dit gesprek. Donderdag hele dag thuis geweest en niets ontvangen. Ook via de e-mail géén Track & Trace bevestiging. Dus vrijdag morgen maar even gebeld hoe het zit.....en wat denk je?, Maandag kon ik nog bellen maar nu kreeg ik in het Engels te horen dat ik niet genoeg credit heb om dit nummer te bellen? 3x een poging gedaan om te bellen en 3x hetzelfde in het Engels. .......even op de site gekeken en mijn horloge kon ik daar niet meer terugvinden? ik denk dat dit een zéér dubieuze site is. En gezien de reacties die ik helaas niet eerder heb gelezen denk ik eerder aan Internetfraude. Waarschijnlijk ben ik mijn geld (€ 134,99) kwijt. Maar ik laat het er niet bij zitten. ik heb een bezwaarschrift geschreven met dat ik mij beroep op het "herroepingsrecht" in artikel 6.1 zoals op hun site beschreven. Ik heb aangegeven dat ik de betaling binnen vijf dagen op mijn rekening wil teruggestort wil zien. indien ik niet binnen deze termijn geld teruggestort zie ik aangifte zal doen bij de politie. Nu maar afwachten wat zij gaan doen.

Eerst wel telefonisch contact. beloofd dat mijn horloge op donderdag (7 juni) geleverd zou worden. maar is niet gebeurd.

Mijn product, een telefoonhoesje is nooit geleverd!!
Het lijkt erop dat ik ben opgelicht, de klantenservice reageert nergens op.

Product is nooit verzonden, ik heb geen Track & Trace code ontvangen.

Ik heb Topprice24 nu 3 keer gemaild maar ze reageren nergens op.
Ook heb ik 2 keer gebeld, maar naar een kwartier wachten kreeg ik de melding dat er niemand van de klantenservice aanwezig was.
Ook heb ik nooit een Track & Trace code ontvangen.
Ik heb dus wel (aantoonbaar) betaald en ben het geld gewoon kwijt.

Ik heb 2 augustus 2014 een Nokia Lumia 930 gehaald bij topprice24.
Dit ging allemaal goed en snel(de verzending) totdat ik een olievlek op mijn scherm kreeg. ik stuurde mijn telefoon op in de veronderstelling dat het gewoon garantie zou zijn. helaas bleek dit niet het geval, zij gooiden het op val of stoot schade terwijl dit helemaal niet kan want er was niks gebeurt. Maar goed ik heb 240 euro betaald om hem te laten repareren. uiteindelijk 10 WEKEN later ipv 2-4 weken zoals mij was beloofd kwam de telefoon terug. ik blij totdat ik hem uit de doos haalde.
Het touchscreen bleek niet te doen. Meteen weer gebeld, krijg ik als antwoord. Stuur de telefoon maar op dan kijken we wat er aan de hand is...

Ik heb hem nu op gestuurd en hoop dat het snel en netjes opgelost word.

TIP voor iedereen, NIKS BIJ Topprice24 KOPEN!!!
Reparatie is ronduit slecht.

Besteld volgende dag in huis.

Goed te woord gestaan, maar kunnen je nooit ergens mee helpen.

Paar weken geleden een macbook pro 15 inch besteld bij topprice24. Na het bestellen ben ik meer informatie op gaan zoeken van deze webshop.
Al snel kwam ik veel negatieve reacties tegen en voelde het niet helemaal lekker aan.

Toen maar gelijk gebeld en gemaild naar topprice over de bestelling. Hierbij werd ik netjes te woord gestaan door 2 werknemers. (email & telefoon).
Toen de MBP binnen was heb ik het product gelijk geïnspecteerd.
Pakketje was zeer goed ingepakt en verstuurd met DHL.
Maar bij openen van de eerste verpakking kwam ik erachter dat het een MBP was die was bestemd voor de Poolse markt.. Hier schrok ik in eerste instantie wel even van, aangezien ik dacht dat er een QWERTZ-toetsenbord met aparte toetsen; bijvoorbeeld de umlauten Ä, Ö en Ü, op zat.
Na deze constatering heb ik gelijk contact gezocht en opheldering gevraagd. Het bleek een internationaal model te zijn met de normale QWERTY lay-out.
Na deze bevestiging het pakketje geopend en bleek er inderdaad een normale MBP in te zitten.

Achteraf ben ik dus zeker wel tevreden over Topprice24 alhoewel ik vooraf nogal mij twijfels had.
Nu is het alleen niet zo netjes dat ze niet (duidelijk) vermelden dat het een product betreft dat uit het buitenland komt.
Maar ach.. het maakt uiteindelijk toch niet zoveel uit. Uiteindelijk komt alles toch uit Azië ;).

Topprice 24 thanks voor de service. Deze x wel een thumbs up.

Heb bij Topprice24 vorig jaar een telefoon gekocht en nu begon die uit te vallen en vast te lopen. Telefoon toegestuurd en er word gezegd dat er vochtschade in zit. Ik heb toen een foto opgevraagd van de vochtschade en ook ontvangen.
Maar na het bekijken van de foto kon ik geen vochtschade vinden, maar wel een kapot gemaakte kabel van accu naar moederbord. Dit heb ik later per mail aangegeven, en op eens ging het om een ander toestel, terwijl ik het wel heel raar vind want de krassen op de rand zien er het zelfde uit voordat ik het toestel toestuurde. Nu is dus gebleken dat de kabel tijdens controle kapot is gemaakt maar wilt het bedrijf hierop geen eigen verantwoordelijkheid nemen en schuiven ze het defect naar mij toe, terwijl ik nog nooit het toestel heb open gemaakt. Sterke nog ik weet geen eens hoe dat moet. Ook een ander bedrijf deze foto laten zien en die konden ook geen vocht schade vinden en kwamen ook gelijk op de kabel breuk uit.

Mijn advies is dus niks kopen bij dit bedrijf, want zodra er iets met je product aan de hand is kunnen ze zeer moeilijk doen en met bedragen komen die nergens op slaan. en helemaal niet als het defect de schuld is van topprice24 of hun repair center.

Oja en de zin boven aan deze pagina zeg ook al genoeg.

Doordat wij meerdere malen beïnvloeding van de eigen shopreviews hebben moeten constateren kunnen wij helaas niet instaan voor de echtheid van onderstaande shopreviews en de daarbij behorende scores.

verzenden was snel en netjes

Bedrijf is in omgang met defecten zeer slecht. Zo slecht zelfs dat ik op het punt sta om de Geschillencommisie te raadplegen. Ze komen namelijk telkens met een ander verhaal en proberen onder de herstel kosten uit te komen.
Ook Is het zeer vervelen dat ze op een bepaalde tijd maar te bereiken zijn.

Samsung A5 besteld voor mijn dochter. Topprice24 was erg voordelig, hadden de witte versie op voorraad, zou binnen 24 uur leveren en de website zag er goed uit. Bestellen ging vlot. Kreeg direct een bevestiging incl. Factuur. Aangezien ik vrijdags bestelde, verwachte ik de telefoon op zaterdag of uiterlijk maandag (de website geeft eerst volgende werkdag aan). Verder geen communicatie mbt verzending ontvangen (ook niet van DPD). Ging me zorgen maken en reviews over de shop in meer detail lezen, welke vrij negatief zijn.

Maar op maandagochtend werd de telefoon gewoon door DPD geleverd. Keurig verpakt in doosje met luchtkussens. De Samsung A5 zat in zijn originele doos met alle originele zegels keurig gesloten. Aan de stickers kon je zien dat het om een EU versie was bestemd voor de Poolse markt. Hagelnieuw toestel met alle stickers erop en de taal eenvoudig op NL te zetten. Gebruiksaanwijzing online bekeken.

Bestellen was simpel, de levering super snel en de prijs: goedkoper konden we nergens vinden. Ruim 35 euro bespaard.

Beloofd was binnen 24 uur en dat is helemaal gelukt.

Op aanraden van vrienden ben ik terechtgekomen op topprice24. Het is een zeer overzichtelijk site met superprijzen. Een samsung 42h6500 is i100 euro goedkoper dan bij de concurrent!

İk heb gemeld dat ik het product wilde komen afhalen, dit was gern enkel probleem, dezelfde dag nog.

Zeer vriendelijke mensen , je wordt er behandeld volgens de slogan : 'klant is koning' je krijgt netjes uitleg over je aankoop.

Via Google kwam ik in aanraking met Topprice24.nl. Ik was opzoek naar een Galaxy Tab 4 7.0 SM-T230. En wil graag goed voor een goede prijs/kwaliteit verhouding & een Benelux model hebben. Mijn voorgevoel werd echter bevestigd.

Begin deze maand was bij de Mediamarkt "dezelfde" tab namelijk de SM-T230NZWAPHN (PHN) nederlandse markt, nog voor nagenoeg dezelfde prijs in de aanbieding. Topprice24.nl adverteert en staat ook op de bon dit Nederlandse model te leveren. Echter heb ik het poolse model gekregen. Waarschijnlijk de SM-T230NZWAXEO. Erg misleidend!!!!!!! :( :( :( Maar was misschien een beetje te verwachten gezien de laagste prijs.

Al met al schrok ik een beetje hoe ik het pakketje geleverd kreeg. Het was dubbel dicht getapet. Was op zich wel redelijk verpakt met foam in de verzenddoos. De verzenddoos was opnieuw dicht getapet, te zien aan het plakband over de adressticker (waybill DPD) met mijn adres erop, waarover weer een nieuw DPD label heen zat. Merkwaardige manier van verzenden...Kennelijk is het doosje in distributie nog een keer dicht getapet. Maar waarom?

Maar al met al toch spoedig verzonden. Nog geen 24 uur geleden uiteindelijk besteld.

Echter de originele seal Samsung fabrieks seal was dus wel doorbroken en hersteld met een blanco seal????? Ook weer een minpuntje. Maar ja, bij de Bart Smit doen ze dat ook om te checken of het scherm heel is, maar dan ben je er als consument bij!

Ben ik nu heel paranoïde als ik zeg dat er wellicht spyware/malware op de tablet is geïnstalleerd en een keylogger etc. Afijn, theoretisch zou zou iets dus gebeurd kunnen zijn! Immers de originele seal op het Samsung doosje is doorbroken. Geen fijne gedachten als je het product zo geleverd krijgt. Alleen daarom zal ik een nieuw product eisen ... fabrieks gesealed! :+ Het staat er ook niet voor niets op: DO NOT ACCEPT IF SEAL IS BROKEN / CAUTION SEALED PACKAGE.... If seal has been broken or tampered with, do not give clear receipt unless contents are examined in presence of delivering agent.....

Dus bij deze nodig ik de beste man achter Topprice24.nl uit om met een SM-T230NZWAPHN gesealed en wel mee te nemen en deze te komen omruilen voor mijn poolse model. Ik sta naar mijn idee volledig in mijn recht, immers er is niet geleverd wat er is besteld!

Ik had het bestelproces al eerder doorlopen en wilde contact met de klanten service. Echter, je kan ze maar tussen 10 en 12 uur s'ochtends bereiken en op mijn mail is niet gereageerd. Echter ook overbodig, omdat ik als nog de gok had gewaagt om hier te bestellen. En nu dus 120 eu lichter ben en een poolse Samsung Galaxy Tab met mag Joost weten wat er mee is gebeurd rijker... :{ Het zou top service zijn als ik alsnog een SM-T230NZWAPHN geleverd krijg ipv van de Tab die ik nu geleverd heb gekregen. Dan krijgt het bedrijf een dikke pluim en warme douche....

edit:
Zojuist na 15 minuten in de wacht te hebben gehangen, de klantenservice gesproken. Ik heb afgesproken mocht ik niet over dit product tevreden zijn, kon ik hem omruilen voor een Nederlandse versie (PHN). Ik heb ook daarom 1 ster extra gegeven voor de shop en mijn review bijgesteld.

In tegenstelling tot andere berichten kan ik de shop aanraden als je genoegen neemt met een nieuw product voor de buitenlandse markt bedoeld. Ik weet wel dat daar andere garantie voorwaarden meestal voor gelden en dus daarom veel goedkoop kunnen aanbieden. Hopen dat het product het minimaal 2 jaar uithoudt. Hij komt in handen van een 4 jarig meisje, uiteraard met EVA FOAM (croc sandalen materiaal) dus we zullen zien.

Ik heb bij topprice24 de samsung galaxy note 3 neo besteld. Het was moeilijk om het product te vinden op de website. De website werkt niet altijd even goed.

Ik heb hem op maandag 4 mei 2015 besteld en hij was op vooraad. Hij zou de volgende dag komen maar dat verwachte ik niet want de volgende dag was het bevreidingsdag. Dus ik had dus gedacht dat hij 6 mei kwam, extra de hele dag thuis gebleven maar er kwam niks. Die zelfde avond een mailtje gekregen dat hij niet meer op vooraad is en dat hij wordt gestuurd als hij weer binnenkwam. Een beetje raar want hij was maandag 4 mei wanneer ik hem besteld had wel op vooraad ???????.

Heb ik op donderdag 7 mei contact op genomen met de klanteservice (Moest eerst 15 min wachten). En heb het hele verhaal uitgelegd. De man zij dat hij al een tijdje niet meer op vooraad was,(dus het stond verkeerd op de website). Toen heb ik gevraagd wanneer hij weer op vooraad was, hij zou het even na vragen. Toen verteld hij mij dat er "toevalig" nog eentje lag (beetje verdacht????), toen zij hij dat ze hem bedeen op zouden sturen. Nu maar wachten.....

ik zou het niet aanraden om hier te bestellen, volgens mij gaat het hier om oplichting praktijken. op eigen risico .
ik heb ook besteld maar naar 4 dagen nog niks ontvangen of reactie gekregen op mijn mails. aantal keren gebeld ook geen gehoor krijg je z'n bekende kut stem aan de lijn zogenaamd alle medewerkers aan de lijn!

ja hoor geloof je het zelf! dikke klacht indienen !

Website ziet er opzich uitstekend uit, wat echter opvalt zijn de spelfouten! De prijs voor een PS4 was goedkoper dan een andere site, daarom toch lichte argwaan. Hierom de voorwaarden snel doorgekeken, raar dat daar spelfouten in zitten.

Wat daarnaast opvalt is dat bepaalde links op hun website op mobiel helemaal niet werken, dit wekt ook argwaan. Zo werkt bijvoorbeeld de retouren link in hun footer helemaal niet, erg vreemd!

Rare contact tijden, dagelijks bereikbaar tussen 10:00 en 12:00 uur. Dit vind ik erg korte tijden, raar voor zo'n bedrijf.

De verzending was uitstekend, maar dit komt natuurlijk door DPD zelf. Zij mailen je met een levertijd, geven je de mogelijkheid de verzendtijd/datum te wijzigen.

In een woord waardeloos! Kennelijk staat in hun voorwaarden dat ze 10% van het aankoopbedrag mogen inhouden. Dit mag niet eens! Zoek hier de consumentenwetgeving maar voor op. Toen ik ze belde probeerde de telefonist mij hier dan ook mee af te schepen. Dat ik hier rekening mee moest houden.

Pas toen ik de wetgeving naar hun gestuurd heb gingen ze overstag. De mail die ik hierna heb ontvangen was dan ook alles behalve vriendelijk te noemen. Ik zou hier echt nooit meer iets bestellen, het blijkt maar weer dat je toch beter bij een grotere partij iets kunt bestellen. (Neme een Wehkamp, hier is retourneren bijvoorbeeld ook gratis).

Een Samsung S4 mini ontvangen. Keurig op tijd geleverd. Echter, toen het apparaat defect raakte dan kan je het terugsturen waarbij men een wachttijd van 4 weken beloofd. 4 weken als je telefoon kapot gaat binnen de garantie!

Als je toestel binnen de garantie kapot gaat mag je 4 weken wachten. Topprice verwijst heel graag naar een andere reparatiebedrijf, een extern bedrijf. Maar zij zijn verantwoordelijk voor de garantie!

Scorekaart voor Topprice24