gooxbox360.nl | GooHoo

Gebruikers over webshop gooxbox360.nl | GooHoo

Al meerdere keren erg slechte ervaringen mee gehad, jammer, maar daar kiezen ze toch echt zelf voor. Waardeloze webshop, waardeloos personeel en waardeloze oplossingen voor problemen die ze nota bene zelf gemaakt hebben.

Ondanks dat het mij best duidelijk is dat het om gebruikte spullen gaat, lijkt het mij toch geen overbodige luxe om te weten dat er forse beschadigingen op de cd zelf zitten.

Zelf een fout maken en dan vervolgens ook nog eens niet naar de kritiek van de klant luisteren maar wel de rekening voor de fout onder de neus schuiven. Bloedirritant om dan ook nog eens gebeld te worden om dit nog eens per telefoon ook extra te benadrukken.

Per abuis (lees:stond nergens) een tweede hands controller gekocht welke een afwijking van 25% (drift) had op de rechter analoge stick (zelf met PC nagemeten). Er was niet mee te spelen als een spel naar die stick luistert. De testafdeling van houdt vol dat er "geen defect" zou zijn en kan ik alle vrachtkosten zelf betalen.

BIJ DIT BEDRIJF ALTIJD FOTO"S EN SCREENSHOTS MAKEN VAN DEFECTEN WANT HET ZAL WORDEN ONTKEND!

Scorekaart voor gooxbox360.nl | GooHoo