Gebruikers over webshop Naxu (downloads)
Review toevoegen12 maanden Xbox Live besteld. Via budgetgaming.nl op die site gekomen.
Ging er vanuit dat de code wel binnen één dag geleverd zou worden. In alle haast niet de reputatie van de site gecheckt aangezien deze er wel betrouwbaar uitzag. (Had ik maar eerder op Tweakers gekeken D: )
Telefoonnummer is niet bereikbaar, mailtjes en online formulier wordt niet beantwoord.
Kortom, wil je je geld niet weggooien, bestel hier NIET
Over de digitale verzending kan ik kort zijn, die heeft namelijk nooit plaats gevonden
KlantenserviceDe site is gewoon een dummy. Ziet er enigszins professioneel uit, maar schijnt bedriegt dus.
Bestelling en betaling gemakkelijk. Daarna niets meer gehoord.
Telefonisch niet bereikbaar. Helpdesk in het latijn!!
Geen levering, niets verzonden. Bestelling blijft op verwerken staan. Niet bestellen
KlantenserviceNemen tel niet op. Niet bereikbaar waardeloos!!!! Niet bestellen bij deze oplichters
Naxu, Media Sense en *knip* zijn oplichters. EUR 42,99 betaald maar code gekregen. Koop geannuleerd. Mail wordt niet beantwoord en telefoon wordt niet opgenomen. Doe allemaal aangifte via internet bij de politie! En stuur een mail aan ondernemen@kvk.nl zodat ook de Kamer van Koophandel van dit bedrijf op de hoogte wordt gesteld. Laat deze oplichter stoppen.
VerzendingHet bestelde product is niet wat het moet zijn. De site suggereert dat men (zoals gewoonlijk) een schijfje krijgt. Plaatje van een postbode erbij en teksten als "bezorging" en "verzending". Maar het wordt slechts een code die kennelijk (ik heb m niet gebruikt want ik wilde annuleren) dikwijls ook nog niet werkt.
KlantenserviceKlantenservice is er niet. Mails worden niet beantwoord en de telefoon op het nr. 010 761 93 00 wordt nooit opgenomen
Koop niets bij NAXU! De eigenaar is niets meer dan een oplichter. Heb je wel iets besteld, betaald en niets ontvangen? Doe dan(digitaal) aangifte van oplichting zodat Naxu gestopt kan worden. Meld ook bij sites als consuwijzer.nl dat je opgelicht bent, alleen op die manier is de eigenaar vanNaxu op een effectieve manier te stoppen.
De eigenaar van Naxu is ook te vinden op facebook: https://www.facebook.com/hatseflatsh
Activationkey besteld en betaald, maar nooit ontvangen. Had het kunnen weten, Paypal heeft de rekening van Naxu (aka media-sense) al geblokkeerd, nu de banken nog!
DOE AANGIFTE!
vele pogingen om telefonisch in contact te komen, te mailen en formulieren ingevuld te hebben op de sites van Naxu en Datakoning.nl (van dezelfde eigenaar) m hebben tot niets geleid. Van service is dus geen sprake.
DOE AANGIFTE
Tot nu toe niet ontvangen waar ik voor betaald heb. Geen contact met de klantenservice via e-mail, telefoon of chat kunnen krijgen. Ik bestel er niet meer.
VerzendingBelofte van directe levering wordt niet nagekomen. Na 24 uur nog geen (steam) code ontvangen voor een spel (Divinity Original Sin) waar ik direct (middels iDeal) voor betaald heb.
KlantenserviceNemen al twee dagen de telefoon niet op. Online chat is niet beschikbaar gedurende de aangegeven openingstijden en als deze wel beschikbaar is dan ontvang je geen reactie.
VerzendingIK ben opgelicht door NAXU, bestel hier niet, want ik heb nooit iets van ze gekregen...
KlantenserviceZe nemen niet op wanneer je hun nummer belt, waardeloos!
NIET BESTELLEN hier! Oplichters! Betalen en geen spullen krijgen, pech, geld weg. Adres bestaat niet
VerzendingNIET BESTELLEN hier! Oplichters! Betalen en geen spullen krijgen, pech, geld weg.
KlantenserviceNIET BESTELLEN hier! Oplichters! Betalen en geen spullen krijgen, pech, geld weg.
VerzendingDigitale game besteld bij Naxu NL, betaling via Paypal. Nooit de game gezien, geld kwijt. Aanmaningen gestuurd, zonder enige reactie. Consumentenorganisaties waarschuwen voor dit bedrijf, KOOP DAAR NOOIT, het is een oplichting !
KlantenserviceDigitale game besteld bij Naxu NL, betaling via Paypal. Nooit de game gezien, geld kwijt. Aanmaningen gestuurd, zonder enige reactie. Consumentenorganisaties waarschuwen voor dit bedrijf, KOOP DAAR NOOIT, het is een oplichting !
ze leveren niet wat je wel hebt betaald !!!!
KOOP HIER NIKS MEER MENSEN , van de zomer ging het nog goed toen leverde ze wel nu niet meer .
en op facebook op hun site alleen maar klachten van niet geleverde spullen ,
ze hebben niks geleverd, daardoor is mijn oordeel waardeloos punt
Klantenserviceze reageren nergens meer op !!!!! ook niet op mijn mails
Twee keys besteld en betaald. Na 1 week blijft de bestelling staan op verwerkt en heb ik niks mogen ontvangen.
VerzendingHet beloofde product is op geen enkele manier aan mij geleverd.
KlantenserviceHeb het bedrijf niet kunnen bereiken via meerdere e-mailadressen, online ticket systeem, online chat, formulier op de website of telefonisch.
Let op zeer slechte site!
Het gaat om downloads en dat staat niet op de site!
Die download heb ik nooit ontvangen.
Er wordt absoluut niet gereageerd op mails of andere manieren van contact zoeken.
Als met al ben ik mijn geld kwijt en heb ik niets!
Welke verzending?
Er is nooit iets verzonden!
En het blijkt om downloads te gaan - staat NIET op de site!
Er wordt niet gereageerd op mails - zeer slechte communicatie.
Klantenservice is er gewoon niet!
18 uur na bestelling van een CD-KEY, die op voorraad zou zijn, nog steeds niets ontvangen.
Eerdere bestelling duurde ook al een paar uur maar werd uiteindelijk wel dezelfde dag nog geleverd.
Voor het eerst in mijn lange online bestel geschiedenis vrees ik dat ik mijn geld gewoon kwijt ben.
De beloofde 2-5 minuten met een maximale uitloop naar 6 uur wordt ruim overschreden. als er uberhaupt nog geleverd wordt
Het is nu 2 weken later. Nog steeds geen enkele reactie. Reacties op hun facebook pagina worden stelselmatig verwijderd.
Tot dusver nog geen reactie op mijn toch nog vriendelijke verzoek om zsm. te leveren. Telefoon wordt niet beantwoord.
Vorige keer late levering, nu geen levering en geen reactie/service. Ik ben er klaar mee.
VerzendingIk heb er eerder wel eens besteld, toen moest ik achter mn codes aan, uiteindelijk wel gekregen. Niets automatisch. Maar nu al dagen lang helemaal geen reactie op mijn vragen. Download niet beschikbaar. Gelukkig met paypal betaald dus dat ga ik dan escaleren maar kan echt niet.
Je krijgt een gratis bonus serial voor troepgames, dat is dan een foto van een serienummer op een cd hoesje. Heel dubieus allemaal. Ik zou er geen grote aankoop aan durven.
Geen enkele reactie op mijn vragen waar mn download blijft. (al dagen)
Ook ik ben er helaas ingetrapt. Ik heb bij Naxu Fifa 15 gekocht, althans geprobeerd. Was in de veronderstelling dat het een game op een disc zou zijn, maar het bleek een code te zijn. En de verzonden code bleek ook nog eens te weinig karakters te hebben voor de psp dus werkte niet. Contact opgenomen met de helpdesk dat ik mijn bestelling wilde retourneren omdat ik een fysieke game had verwacht en de code ook niet werkte. Een reactie gehad per mail van ene Mike maar daarna nooit meer wat gehoord.
Ook het annuleren via de aankop via Paypal ging niet, omdat zij alleen fysieke goederen blijken te dekken. Kortom: niets bestellen bij deze site. Misschien was ik enigszins naief maar een wijze les de volgende keer niet meer gelijk voor de goedkoopste site gaan, ookal ziet het er op het eerste gezicht goed uit. Laat je niet misleiden!
1 mail teruggehad, daarna nooit meer wat gehoord. Zelfs van een retourzending invullen op de site nooit een bevestiging gehad.
Ook ik heb de fout gemaakt bij NAXU.NL een bestelling te plaatsen. Het geld was in "no time" overgemaakt, maar leveren is er niet bij.
VerzendingNa 4 maanden taal noch teken.
KlantenserviceNadat bleek dat het bestelde spel "Sniper Elite III" niet geleverd kon worden begonnen de problemen pas echt. In elke e-mail hierover worden beloftes gedaan die niet worden nagekomen. Volgens hun algemene voorwaarden zou ik na hooguit een maand mijn geld terug hebben. Dat is nu al 4 maanden geleden. Zelfs aangifte doen van oplichting maakt bij deze mensen geen indruk.
Site ziet er gelikt uit, maar de informatie blijkt misleidend. Sommige producten worden niet fysiek aangeboden, maar alleen als download link. Dit wordt echter niet goed of duidelijk aangegeven De communicatie is traag, de e-mail respons klopt grammaticaal van geen kant.
Klantenserviceslechte communicatie, telefonische helpdesk niet bereikbaar, mail wordt traag beantwoord en in zeer belabberd Nederlands
Doe GEEN zaken met dit bedrijf, het zijn oplichters !!!!! Mijn 35 euro ben ik kwijt, had ik maar even dit bedrijf hier moet verifieren. Site ziet er professioneel uit, KvK etc , maar het is allemaal fake, je geld ben je kwijt
Verzendingje krijgt je spillen niet, geld ben je kwijt
Klantenservicehelpdesk is er niet ook al staat het op de site aangegeven
Waardeloze winkel, ik raad iedereen aan om ergens anders iets te kopen.
Fifa 15 besteld, zou binnen 5 minuten een code krijgen. 1 middag overheen gegaan, nog niets gehoord behalve een bevestiging.
Het is een site van oplichters, niemand vertrouwen die zegt dat er ook maar iets goed is aan deze criminelen.
Het telefoonnummer gebeld, wordt niet opgenomen. Email gestuurd, nog niet op gereageerd.
Retour ingevuld, dan zegt hij dat het verwerkt is maar staat vervolgens niet bij mijn retourverzoeken.
Vermijd deze webshop als de pest. Zeer slecht. Koop hier absoluut nooit iets. Deze webshop wordt gerund door een stelletje oplichters. Verspilling van je geld en moeite.
VerzendingWatch_Dogs gekocht. Code bleek helaas al gebruikt te zijn. Klantenservice is niet bereikbaar. Ze reageren niet op e-mail, tickets aanmaken is zinloos, telefoon wordt niet opgenomen. Meerdere keren geprobeerd contact op te namen, maar na twee weken uiteindelijk opgegeven. Nog steeds geen reactie gehad, maar wel mooi twee tientjes kwijt.
Ontzettend slecht te bereiken. Op hun website adverteren ze met diverse openingstijden voor telefonisch contact en chatcontact, maar de telefoon werd gedurende deze tijden niet opgenomen en de chat was in de volgens hun verstrekte tijd niet beschikbaar.
VerzendingHad een FIFA 15 (Origin code) besteld en deze kwam maar niet aan op de dag van release. Dit terwijl er bij bestelling gezegd werd dat dit wel zou gebeuren (directe levertijd via e-mail). Vervolgens kreeg ik heb op diverse manieren geprobeerd contact te maken, maar de telefoon werd niet opgenomen en op de e-mail kreeg ik ook pas veel te laat antwoord. Inmiddels de code wel binnen, maar het was niet best.