WiFi-Deals

Gebruikers over webshop WiFi-Deals

Bestelling en betaling ging gemakkelijk. Site is duidelijk en overzichtelijk. De gegevens van de producten zijn uitgebreid en ze hanteren nette prijzen.

Product was perfect/stevig verpakt. Zoals beloofd maandag op de post, dinsdag kwam het product binnen. Netjes een verzendbewijs ontvangen per mail.

Kreeg snel na mijn bestelling ene persoonlijk bericht dat er maar één op voorraad was. Deze was getest en had daarom geen originele doos meer. Met de vraag of ik dit een probleem vond en dat ze mij als tegemoetkoming een PoE adapter cadeau deden. Ik gaf aan dit geen probleem te vinden en ik kan niet anders zeggen dan dat het product stevig verpakt was.
Ook netjes de belangstelling achteraf. Of ik het product ontvangen had en of ik tevreden was.

Prima adres voor Mikrotik producten. Prettig contact via email, o.a. over snellere levering van een alternatief.

---

Keurig belangstelling achteraf of alles naar wens is verlopen, en of de installatie is gelukt,

Goed geregeld, netjes met track & trace.

Snel geleverd, zelfs in aantal (volgende dag binnen!) goede info, je wordt op de hoogte gehouden van transport

Snelle levering, Jammer dat de verzendkosten niet gereduceerd werden bij aantal.
je wordt op de hoogte gehouden van transport

Goede service, goede feedback en levering volgens afspraak. Ga zo door , wellicht een volgende keer weer iets bestellen.

Verzending was prima op tijd , alleen de verpakking laat te wensen over, maak er een net pakketje van, door er een neutrale doos omheen te doen. Verzenden in de eindverpakking staat niet netjes.

Op zondagochtend heb ik een bestelling gedaan en in de loop van de ochtend kreeg ik al een reactie dat de spullen op voorraad zijn en dat ze de volgende dag verzonden zouden worden. Op maandag kreeg ik netjes de track & trace code en de spullen waren op dinsdag binnen.

De manier waarop de spullen waren verpakt was in mijn ogen niet professioneel. Ik heb deze feedback rechtstreeks aan WiFi-Deals door gegeven en ze hebben mij verzekerd dat ze vanaf dit moment dit wel op een professionele manier gaan inpakken.

Snel en correct contact gehad onder andere over de manier van verpakken, welke veranderd wordt zodat deze aansluit bij wat je van een bedrijf mag verwachten.

Prima service, goede feedback en snelle levering. Zou ik volgende keer zo weer bij bestellen.

Binnen 3 werk dagen de bestelling in huis.

Ook goede support, zelfs na 2 weken nog een mail of alles naar wens is.

Prima service, konden mijn vragen goed en snel beantwoorden en hebben samen de juiste router geselecteerd.

---

Achteraf de vraag gekregen of alles naar wens was. Dat was het, dus prima!

Via PostNL ging prima. Volgende dag binnen.

Leuke webshop, met duidelijke informatie over het product en meer dan zat keuze voor mikrotik systemen.

---

Persoonlijk bericht van de eigenaar of alles in orde was. Erg leuk en goed moet ik zeggen

Maakte eerst gebruik ban DHLforYou waardoor het allemaal wat langer duurde, maar nu over naar een snellere verzending methode

Scorekaart voor WiFi-Deals