vidaxl

Gebruikers over webshop vidaxl

Stalen artikel bekrast en geblutst geleverd. Dit wilden ze goedmaken met een korting op volgende aankoop. De kortingsbon werkte niet. Een telefoongesprek van 45 minuten en 7 mails verder bleek dat de korting enkel gold op VidaXL artikelen, dus niet alles op hun eigen website. Nochtans was vooraf schriftelijk gezegd dat er GEEN voorwaarden hingen aan het gebruik van de bon. Enfin, nieuwe bestelling aan de hand van de bon geplaatst en ontvangen. De doos, waarop "breekbaar" stond, was op elke mogelijke manier gescheurd. Het geleverde artikel was daarenboven niet eens het bestelde artikel. En als snelste oplossing stellen ze OPNIEUW voor om het artikel te houden en een cadeaubon van een luttele 20 euro te aanvaarden. Dit is absoluut AFZETTERIJ.

De verpakkingsdozen zijn telkens op een ongeziene manier beschadigd, de artikels zelf dus uiteraard vaak ook.

Drie kwartier telefoneren met iemand van een IQ van maximum 60. Om dan een email te ontvangen met een procedure over hoe ik een bestelling kan plaatsen. Oh my god gewoon...

Geen bevestiging van order met vooruitbetaling, telefonisch niet bereikbaar, reageren niet op mail, leveren niet uit terwijl er voorraad zou zijn, maar hebben het achteraf dan toch niet, cancellen van producten welke dan niet meer wenselijk zijn is niet mogelijk.

Zou verzonden zijn, terwijl transporteur product helemaal niet heeft. Bestelde producten welke op voorraad zouden zijn, zijn er niet. Hoe met de order verder om te gaan wordt niet gecommuniceerd.

Chat functie is geen chat functie maar wegformulier, ook daarop geen reactie, telefonisch dus niet bereikbaar, per mail geen reactie. Product wordt in prijs verlaagd terwijl je het nog niet hebt, maar ook geen communicatie daarover.

Items besteld met een levertijd volgens de site van 2 werkdagen.
Werd uiteindelijk 5 werkdagen. Zonder communicatie over vertraging vanuit VidaXL.

Siert VidaXL niet dat ze geen aandacht aan klanten besteden. Ik bestel hier niet meer.

Wanneer er vertraging optreed in het verzendproces, is het wel zo netjes dat je hier als webshop pro-actief over communiceert. Dat is niet gedaan.
Had rekening gehouden met 2 werken + 1 dag speling, was dan ook thuis die dagen. Niks of niemand gezien.
De track & trace links kreeg ik de dag na bestelling. Dus dat zag er hoopvol uit, echter gebeurde er verder niks met die links, die bleven blanco.
Blijkbaar hebben ze alleen gewerkt op de dag van de daadwerkelijke levering.
Toen was ik er echter niet.

Bij aflevering waren buren zo vriendelijk om het voor me aan te nemen.
Begreep wel van hen dat de bezorger van DPD had lopen klagen tegen hen dat ik niet thuis was. Komt wat onprofessioneel over. Dit weet je als pakketbezorger nu eenmaal. Risico van het vak.

Je kunt niet reageren op e-mails van VidaXL, dan moet je naar de website, inloggen op je eigen account, daar een vraag stellen en vervolgens eindeloos wachten op antwoord.
Bellen lijken ze te hebben afgesloten, want ik heb meerdere dagen geprobeerd te bellen maar kreeg een autoresponder aan de lijn die aan gaf, dat wegens storingen in het telefonie systeem ze vandaag niet bereikbaar zijn.
Uiteindelijk kreeg ik een mailtje met "Wij hebben uw orderstatus bekeken en deze geeft aan dat de chauffeur onderweg is voor levering."
Tja... zo kan ik ook 'service' leveren...

Eens maar nooit weer!

Scorekaart voor vidaxl