Gebruikers over webshop Media24store.nl
Review toevoegenFantastische service en snelle levering. Ik had problemen met mijn mediaplayer, waarna eerst praktisch meegedacht werd aan een oplossing en bij aanhouden van het probleem deze zonder problemen omgeruild werd voor een nieuwe.
Bereikbaarheid is ook goed!
Ik kan Media24store.nl alleen maar aanbevelen!!!
Top site, duidelijk en overzichtelijk. Heb deze vanaf mijn I phone besteld. Ging vrij makkelijk.
VerzendingIk had door duistere redenen mijn adres verkeerd ingevult. Ipv nr 155 had ik 55 ingevult. Ik kwam daar pas 3 dagen later achter. Webshop gemaild en werd later gebeld dat ze een nieuwe gestuurd hadden, naar het juiste adres. De eerdere levering was geweigerd op het andere adres en was onderweg terug richting webshop. Het lag nu bij myparcel in Hoofddorp. De volgende dag had ik m in huis! Echt topservice.
KlantenserviceZie vorige tekst. Echt zeer klantvriendelijk en heel proffesioneel...
Bestelling geplaats en ging erg makkelijk. De volgende dag al ontvangen. De shop bleek niet het bestelde model te hebben geleverd maar de betere uit de serie. Ik vond dat niet erg, maar toch zo eerlijk om dat te melden. Snel antwoord terug gehad met het antwoord dat ze bewust het nieuwere model gestuurd hebben omdat het anders wat langer had geduurd i.v.m leveringsproblemen.
Top webshop !!!!!
De bestelling was de volgnende dag bezorgd en goed verpakt
KlantenserviceDuidelijke mails over de status en snel antwoord op mn vragen
Voldoende opties voor betaling aanwezig, zelf voor Paypall gekozen.
Na een Update op mijn bestelling gedaan te hebben hoefde ik het resterende bedrag pas na ontvangst van de bestelling via de bank over te maken.
Levering binnen 24 uur na verzending, en netjes verpakt in noppenfolie.
KlantenserviceHad een nog niet uitgebracht product (Minix Neo Z64) als pre-order besteld en werd hier netjes wekelijks over per mail op de hoogte gehouden aangezien de release datum nog geen zekerheid was. Toen ik met de vraag kwam of ik mijn order mocht upgraden naar de tussentijds uitgebrachte Minix X8-H plus, was dit geen enkel probleem en ging hij dezelfde dag op de post.
Ok so I ordered from this store and Im happy with the results. My order was in on the next day. I am not oo tech savy and they helped me to get everything running on the phone. very friendly support. I have recommended this shop to many friends and will continue to support the great prices and great support on this store.
Keep it up guys.
Ik heb een probox2 EX gekocht bij Media24store. Ik ben zelf nieuw in de mediaplayer wereld en had dus maar zelf van te voren gebeld. Aan de hand van de uitleg en het advies heb ik een probox gekocht(welke ik de volgende dag in huis had). Ik ben uitermate tevreden over de probox. Ik heb daarbij nog een duidelijke handleiding bij gekregen.
Mooie klantvriendelijke website. Zeer klantvriendelijke service.
Volgende dag in huis!
KlantenserviceZoals ik al eerder boven noemde, heb ik op basis van het advies van media24store, de probox2 gekocht.
Net als mijn voorganger heb ik een defecte remote en reageert het bedrijf nergens op. waardeloze manier van werken. Blijf hier weg.
VerzendingDe remote kwam defect aan. Is omgeruild voor dezelfde defecte remote. Deze werd overigens in een papieren envelop verstuurd, kwam heel in verfrommelde verpakking aan.
KlantenserviceReageren nergens meer op. Herhaaldelijk gemaild, maar het blijft oorverdovend stil. De abrupte stilte doet mij vermoeden dat de eigenaar niet meer kan reageren. Het eerdere mailverkeer over de bestelling werd netjes beantwoord en de remote werd later nagestuurd conform afspraak. Deze bleek alleen defect.
Bedrijf niet meer bereikbaar na aanschaf, kan nergens terecht met afstandsbediening die niet werkt. woord #15
VerzendingGeen problemen, bestelling gewoon op tijd ontvangen.
KlantenserviceIk heb de Minix X8-H gekocht bij minixstore.nl inmiddels is dit media24store.nl geworden. Helaas werkt de afstandsbediening van de X8-H niet, dus probeer ik al een week contact op te nemen met media24store.nl. Op hun website staat dat ze dagelijks tussen 10:00 en 18:00 uur bereikbaar zijn, maar je krijgt alleen een voicemailbericht. Op mijn emails wordt niet gereageerd. Erg jammer.
Ik ben zeer tevreden over de webshop en over de Minix. Het wordt helemaal plug & play geleverd, dus ik kon hem direct zelf aansluiten. Werkt prima!
---
Verder nog geen hulp nodig gehad, maar er zijn genoeg mogelijkheden om contact op te nemen mocht er iets zijn.
Binnen een dag had ik de Minix al binnen! Zeer snel dus!
Bedrijf dat serieus bezig is, en zeker betrouwbaar! Problemen worden goed opgelost, en voor mij zeker de volgende keer weer een bestelling plaatsen bij dit bedrijf!
VerzendingZending te laat geleverd. Maken reclame voor 17u besteld, volgende dag geleverd. Helaas (en blijkbaar was ik een uitzondering), ontving ik het product 2 dgn later.
KlantenserviceEnorm boos en teleurgesteld een mail gestuurd. Binnen een 1/2 uur werd mijn mail beantwoord, waarin ze hun excuses aanboden, en tevens mij als goede toon een Mele f10 pro flymouse GRATIS toegezonden. Een bedrijf met een super aftersales dus. TOP!
Mijn complimenten voor de service! Ben redelijk nieuw met XBMC en moest nog wel even mijn weg vinden. Ik kreeg netjes een handleiding toegestuurd met stap voor stap plaatjes. En handige tips waar ik het beste mijn films en series kan bekijken. De keren dat ik ze gebeld heb stonden ze netjes voor me klaar en loodsden ze me erdoorheen.
VerzendingHeel netjes verstuurd en ingepakt! Binnen 24 uur had ik de bestelling in huis.
KlantenserviceHeel netjes geregeld. Als er wat is kan ik ze bereiken en anders wordt ik heel snel terug gebeld.