Media24store.nl

Gebruikers over webshop Media24store.nl

Mediaspeler besteld welke binnen 5 tot 10 werkdagen geleverd zou worden.
Na 3 weken nog geen reactie. Waarop ik besloot te emailen. Ik ontving netjes een email waarin me een persoonlijke reactie binnen 48 uur werd beloofd.
Geen reactie ontvangen waar ik ging bellen. Na bellen meerdaags geprobeerd steeds voicemail.
Ik voel me behoorlijk opgelicht. Is nu al bijna een maand geleden en geld kwijt maar geen mediaspeler ontvangen.

Product niet ontvangen.
Hopelijk komt hier nog snel verandering in.

Niet bereikbaar, emails worden niet beantwoord, telefoon staat uit, webshop contactsysteem geen reactie.

Pre order, betaald, eerste maand werd ik nog op de hoogte gehouden.
vervolgens was er iets met overlijden en nu gewoon helemaal geen reactie meer.

De shop lijkt er per abuis mee gestopt te zijn maar de webshop is nog wel online?, waar gaat het geld dan heen?

UPDATE 15-7
Netjes een mail gehad dat er wegens omstandigheden, regelgeving en faillissementsdreiging problemen zijn die uitgezocht worden.
Sommigen producten kunnen mogelijk niet meer geleverd maar deze klanten krijgen hun geldt terug.

ik wacht het nog even af.......

Zelfde verhaal hier. Heb de Himedia Q10 eind april besteld en betaald. Na een aantal weken een mailtje gestuurd waar hij bleef. Antwoord: verwachten tussen 2 en 3 weken te kunnen leveren. 5 weken na dit mailtje de mediaplayer afbesteld. Hierna niets meer vernomen van Media24store....
Hebben we hier te maken met oplichters?
Vervelend dat er op Tweakers ook dit soort web shops hun producten mogen aanbieden en vervolgens niet leveren.

E-mails worden niet beantwoord en telefonisch contact is niet te krijgen.

Waardeloos! Ruim een maand geleden een mediaspeler besteld en betaald. Tot op heden niets ontvangen. Op diverse mails wordt niet gereageerd. Ook niet op mijn verzoek om het geld terug te storten. Telefonisch niet bereikbaar, continu voicemail.

"Vandaag voor 16.00 uur besteld morgen in huis" Ruim een maand later nog niets ontvangen! Hier de link: https://www.media24store.nl/himedia-q10-pro.html Eén keer heeft Richard een mail gestuurd dat de mediaspeler niet op voorraad was, sindsdien niets meer vernomen.

Na talloze telefoontjes niet één keer contact gehad. Continu voicemail. Diverse mailtjes gestuurd; geen enkele reactie. Heb via mail verzocht het geld terug te storten. Ook geen reactie!

Deskundig en meedenkend met de klant. Prima advies gaan je niet zomaar iets aansmeren. Daarnaast echt uitstekende hulp bij installatie issues. Een voorbeeld voor hoe het ook kan en zou horen.

Ik kreeg mijn speler 1 dag eerder dan beloofd, dus eigenlijk perfect

Daar springen ze echt uit in positieve zin. Vragen door kijken naar wat je nodig heb i.p.v. meteen naar wat je wil te schieten. Zorgen er ook voor dat je oudere apparaten gewoon kan blijven gebruiken met stream nu service. En prima blog met recente updates en tips.

Ik geef een voldoende puur en alleen omdat ik dit bedrijf niet geheel als slecht wil neerzetten want dat zijn ze niet.
Website is professioneel opgezet, maar de leveringstijd klopt niet.
Men weet dat men niet binnen die tijd kan leveren en toch zet met 3 - 5 dagen levertijd en dat is in mijn ogen misleidend .
Heb sinds 17 oktober 2016 al 2 Q10Pro gehad de 1e had hardware problemen de 2e hardware/software/firmware problemen die we niet opgelost krijgen. Om hem om te ruilen deed men echter helemaal niet moeilijk wat een zeer goed gevoel gaf over de werkwijze van dit bedrijf. Richard Baron beloofde me later opnieuw een 3e nieuwe Q10Pro maar deze moet nog steeds komen. Men is nu ook wat nerveuzer steeds als ik bel en dat ben ik niet gewend. Oorzaak van lange levertijd volgens Richard Baron: Problemen bij Himedia China met onderdeel van de Q10Pro dat blijkbaar voor de bekende problemen zorgt . Leveringen zouden ergens in April weer hervat worden werd me verteld. De communicatie van media24store moet echt beter worden want ik moet echt overal zelf achteraan bellen of mailen want anders hoor ik helemaal niets en dat heb ik ze ook al eens op een nette manier aan de telefoon gezegd maar heeft niet geholpen. Heb op mijn laatste mail nooit een reactie gekregen , het bleef bij zeggen van ''ik zal straks nog eens naar je mail kijken'' maar een antwoord kwam er tot op heden niet en dat vind ik niet kunnen. Daarnaast vind ik dat als ze weten dat er bij Himedia China problemen zijn met een onderdeel van de Q10Pro die blijkbaar al een half jaar bekend waren bij media24store dat men destijds de Q10Pro helemaal niet in de verkoop had mogen gooien want dat is dan in mijn ogen vragen om problemen want je laat een apparaat de deur uit gaan waarvan je inmiddels weet dat er problemen mee zijn.
In het begin was ik echt positief over dit bedrijf , maar doordat ik merk dat men zeer slecht communiceert ben ik omgeslagen . Toen Richard mij vertelde dat er serieuze problemen waren met een onderdeel van de Q10Pro zei hij ga maar eens op google zoeken daar zal je het wel ergens vinden maar heb nooit iets gevonden over dat probleem. En waarom pas na een half jaar melden dat men weet dat er een probleem is met een onderdeel van de Q10pro? Hier lees je ook niets over op hun websites. Ik als klant moet niet zelf hoeven zoeken , dat moet je als bedrijf uit jezelf kunnen aantonen bij de klant. Je hebt SALE en AFTERSALE en die AFTERSALE moet gewoon beter. Het vertrouwen dat ik in het begin wel had in dit bedrijf is langzaam aan het verdwijnen en dat vind ik jammer want ik weet dat ze het goed willen doen maar om de één of andere reden lukt dat niet. Voor de rest zijn ze wel altijd vriendelijk aan de telefoon. Het is dus puur de communicatie , de foute meldingen van levertijd en het verzwijgen van problemen met een onderdeel van de Q10Pro want toen de problemen met mijn Q10pro begonnen wist men al van deze problemen met een onderdeel maar men zei daar destijds alleen over dat mijn box hardware problemen had voor de rest zei men niets.

Op de website stond bij beide leveringen : Levertijd 3 - 5 dagen
In werkelijkheid werd dat +/- 4 weken , oorzaak: officiële feestdagen in China en problemen op het vliegveld in China om de zending met een vliegtuig mee te krijgen volgens Richard Baron van Media24Store.

Nogmaals Ik geef een voldoende puur en alleen omdat ik dit bedrijf niet geheel als slecht wil neerzetten want dat zijn ze ook niet , men moet gewoon veel beter communiceren, duidelijke info verstrekken aan bestaande en nieuwe klanten dus ook als men weet dat er problemen zijn met de Q10Pro of welk apparaat dan ook en niet pas een half jaar later dan ben je in mijn ogen meer met verkoop bezig.
Media24store beweerd op hun Facebook pagina regelmatig dat men niet zo is als andere collega bedrijven die mediaboxen verkopen.
Mijn Tip is dan ook : Doe dan iets aan de communicatie en info die men wel en niet verstrekt, zeg gewoon hoe het is want eerlijkheid duurt nog steeds het langst en dat zal op den duur ook voor media24store zijn vruchten gaan afwerpen. Maar als je eenmaal een slechte naam hebt kom je er ook niet snel meer vanaf. En slechte reclame gaat nou eenmaal sneller dan positieve reclame. Dus doe er iets aan A.U.B.

Richard Baron heeft aangegeven dat de leveringen in April weer zouden hervat worden en die kans wil ik hun dan ook geven om dit na te komen daarom heb ik nu ook niet meer gebeld of gemaild
Lukt leveren echter nog niet hoop ik dat men deze keer wel van zich laat horen zodat ik niet weer zelf moet gaan Bellen.
Ik ben echt niet de moeilijkste en heb ook wel geduld om te wachten en als het dan alsnog goed opgelost wordt vind ik het prima en dat heb ik Richard Baron ook al eens persoonlijk aan de telefoon gezegd maar het steeds zeggen van ik kom er op terug en het dan vervolgens niet doen daar kan ik niet tegen want zo zou ik niet met een klant omgaan als het mijn bedrijf zou zijn.

Bestelproces inclusief betaling ging vlot. Daarna slechte ervaringen. De levertijden op de website kloppen niet voor de mediaplayers welke ik op het oog had. 1ste speler 3-5 dagen (nog steeds niet beschikbaar) en de 2e zou op voorraad zijn wat niet het geval is. Staat op moment van deze review nog steeds op voorraad.

Op e--mail wordt niet gereageerd. Ik heb mijn bestelling geannuleerd en een dispute ingediend bij PayPal aangezien de webshop niet reageert op mijn e-mails.

Website is professioneel opgezet met een zeer ruim aanbod en alles is makkelijk te vinden. Alle benodigde informatie is op te vragen en na te kijken. Dit bedrijf is een aanrader voor aankopen.

Himedia Q5 Pro vanuit Spanje besteld. Het pakket werd gratis (zonder verzendkosten) naar het adres in Spanje verzonden en binnen 5 werkdagen ontvangen. Ik heb dit bij nog geen enkele leverancier meegemaakt.

Telefonisch wordt je professioneel door Richard geholpen. Hij neemt alle tijd voor je en geeft de juiste informatie en beantwoordt je vragen. Als men in gesprek is wordt je altijd teruggebeld. De service is uitstekend. Mocht men niet tevreden zijn over het bestelde artikel dan kan na overleg, in alle redelijkheid, het artikel worden geruild.

Goede service. Ook telefonisch. Zijn technisch goed onderlegd. Instructiefilmpjes zijn duidelijk op de site te vinden.

Kon de box omruilen in Zeist heel gemakkelijk

Na een maand Q5 pro s te hebben gebruikt, was ik niet zo tevreden met de beeldkwaliteit en dat er geen auto frame rate op zit. Ik belde ze hierover en gelijk werd er aangeboden om deze om te ruilen voor de box die ik liever wilde. Dat is gericht meedenken met de klant! Diezelfde avond heb ik deze nog omgeruild. De nieuwe Zidoo X9s is perfect! Dank je media 24 Store voor de goede service!

Goede overzichtelijke site met duidelijke beschrijvingen van de artikelen en ook uitgebreide handleidingen op de site

Heb er een Himedia Q5 pro besteld en via iDeal betaald.
Netjes op de hoogte gehouden omtrent de voortgang en keurig netjes en
Zeer goed verpakt ontvangen.

Na ontvangst wat problemen met de lan en WiFi verbinding vanwege het nieuwe
Android 7,zeer goed telefonisch geholpen door Richard,zelfs zaterdagavond
Om 22.00 uur nog een mailtje van hem gehad, super!!!
Mijn Q5 werkt nu ook als een zonnetje

op de site kun je wel alles vinden,echter de support mbt de producten is niet goed

himedia q5 pro aangeschaft hier.
box vertoont kuren na enkele weken.
ik neem contact op en wordt steeds afgewimpeld,dan opeens gaat het bedrijf kijken of de box beschadigd is,terwijl deze gewoon op de kast staat.
stel je een vraag,krijg je dagen later of helemaal geen antwoord.
waardeloos bedrijf is het.
verkoopt een box die defect is en bied totaal geen fatsoenlijke oplossing.
GEEN AANRADER

Duidelijke site en bestelling ging vlot ook de betaling.
Maar bij navraag waar het artikel blijft krijgen we te horen dat het langer duurt en niet voorradig is. Staat nog steeds op de site voorradig.
En dat men hem nog gebruikers klaar moet maken als deze binnen komt.
Na een paar mailtjes krijgen we te horen dat het nu bij de douane ligt.
Hoe is het met de nazorg en garantie als het al komt.

Eerdere ervaringen met ander webshops deed ons schrikken dat we mogelijk weer de dupe zijn van een product wat we bestellen en er niet is maar wel voorradig is volgens de site, en we bij navraag te horen krijgen dat het product er niet is.Na bijna drie weken is het er nog niet .
Krijg bericht dat het pakketje is verzonden maar het is niet bezorgt de ander dag.Code van track en trace is ook verdwenen.
Media 24 store neemt na diverse pogingen de telefoon niet op.
Wij weten het niet meer hoe nu verder.

Mogelijk had men eerder even een mailtje gestuurd dat het artikel er niet is.
We hebben contact gezocht waar het pakketje bleef i.v.m.een verjaardag en toen hoorden we het. Ben nu in staat om het pakketje maar te weigeren.
Vind het jammer voor mijn zoon die het besteld heeft voor mij.
IS GEEN AANRADER

De website is overzichtelijk en er wordt ook tips gegeven over de mediaspelrs en software.

Ik kon het de volgende dag in Zeist al ophalen zodat ze mij ook nog een demonstratie konden geven.

Ik heb verschillende mediaspelers via deze winkele gehad, heb dus ook al laar jaar ervaring met ze.
Deze jongens zijn service gericht en makkelijk bereikbaar via mail/telefoon.
Ook heb ik bij hun in Zeist demonstraties gehad en uitleg om een goed keuze te kunnen maken.
Mijn laatste mediabox is de HiMedia Q10 Pro waar ik meer dan tevreden mee ben! Ik kan iedereen deze shop aanraden.

Prettige website. Geen schreeuwerige banners. Zou prettig zijn als je bij de toebehoren die je bij b.v. een Probox kunt bestellen ook direct de specificaties van dat toebehoren zou kunnen raadplegen

Levering was netjes op tijd en goed verpakt.

Na aankoop van een Probox2ex + met daarbij een draadloos toetsenbord met muis bleek het toetsenbord na enkele dagen gebruik niet meer te werken. Kreeg na melding daarvan bij Media24store direct een nieuwe opgestuurd en kon de oude gratis terugsturen.
Prettig contact en een correcte en snelle afhandeling.

Ik wou mijn oude mediaspeler vervangen door een Android box. Makkelijker gezegd dan gedaan. Er is veel keus!! Maar na 1 telefoontje met Media24Store was de keus snel gemaakt. Goede en eerlijke voorlichting.

Voor 20:00 uur besteld, Is morgen in huis. Dat klopt ook zeker, want 3 uur na mijn bestelling (13:15 uur besteld. Track&trace 16:15 uur) kreeg ik al de track&trace via mail binnen. Hij was de volgende ochtend al beschiknbaar bij het pakjes gemak afhaal punt/

Wat je bij veel bedrijven ziet dat de klanten service goed is, totdat er iets misgaat. Doordat ik zelf een fout had gemaakt was ik veel software en instellingen kwijt. Media24Store heeft mij heel snel en bovenverwachting geholpen!! Hulde!!!

Na veel lezen over verschillende merken mediaplayers zag ik door het bos de bomen niet meer. Dat gold ook voor diverse reguliere/webshops. Ik heb via deze weg toch 2 reguliere/webshops uitgekozen. De ene webshop had wel veel meer reviews en deze eigenlijk heel weinig. Op de gok heb ik toch gebeld en informatie weten te winnen. Nou deze informatie via de telefoon was/is zo goed en duidelijk uitgelegd. Ook een eerlijk advies van 2 mediaplayers (Tronsmart Telos vs HiMedia H8 Octa) waar ik zat te twijfelen. Door zijn eerlijkheid en advies heb ik toch de iets goedkopere genomen. (HiMedia H8 Octa) Ondanks dat deze mediaplayer (HiMedia H8 Octa) nergens elders te koop wordt aangeboden in Nederland. De prijs was/is goed, omdat het importeren vanuit het buitenland op hetzelfde bedrag kan komen, als je importkosten etc krijg. Ook kan je via je account alle stappen zien en via mail krijg je orderbevestiging en verzendbevestiging.

Tot nu toe heel duidelijk, eerlijk en neemt de tijd ervoor om het uit te leggen. Ook vind ik fijn dat hun terugbellen als ze een oproep hebben gemist. Wat in de toekomst gaat gebeuren bij een eventuele defect. Kan ik niet beoordelen. Zolang dat nvt is. Blijf deze 5 sterren staan. Anders wordt het aangepast.

Tijdje terug een Minix 8Hplus gekocht en kreeg wat gebruikersproblemen.
Contact opgenomen met Media24store en ik kon hem meteen opsturen.

Binnen twee dagen weer terug ontvangen!

Ze hebben een nieuwe update geplaatst en tevens hun eigen KodiApp geplaatst waardoor alle addons automatisch updaten. Apparaat werkt weer super en (misschien mijn verbeelding) de beeldkwaliteit is duidelijk ook verbetert.

Via Bol bij deze shop een smartbox gekocht. Adverteert met 100% garantie en maakt dat helemaal waar. Ben over het algemeen behoorlijk kritisch en huldig het motto "een 10 is voor de Paus". Maar hier ga ik toch een uitzondering maken. En ik ben intussen best wel een ervaren "webwinkelaar".

Verzending gaat via PostNL.

Toen de levertijd wat langer bleek (niet veel) bood de leverancier uit eigen beweging hun app er gratis op te zetten. Toen de smartbox niet direct op mijn (wat oudere tv) wilde werken en ik daar een ('s-avonds) mail over stuurde, belde de leverancier onmiddellijk met de melding dat hij ging zorgen dat het goed zou komen. En het is goed gekomen (iets simpels). Heel persoonlijke ondersteuning en zeker voor mensen zoals ik die niet thuis zijn in dit soort technologie heel belangrijk.
Echt top service, waar heel wat (ook gerenommeerde) webwinkeliers een puntje aan kunnen zuigen.

Ik kan maar 1 ding zeggen media24store is echt een goeie webshop om android boxen te bestellen en heb dat ook vaak gedaan en ook mensen om me heen hebben daar besteld zeker te vreden 1 mailtje en de dag er op gelijk de wifi antenne binnen die weg is genomen bij mij thuis ik raad iedereen aan om daar android boxen enz te bestellen ga zo door

Gewoon goede snelle service. Geen noodzaak om de klantenservice te bellen, er was niets mis en alles werkt naar behoren dus daar ook geen ervaring mee.

Gewoon op tijd verzonden, vandaag besteld morgen in huis werd netjes waar gemaakt. PostNL maakte er wel een potje van door weer net even (een uur of twee) later te leveren dan ze op MijnPakket hadden beloofd maar dat is de schuld van PostNL en NIET van de winkel.

Scorekaart voor Media24store.nl