Media24store.nl

Welkom bij Media24store.nl (voorheen MinixStore.nl)

Na een gedegen voorbereiding, ruime ervaring met Minixstore en een goed marktonderzoek zijn wij nu live gegaan met de websites Media24store.nl en Media24store.be. Hierdoor kunnen wij nog beter inspelen op de behoefte van onze klanten en de zakelijke markt. U vindt hier een compleet aanbod op het gebied van x7-incxbmcmediaplayers van topmerken zoals MINIX, ProboX2, MeLE, Tronsmart, Measy, 51Cube, Giec en HIMedia. Maar u kunt bij ons ook terecht voor IPTV, waarmee u buitenlandse zenders live op uw eigen tv kunt kijken.

De voordelen
Bij Media24store.nl profiteert u altijd van diverse voordelen. U kunt altijd rekenen op hele scherpe prijzen en u betaalt geen verzendkosten voor uw bestelling. De mediaspelers worden geleverd met een gratis XBMC handleiding en er zijn ook mediaspelers beschikbaar met een complete XBMC installatie. Dankzij ons ruimte en actuele aanbod is er altijd wel een mediaplayer te vinden die bij uw wensen past.

Het team van Media24Store.nl
Het team van Media24Store.nl bestaat uit specialisten op verschillende gebieden, waardoor wij altijd met u kunnen meedenken. Onze helpdesk kan u altijd helpen bij vragen over de mediaplayers en voor de zakelijke markt staan wij klaar met een team grafisch ontwerpers, webdesigners, webbouwers, copywriters en online marketeers.

Hulp bij de keuze
In onze webshop vindt u een zeer ruim aanbod mediaplayers van diverse topmerken. Om u te helpen bij de keuze bieden wij op onze site uitgebreide informatie over de merken en de verschillende mediaplayers. Ook kunt u reviews bekijken, om erachter te komen wat anderen van de mediaspelers vinden. Ga voor deze informatie naar het kopje ‘Mediaspelers‘.

Mediaplayer bestellen
In de webshop kunt u ons complete aanbod mediaplayers en accessoires vinden en deze direct online bestellen. Onze collectie wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste merken en producten, dus houd onze site in de gaten.

Vragen?
Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vinden dat niet erg en staan u liever te woord dan dat u met vragen blijft zitten. Wilt u een demonstratie met onze mediaspelers bijwonen, neem dan ook contact met ons op. www.media24store.nl/contact-ons

Scorekaart voor Media24store.nl