Trendy Computers

Gebruikers over webshop Trendy Computers

Je krijgt hier 2e hands spullen of imitatie, snap dat eigenaar zo winkel en hotels kan opkopen en in een kasteel van 1,5 miljoen kan wonen. Sorry wie dat geloofd in 8 jaar tijd te kunnen verdienen wilt opgelicht worden door zulke lui. Heb een macbook air hier gekocht die duidelijk 2e hands is, uitgezocht naar serienummer wat niet klopte volgens Apple store en zeiden ook dat deze 2ehands is. Ze lullen je de winkel uit en kan vertrekken. schande

gewoon slecht ze sturen je de winkel uit, ze weten wat ze doen.

Ik heb een jaar geleden bij trendy computer een samsung s5 besteld. tot mijn verbazing kreeg ik 1 of ander Russisch model geleverd. dit was normaal volgens hun. Kan de taal natuurlijk wel op NL zetten. Zeer slechte service, ook nadat het klepje aan de onderkant was afgebroken, gaf trendy computers geen gehoor.

verzending was prima. niet op tijd, maar wel oke.

zeer slechte klantenservice. zoals hierboven beschreven, trendy computers geeft geen gehoor bij klachten or whatever.

Trendy Computers heeft toegezegd dat ze voortaan geen annuleringskosten meer inhouden op binnen de termijn van 14 dagen geretourneerde goederen. Zie de aflevering van Radar op 12-01-2015. Het beste is natuurlijk dat je koopt bij een betrouwbare webshop.

Ik ben benieuwd of ze zich hieraan houden. zo niet neem contact op met Radar.
Radar heeft al een fors dossier. En zeg nou zelf je komt niet zomaar een paar keer in de uitzending van Radar en Kassa.

Op de website stond dat de nokia lumia 1020 in voorraad was maar omdat ik een paar slechte reviews had gelezen had ik eerst een e-mail gestuurd om te vragen of hij echt in voorraad was. Ik kreeg binnen een uur het antwoord dat er twee in voorraad waren en toen heb ik besteld. Opnieuw werd snel gereageerd en binnen twee uur was de telefoon verstuurd en had ik ook al de trackingcode. De telefoon werd wel pas na twee dagen bezorgd maar dat lag niet aan Trendy Computers maar aan post.nl die het voor de kerst erg druk hadden.

De telefoon werd op maandag besteld en nog dezelfde dag naar post.nl gestuurd en ik had ook al op maandag de trackingcode. Bij post.nl zag ik dat ze mijn bestelling op dinsdag zouden bezorgen maar later werd dat veranderd en de telefoon werd op woensdag bezord.

Was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Ik kreeg een snelle bevestiging van mijn bestelling met een track & trace code. Niks bijzonders natuurlijk, maar voelde meteen goed. Mijn bestelling zou binnen 24 uur na bestelling bezorgd worden volgens de website, maar dat werd een dag later. Dat kan ook aan PostNL hebben gelegen overigens. Al met al niet heel erg. Het pakket was prima verpakt.

Lees gewoon het internet en kijk de film van Kassa. Je bent dom als je hier nog wat gaat bestellen....

Gebruikte toestellen verkopen tegen nieuwprijs. Lege dozen verzenden. Je bent dom als je hier ooit nog wat besteld..

Mail wordt niet beantwoord.

Dank voor uw reactie. Het is een stimulans voor ons om nog beter ons best te doen is het enige wat ze kunnen verzinnen

Voor onze vrienden die het nieuws gemist hebben.
Op een dag koopt er iemand een tablet bij onze webshop. 1 van de tientallen duizenden pakketten die wij jaarlijks versturen. Al onze tienduizenden pakketten worden als 100 gram ingecheckt, totdat die gewogen worden in Goes bij sorteercentrum. De inhoud van het pakket wordt ontvreemd tussen postkantoor Sluis en distributiecenter te Goes.

Door daadkrachtige inzet en actie van ons, is er een coulance regeling getroffen met PostNL voor onder andere deze klant. Post nl wilt ons natuurlijk niet verliezen als 1 van zijn grootste klanten in regio Zuid Nederland. Ondanks het feit dat de klant willens en wetens voor gekozen heeft om het pakket niet verzekerd te laten opsturen, hebben wij zijn pakket vergoedt. Dit is top punt van de SERVICE. Jammer van eenzijdige berichtgeving van kassa die o.a. 10 minuten voor de sluitingstijd binnen kwam. Zij hebben het proberen recht te zetten in de laatste 5 seconden. In de laatste 5 seconden zie je een voorbeeld van onze top service!

Wij bedanken onze klanten die er voor gezorgd hebben dat de omzet van Trendy Computers dit jaar meer dan vertienvoudigd is en dat wij nog steeds blijven groeien. Door enorme drukte zijn wij per heden vanaf 9 uur open op de werkdagen in plaats van 10:45.

Makkelijk te vinden, duidelijke site, goed beschreven, makkelijk te betalen. Helemaal tevreden, beter kon niet.

Vandaag besteld, morgen in huis. Snelle en goede levering.

Apple Mac Book + Magic Mouse op donderdag besteld. Het product was pas dinsdag in huis. Op zaterdag twee mails gestuurd naar Trendy Computers, geen reactie op gehad. Bij aankomst van het product zag ik dat er een tweedehands Magic Mouse was opgestuurd. Opnieuw contact gezocht met Trendy Computers, bleek het te gaan om een showroommodel. Uiteindelijk heb ik de helft van mijn bedrag van de Magic Mouse teruggekregen, maar wel een aparte gang van zaken. Als ik als klant minder assertief was geweest, dan zou ik dus gewoon de volle mep betalen voor een beschadigde, tweedehands muis. Over de prijs van de Mac Book Pro ben ik erg tevreden, maar in de toekomst betaal ik liever een paar tientjes meer bij een webshop waar de gang van zaken iets beter is.

Donderdag besteld om 12:32 uur (voor 17:00 uur besteld, morgen in huis). Pas dinsdag binnen. Ik heb verzekerd verzenden via PostNL gekozen, maar nooit een Track & Trace code ontvangen. Product was goed verpakt met veel piepschuim.

Zaterdag twee keer gemaild, geen reactie gehad. Naar aanleiding van de tweedehands Magic Mouse heb ik opnieuw contact opgenomen, en toen binnen 30 minuten reactie terug. Een dag later kreeg ik een bevestigingsmail dat een deel van het bedrag was teruggestort.

Mooie en overzichtelijke website
Bestellen ging zeer snel in verwerking
Prijs was het laagst vergelijken met grote winkelketens

Op tijd zoals het hoord

nokia 1520 bleek niet op voorraad maar was wel op de website op voorraad. Totaal geen mail gehad over hoe of wat en maar is na een week gebeld. Kreeg te horen dat telefoon niet op voorraad was en maar is af moest wachten of ze hem binnen kregen. Dit nog een week afgewacht en nog maar is gebeld zonder dat er ook maar iets van een status van de bestelling was gegeven. Uiteindelijk maar geld terug gevraagd dit ging gelukkig wel snel en volgende dag geld terug op de rekening.

helaas werd product niet geleverd dus kan hier verder ook niets over melden

Ik had een tablet besteld en binnen 7 dagen gebruik gemaakt van mijn zichtermijn. Het teruggestorte bedrag was 20,- minder dan wat ik had betaald. Na meerdere onbeantwoorde mails en onbeantwoorde telefoontjes kreeg ik 2 maanden later uitleg: dit stond in hun algemene voorwaarden. Uitgelegd dat deze dan in strijd waren met de nederlandse wet: Consuwijzer: ebt u de verkoper laten weten dat u gebruik maakt van de bedenktijd? Dan moet de verkoper alles wat u al betaald hebt binnen veertien dagen terugbetalen. Hebt u bezorgkosten betaald om het product thuis geleverd te krijgen? Dan moet u die kosten ook terugkrijgen. De verkoper mag geen kosten in rekening brengen voor het ongedaan maken van de aankoop.
Daar hadden ze geen boodschap aan. Ik ga het hier niet bij laten zitten.

product was netjes op tijd geleverd.

Waardeloos. op de eerste mail, via de site verstuurd, werd na 2 weken geantwoord dat ik naar een ander adres moest mailen. Dit had ik gedaan, maar kreeg geen antwoord. Gebeld, ik zou een mail krijgen. Wederom geen mail. Weer gebeld, zelfde antwoord, weer geen reactie. Na 2 maanden kreeg ik de vernatwoordelijke pas te spreken en kreeg ik antwoord op mijn vraag.

Erg lage prijzen en er wordt overduidelijk moeite voor je gedaan. Ondanks de drukte.
Er zouden meer van dit soort webshops moeten zijn!

Het product is 1 dag later verzonden dan gepland door de extreme drukte bij PostNL wegens sinterklaasavond. Hier kon TrendyComputers natuurlijk niks aan doen.
In mijn ogen was het dus gewoon op tijd.

Toen ik door had dat mijn product te laat zou komen heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Er werd mij duidelijk uitgelegd dat er geprobeerd was om het product direct te verzenden, maar dat PostNL de drukte niet meer aan kon.

Dit is mijn ervaring met Trendy Computers.

Korte versie:
------------------
Ik bestelde en betaalde online enkele producten (230 euro). Ik kreeg deze thuis toegestuurd maar er zat een foutje in één van de bestelde producten. Na onderling overleg stuurde ik deze terug en men ging het juiste product opnieuw opsturen. Ik heb nooit meer iets gekregen. Mails en telefoons worden genegeerd of er worden valse beloftes gemaakt. Ik weet niet wat ik kan doen en heb het gevoel dat ik mijn geld definitief kwijt ben.

Detailversie:
------------------

Op 2/11 bestel ik online ter waarde van 230 euro 4 producten (GSM Motorola Moto G; oplader; plastiek beschermfolie en bijhorend hoesje). Ik betaal direct online met mijn bankkaart.

Op 7/11 komen alle producten netjes verpakt bij mij thuis aan. Er blijkt wel een foutje in de kleur van de gsm-hoes (zwart in plaats van blauw).

Op 10/11 mail ik Trendy Computers met de melding dat het verkeerde hoesje werd opgestuurd. Er wordt per mail afgesproken dat ik het hoesje moet terugsturen en dat het correcte hoesje ging teruggestuurd worden + dat de verzendingskosten mij terug zouden vergoed worden.

Op 12/11 stuur ik via de post het hoesje aangetekend terug samen met een uitprint van het mailverkeer en vermelding van de verzendkosten.

Op 13/11 stuur ik een mailtje om deze verzending te bevestigen.

Op dit mailtje heb ik nooit antwoord gekregen. Ik heb twee weken gewacht maar begon toen onraad te ruiken.

Op 26/11 bel ik naar Trendy Computers. Ik leg de situatie uit en krijg de vraag om even te wachten want men ging het even nakijken. Ik werd op de wacht gezet. Na een kwartier op de wacht, zag ik geen andere uitweg dan afleggen en hopen dat iemand me terugbelde. Dit is niet gebeurd. Later die dag heb ik nogmaals gemaild. Nogmaals geen antwoord.

Op 1/12 bel ik opnieuw naar Trendy Computers. Tijdens mijn uitleg verbreekt men grofweg de verbinding. Een half uur later bel ik opnieuw, en vraag wat er allemaal aan de hand is. Men ging het nogmaals nakijken en er werd mij ook beloofd mij op de hoogte te houden. Sindsdien heb ik weeral niets gehoord.

Ik bestel al jaren bij verschillende webshops producten, maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb voor 230 EURO (!) besteld, het geld staat op hun rekening, en ze weigeren gewoon van mij het bestelde product waarop ik recht heb op te sturen. Bovendien negeert men mij als ik hen contacteer. Dit is niet meer of minder dan regelrechte diefstal.

Ik woon in België, en ik veronderstel dat men hoopt dat ik als eerste de “strijd” zal opgeven. En ik zal niet anders kunnen. Wat kan ik doen? Een klacht indienen bij een consumentenorganisatie in Nederland zal een werk van lange adem zijn. Ik heb nog alle mailverkeer, mijn verzendingsbewijs van het hoesje, enz...maar het zal allicht allemaal niets uithalen.

Buiten de aankoopprijs van het hoesje ben ik ook mijn verzendkosten (13 euro) en het bellen naar Nederland (18 euro) kwijt. Ik wil geen kosten meer maken. Ik heb zin om naar Sluis te rijden en de winkel binnen te stappen, maar dat betekent weer benzinekosten, en wat zal het uitmaken?

Ik hoop dat ze genieten van mijn geld daar, bij Trendy Computers.

De producten werden eerst probleemloos en goed verpakt geleverd. Er zat wel een foutje in één van de geleverde producten (foute kleur van hoes). Zulke zaken gebeuren, op zich geen probleem. Na onderling overleg stuur ik het product terug, en vanaf daar stop het...

Zie bovenstaand verhaal. Men antwoordt niet op mails, men verbreekt de verbinding als je belt, men maakt valse beloftes. Totaal geen respect voor de klant die weliswaar netjes alles vooraf betaalde.

Het is een makkelijk doorzoekbare site. Er is veel aanbod. Eerder al mobiele telefoons gekocht.

Vorige keer keurig op tijd. Nu zit ik i.v.m. het weekend te wachten tot het maandag is en de spullen weer geleverd worden.

Dank voor uw reactie. Het is een stimulans voor ons om nog beter ons best te doen.

De site is prima. Artikelen zijn goed te vinden en afrekenen ging soepel. Hierover geen slecht woord.

Er stond op de site "Op voorraad" en de tekst "VOOR 17:00 uur BESTELD, MORGEN in HUIS!". Ik had woensdag 29 oktober besteld na 17:00. Dus ik nam aan dat dit voor 17:00 donderdag gerekend zou worden en vrijdag 30 oktober geleverd. Ik heb vrijdag een halve dag vrij genomen om op tijd aanwezig te zijn.
Toen ik vrijdag nog geen TrackAndTrace code had heb ik opgebeld. Bleek dat het spel (Destiny) niet op voorraad was. Er kwam een mededeling achteraan dat de webshop en de winkel niet goed gesynchroniseerd waren.
Ik vind dit qua communicatie matig. Ook hield dit in dat ik de dinsdag erop (maandag wordt niet verzonden) pas een TrackAndTrace id had.
Ik heb het pakket uiteindelijk een week na origineel bestellen bij het postkantoor opgehaald. Volgende dag in huis vind ik een slechte belofte als je hem niet nakomt. Zeker zonder hier iets over te zeggen.

Naar aanleiding van verzending contact opgenomen. Werd met een smoes afgescheept. Hierover een klacht per mail ingediend, maar tot op heden 0 respons.
Als ik de console los van het spel had kunnen ontvangen had het spel door de bus gekund en had ik de PS4 alvast kunnen gebruiken. Ook heb ik geopperd dat men mijns inziens had moeten communiceren als volgende dag in huis niet lukt.
Dat men niet met elke klacht iets doet kan ik begrijpen, maar ik verwacht op zijn minst dat er een reactie volgt.

Op de site staat ook: "Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen."

Naar mijn idee dus nog een loze belofte.

Als dit de klantenservice is ben ik blij dat ik deze verder nog niet nodig heb gehad.

Aller eerst excuses voor het ongemak. Collega's hebben waarschijnlijk niet gereageerd, omdat het pakket al ontvangen is door u en als afgewikkeld in de systeem staat.

De betaling ging makkelijk en vlot, duidelijke site. Ook direct een bevestiging per mail van de order en een bevestiging van ontvangst van de betaling.

Levering heel vlot, termijnen worden nagekomen. Na 17 uur had ik besteld. Dus de op één na volgende dag bezorgd.

Snelle levering en een van de goedkoopste in de markt. Ik ben goed tevreden over het bedrijf. Verder heb ik geen direct contact gehad met Trendy Computers over vragen of problemen. Dit zie ik als een goed iets. De site is prima overzichtelijk en de informatie over het product is voldoende wat mij betreft.

---

Ik ben niet direct in aanraking geweest met de klantenservice. Wel houdt Trendy Computers je goed op de hoogte van de status van bestelling via de mail.

Voor 17:00 besteld op werkdagen is morgen in huis. Dit is niet waanzinnig maar absoluut goed! De doos was verpakt in een oude kartonnen doos, maar verder wel op een veilige manier gevuld met stootbestendig materiaal. Erg handig als TNT je pakketje levert, want de gasten van TNT gaan echt niet zorgvuldig met je spullen om!

Ik heb een Playstation 4 besteld, omdat Trendy Computers de goedkoopste was. Alles verliep soepel, maar ik heb wel wat opmerkingen: De verzendkosten werden pas laat in het bestelproces bekend gemaakt (toch weer 7 euro bovenop de prijs) en ondanks dat er stond "voor 17:00 besteld, morgen in huis", kon ik niet duidelijk vinden dat dit alleen voor doordeweeks gold. Dat er in het weekend niet bezorgd kan worden is uiteraard door PostNL, maar zij konden dit beter communiceren.

Site is overzichtelijk. Keurig geregeld wat betreft betaling en afhandeling Komen na wat ze beloven

Via mail was de zending prima te volgen met track en Trace

Het bestelproces is simpel, de prijzen zijn goed en de levering was perfect. Ik heb niets te klagen.

Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik binnen een kwartiertje een verzendbevestiging. De volgende dag had ik het product in huis.

Scorekaart voor Trendy Computers