Hardware.be

Gebruikers over webshop Hardware.be

Had een wall mount besteld voor mijn tv, zogezegd "op voorraad in een extern magazijn" en leverbaar binnen 5 werkdagen.

Na 3 weken meermaals gemaild want de levering bleef uit. Nooit antwoord gehad. Dan maar gebeld en de boodschap gekregen dat men mijn vraag ging doorgeven en mij zou contacteren. Nooit gecontacteerd geweest.

Na 4 weken dan maar opnieuw gebeld om mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug te eisen. Meteen e-mails ivm annulering en credit nota's gekregen maar mijn geld... daar wacht ik na 2 weken nog steeds op. Ging maximaal 14 dagen duren, voor een simpele terugstorting.... omdat zij zélf hun zaken niet op orde hebben!

Mijden die webshop!

Op e-mails wordt niet gereageerd en aan telefoon beloven ze ook maar wat simpelweg om van je af te geraken.

Bestelling geplaatst op 30/12. Levertijd 2/3 dagen. Nog niet ontvangen. Mails verstuurd, zonder antwoord. Getelefoneerd. Bestlling, hoewel betaald, was niet geregistreerd. Dat was 6/1. Nieuwe bestelling geplaatst. Nog steeds aan het wachten. Koop ergens anders; betaal desnoods enkele euros meer!

Ronduit waardeloos. De tijdsindicatie op hun website stelt blijkbaar niets voor.

Mails worden niet beantwoord. Fouten worden niet toegegeven. Pro-actief inlichten wat de status is, kennen ze niet. Don't shop!

Uitgebreide website, het is soms wat te beperkt om producten te filteren, maar als je op productcodes zoekt werkt het perfect.

Sommige producten hebben zeer scherpe prijzen, dat was ook de reden dat ik daar besteld heb, het is eigenlijk een Belgische vestiging van Hardware.nl shipping komt ook uit Nederland.

Als je vragen hebt presales is het antwoord zeer vlot via mail / online chat. Ook tijdens de bestelling zijn ze heel goed bereikbaar via mail / live chat.

De levertijd was 1 week, op zich had ik daar geen probleem mee, niets van de bestelling was dringend en hun prijsniveau maakt veel goed.

Ik zou enkel een paar tips willen geven :
- Meer details in de bestelstatus, welke producten zitten in welke fase.
- Deel de trackingnummer van postnl mee aan de klant vanaf het moment dat het pakket verzonden is.

Verzending gebeurd via postnl, verpakking was goed, verpakt in een passende doos en vrije ruimte opgevuld met zo'n airpacks.

Scorekaart voor Hardware.be