U slaagt bij Buurtnerds
- Vandaag voor 16:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd
- Eigen helpdesk voor telefonische ondersteuning
- Niet-tevreden-geld-terug garantie
Winkelen bij Buurtnerds
Of u komt voor pc’ s, notebooks, tablets, telefoons, netwerk, software of games, bij Buurtnerds krijgt u altijd drie dingen: A-merken, een goede service op maat. Accessoires, verbruiksartikelen en de meeste randapparatuur kunt u zelf uit het schap pakken en direct afrekenen bij de kassa.
Buurtnerds Service
Heeft u al kennis gemaakt met de nieuwe Buurtnerds winkel? Een nieuwe inrichting, ruimer, overzichtelijker, duidelijker. Met onze nieuwe winkels proberen wij voor u net dat ene beetje extra te creëren. Of het nu zit in het kopje ‘fairtrade’ koffie, dat tegenwoordig bij Buurtnerds verkrijgbaar is, of de nieuwe inrichting van onze winkels, wij gaan voor de ultieme klant beleving. Daarnaast hebben wij altijd een team van professionals voor u klaar staan. Heeft u een vraag, wilt u graag advies, of heeft u gewoon behoefte aan een praatje, onze winkelverkopers zijn er voor u.
Wist u dat?
- Buurtnerds uw internetbestelling binnen 24 uur aflevert
- U bij Buurtnerds kunt kiezen of u het product graag thuis ontvangt, of in de winkel ophaalt
- Vragen per e-mail doorgaans binnen 24 uur beantwoordt worden
- U van ons personeel mag verwachten dat zij kunnen vertellen hoe u het maximale uit uw persoonlijke computer haalt
Verkoop/voorraad informatie
Buurtnerds is voor vragen over verkoop, voorraad, orderstatus en retouren op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur op onderstaand telefoonnummer:
Buurtnerds
T. 0174-712120