Gebruikers over webshop UwDashcam.be
Review toevoegenGoede uitleg gekregen over het product. Upgrade firmware en software beschikbaar en eenvoudig uit te voeren. Instalatie moeiteloos op +- 30 minuutjes. Kwaliteit van toestel is meer dan bevredigend. Concurentiele prijs maar veel betere service dan gemiddeld. Een aanrader !
VerzendingCorrecte en vlotte afhandeling. Na besteld en betaald te hebben kreeg ik de bestelling al de tweede dag nadien aan de deur.Goed verpakt en beschermd.
KlantenserviceNa enkele shops te hebben vergeleken alsook de prijs van de Dashcam BlackVue DR550GW 2CH Full HD had ik nog enkele vragen omtrent het product. Ik stelde die per mail aan Uwdashcam.be. Snel kreeg ik een proffessioneel antwoord en de prijs was één van de goedkoopste. Ik las enkele revieuws en kwam te weten dat het bedrijf " service aan de klant " hoog in het vaandel droeg.Ik bestelde dus de Daschcam die 2 dagen nadien aan mijn deur geleverd werd. Ik installeerde de Dashcam in mijn wagen en op het eerste zicht voldeed de camera volledig aan het verwachtte. Ik merkte na enkele dagen dat de achterste camera af en toe uitviel en de WIFI-verbinding zonder enige reden uitviel. Ik meldde dit aan de verkoper. De verkoper heeft hierop onmiddellijk gereageerd. Hij vroeg me om de opgeslagen bestanden aan hem over te maken voor analyse en verzekerde me snel een oplossing te zullen voorstellen. Waarschijnlijk ging ik een nieuw toestel krijgen maar de fabrikant diende nog eerst zijn goedkeuring te geven. Volgende dag kreeg ik bericht dat ik mijn dashcam terug mocht opsturen en dat ik een nieuwe dashcam ging krijgen. 2 dagen nadien werd de dashcam terug netjes aan de deur geleverd.
ik heb nu een week de nieuwe dashcam kunnen testen en moet je zeggen dat deze geen mankementen vertoont en me 100 % tevreden stelt. Hierbij wil ik uwdashcam ( Ben ) nogmaals hartelijk bedanken want hij heeft noch moeite noch tijd gespaard om de klant te helpen en zo een correct mogelijke en snelle oplossing aan te bieden. Dit bewijst nogmaals dat de service dat een bedrijf geeft wel héél belangrijk is. Ik ben een zeer tevreden klant !
Ben, niettegenstaande dat er je niets kon verweten worden heb je er alles aan gedaan om je klant te helpen.
Nogmaals bedankt voor de prachtige service die je je klanten aanbiedt.
Emile Meyermans.
Ik heb sinds midden 2013 een Blackvue dashcam in de wagen van UwDashcam.be. Deze bestelling is toen netjes en snel afgehandeld.
KlantenserviceDe laatste tijd startte de Blackvue slecht op, of bleef hangen zonder op te nemen. Na contact met UwDashcam.be is deze onder garantie omgewisseld voor een nieuwe.