Nieuwehoofdtelefoon.nl

Gebruikers over webshop Nieuwehoofdtelefoon.nl

Overzichtelijke website, groot aanbod. Website zou wellicht verbeterd te kunnen worden door zoekfunctie/selectie op specificaties aan te bieden (bijv losse/vaste kabel, type, vermogen, prijs range, etc). Ik heb besloten hier te bestellen vanwege de gunstige prijs van het product dat ik wilde.

Netjes verpakt en op tijd bezorgd.

Uitstekende service. Na iets minder dan een jaar kreeg ik een defect aan een van de in-ears. Via de e-mail werd ik snel geholpen en werd het probleem opgelost (een vervangend exemplaar in mijn geval). Erg tevreden!

Ik heb hier de Sennheiser HD 598 gekocht omdat ik na het afstruinen van de pricewatch geen sympathieke shop kon vinden die een goede prijs/review had.
Op kieskeurig kwam ik deze shop toen tegen en de reviews waren goed, dus besloten hier te bestellen.

Na het aanmelden/bestellen en betalen met de creditcard zag ik in mijn mail dat er een activatie link was verstuurd die ik diende te gebruiken voor ik kon bestellen. Alles leek echter gelukt te zijn dus heb ik postuum alsnog geactiveerd.
Na een dag wachten stond alleen nog geen order geregistreerd in mijn overzicht, dus heb ik maar even gebeld met hun gratis nummer.
Ik kreeg direct iemand aan de lijn die mij niet direct kon helpen maar mij werd beloofd dat ik terug gebeld zou worden door een collega die me wel kon helpen. Bij de meeste winkels gaat het hier mis dus ik was blij verrast toen ik inderdaad vlot terug gebeld werd.
Mijn bestelling was goed aangekomen maar ze hadden nog geen geld ontvangen van de creditcard verwerker. Men wist ook niet zeker of dat aan de activatie van het account lag of niet. Men zou mij de volgende dag even terugbellen met een update.
Ik heb toen zelf even mijn creditcard maatschappij gebeld om te checken of ik wel betaald had (want anders zou ik gewoon even opnieuw bestellen). Mijn betaling was binnengekomen bij de creditcard maatschappij maar alleen maar als reservering, de creditcard verwerker had dit nog niet geind.
Ik heb dit toen ik weer werd terug gebeld uitgelegd en men ging er mee aan de slag.
Blijkbaar veroorzaakte mijn registratie daar toch een probleem ofzo want het heeft toen nog een dag of 2 geduurd voor er geld van mijn creditcard werd afgeschreven. Ik kreeg toen overigens ook weer keurig een belletje dat alles rond was en dat het product werd vestuurd.

Nu klinkt dit alsof het allemaal vreselijk vertraagd is, en dat is ook wel een klein beetje zo alleen was de hoofdtelefoon niet op voorraad (dat stond ook aangegeven) dus die werd wel alvast parralel aan dit traject besteld bij de leverancier waardoor de totale levertijd niet veel langer werd.

Helaas dus door een klein probleem met de creditcard verwerker iets vertraagd maar reuze goed op de hoogte gehouden door het personeel. Daarom geen 5 sterren maar 4, er moet toch iets te verbeteren blijven.

De verzending was goed, helaas geen optie tot pakje gemak waardoor de postNL mannen het pakje bij de buren moeten afgeven. Helaas ook geen track n trace code, daarom hier ook 4 sterren ipv 5.

De verpakking was prima, een ongemarkeerde bruine doos met security tape gevuld met afdoende luchtzakken om beschadiging te voorkomen.

Scorekaart voor Nieuwehoofdtelefoon.nl