Gebruikers over webshop Ledstrip specialist

Na ontvangst van mijn zending kreeg ik een aantal e-mails van zowel DPD als van de webshop zelf die helemaal niet voor mij bedoeld waren maar voor heel andere klanten. Ook ben ik gebeld door wildvreemde mensen met vragen over bestellingen en leveringen waar ik niets vanaf wist. Toen ik op de site inlogde had schijnbaar iemand voor 1400 euro aan zaken in m'n winkelmandje geplaatst, ik zelf heb dat niet gedaan. Ik had een complex wachtwoord en deze niet gedeeld, ik heb deze ook niet onbeheerd open laten staan. Al met al een kwalijke situatie dat mijn gegevens en die van anderen zo gelekt worden.

*Update 22-01-2016*
De webshop antwoordt niet op mijn e-mails, ik bleef nog een week lang onjuiste mails en verzendbevestigingen ontvangen. Wel kreeg ik een uitnodiging om mijn mening over deze shop te geven, dat heb ik dus netjes en ongezouten gedaan. Ook daarbij aangegeven dat de webshop contact met mij mag opnemen maar dat is tot op heden ook nog niet gebeurd.

En zoals verwacht: mijn review is dus niet op de site terecht gekomen. De negatieve reacties pleuren ze er dus netjes tussenuit om zo de schijn hoog te houden.

Mijn bestelling was slecht verpakt, ledstrip profielen, Milight apparatuur en een ledstrip waren allen los in een lange doos (doos zelf was niet beschadigd) gegooid zonder enige vorm van bescherming of opvulmateriaal. Alles rammelde door elkaar heen en de ledstrip was daardoor verfrommeld. (nog wel goed bruikbaar, maar van nieuwe producten mag je verwachten dat ze in nieuwstaat binnenkomen als de verpakking zelf geheel intact is)

Op e-mails wordt niet gereageerd. (mijn mailadres is juist ingevuld, want daar krijg ik alle verkeerde berichten wél op binnen) Op deze review en op die van de Feedback company wordt ook niet gereageerd. Mijn review op de website is nooit geplaatst of verwijderd, terwijl ik daar zo net en zo correct mogelijk in heb aangegeven dat er van alles fout is gegaan.

*Update 04-02-2017*
Vanaf heden ontvang ik ineens ongewenste en ongevraagde spam mails van Ledstripspecialist, terwijl ik dat bij de bestelling overal duidelijk uit heb gevinkt!

Tevens hebben ze nog steeds niet gereageerd op mijn berichten, wat een ongelooflijk waardeloze leverancier is dit....

Scorekaart voor Ledstrip specialist