Koster AVL

Gebruikers over webshop Koster AVL

Volgens mij is japper0174 in de war met een ander bedrijf. Koster AVL heeft mij al 6x spullen geleverd online. En iedere keer ging het perfect!

Ze zijn goed bereikbaar per telefoon en email. En ze weten een hoop. Op elke vraag krijg ik een goed en duidelijk antwoord.

Gewoon een uitstekend bedrijf!

---

Nog geen kapotte producten gehad, maar ze geven een uitstekende feedback.

Perfecte levering. Goed verpakt en volgende dag in huis.

Ik wilde een Audio Technica ATH-M50xBL kopen. Deze zijn echt overal uitverkocht. Maar een onbekende webshop/audio dealer onder de naam Koster AVL had hem volgens hun site op vooraad.

Uiteraard vertrouw ik dit niet direct, dus heb ik eerst gebeld naar hun winkel in Enkhuizen. De persoon die ik sprak wist direct over welk product ik het had en zei dat ze er nog maar 5 hadden, dus dat ik er snel bij moest wezen. Mocht ik er naast grijpen dan kon ik altijd mijn geld terug krijgen.

Gelukkig was ik snel genoeg en had ik het product vrij vlot in huis via PostNL

Verzending liep overzichtelijk via PostNL met track&trace. Ivm Koningsdag moest ik wel een extra dag wachten, maar dat was niet erg.

Foutieve informatie voor de duur van de verzending. De duur van de verwerking van de bestelling alleen duur al letterlijk tien keer zolang als de verwerk- en verzendtijd bij elkaar.

Slechte feedback op status van verzending. De duur van de verzending was verkeerd, in plaats van de aangegeven 24 uur was het meer dan 4 weken.

De leiding van de webwinkel geeft niks om de tevredenheid van de klant.

Scorekaart voor Koster AVL