Elektrokoopjes.nl

Gebruikers over webshop Elektrokoopjes.nl

Webshop lijkt uit de lucht/verdwenen?
De domeinnaam is niet meer geregistreerd en heeft de status: geparkeerd.

Afhalen zonder problemen

Initieel prima, afhandeling klachten bedroevend. Aanbod voldoende. Afhandeling garantie ed zeer slecht. Nooit meer bij deze webshop te bestellen.

Produkt na 11 maanden defect. Ben het produkt 4,5 weken kwijt, na 3 weken zelfde defect. Ipv om te ruilen moet ik het traject weer in, weer 4,5 week produkt kwijt. Maximaal ruk. Nooit meer via deze webshop.

Bestellen was eenvoudig. Ik kreeg per e-mail netjes updates over het bestelproces. Vrijdagavond besteld en de volgende dag netjes geleverd.

Elektrokoopkes heeft een uitgebreid assortiment met zeer concurrerende prijzen. Ze doen bovendien wat ze beloven: snel leveren.

Vaak goede prijzen, maar levertijd wordt niet altijd gehaald, verder wel duidelijke communicatie van de statussen

Product is geleverd, was nog moeilijk verkrijgbaar in NL en zou op voorraad zijn bij elektrokoopjes, met claim voor 22u besteld volgende dag in huis. Daarom daar besteld ook al was de prijs hoger, Product besteld 24-4 en geleverd op 28-4, zit weliswaar een weekend tussen, maar had gerekend op levering 25-5. Verder prima communicatie en goed verpakt.

Site was zeer duidelijk over de artikelen en bestellen (alsook betalen) was een fluitje van een cent.Geliojk daarna een bevestigingsemail.
Elektyrokoopjes was voor dit artikel de goedkoopste die ik kon vinden (natuurlijk wel de versie vergeleken)

Bestelling voor CI-module voor Canaldigitaal gedaan op zondag, dinsdagmorgen om 10 uur afgeleverd. Maandagavond email ontvangen met tracking-code

Na een moeilijke start(ietwat slechte communicatie) uiteindelijk het bestelde product netjes geleverd. Product is netjes en goed verpakt geleverd

Website is goed te doen, alles is wel te vinden hoewel de genoemde 'live chat' niet te vinden is. Op een paar fronten loopt de website dus nog achter. 0900 nummer is wel een beetje uit de tijd, ze nemen wel snel op trouwens toen ik ze belde.

Prima, volgens de website is het de dag later in huis, wat ook het geval was. Per mail op de hoogte gehouden, en in de mail het factuur. Een beetje omslachtig was wel dat in het factuur een link naar postnl zat die je weer moest knippen/plakken.

Na een slechte start is het uiteindelijk naar alle tevredenheid geleverd, helaas wat lang moeten wachten

Prima service, het was mijn eerste aankoop bij Elektrokoopjes.nl maar was positief verrast over het process. Ik werdt goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. En, niet onbelangrijk, een goede prijsstelling.

Gratis verzending, altijd mooi, en met PostNL, die heeft mijn voorkeur boven alle andere aanbieders.

Scorekaart voor Elektrokoopjes.nl

Qshops