Art & Craft België

Gebruikers over webshop Art & Craft België

Vlotte mogelijkheid om te bestellen, vlotte levering, alles volgens afspraak. Goede prijs. Veel produkten voorradig en ruime keus. Altijd de moeite om hier eens te komen vergelijken.

alles geleverd volgens afspraak, volgende dag na de bestelling. Goed verpakt.

Art & craft heeft een ruim gamme met product specialisten die je perfect kunnen helpen. Ze zijn daarnaast zeer prijs compitief. Mijn vaste webshop

Door de vele aanvragen kan je soms even wachten op een antwoord. Maar in de winkel is het uitermate goed.

Over de werking van de site heb ik weinig te vertellen want alles verliep zoals het moet verlopen, vlekkeloos!

Verzending was top! Ik kreeg een bericht dat mijn pakje op zaterdag geleverd ging worden, maar dit was voor mij onmogelijk. Via een link in de mail was het mogelijk om dit te wijzigen naar zondag met een tijdslot per 3uur. Subliem!

Het gehele bestelproces en de afhandeling verliep duidelijk en volgens afspraak. Een voorbeeld voor andere winkels wat dat betreft :)

Het pakket was zelfs live te volgen (waar de bezorger zich bevond en hoeveel adressen deze nog te gaan had)

Fijne filters, ook via de smartphone makkelijk het juiste product te vinden
Ik zoek meestal via verschillende webshops en art craft is steeds bij de goedkopere

Levering was binnen de 2 dagen. Mailtje van dynalogic met de confirmatie en professionele bezorging

Nog geen klacht gehad

Good prices, expedite and free delivery, easy to get my tax back (diplomatic exemption). Website is well organised and easy to use...

On time, friendly and adaptive delivery operator!

Costumer support has the right answers and speaks English!

Heel mooie en overzichtelijke website.
Je kan er alles in terugvinden per categorie of via zoektermen.
De prijzen staan er altijd heel duidelijk bij, samen met de specificaties van de toestellen, hoelang de levertijd is, de klantenreviews staan er ook direct bij.
Er worden ook altijd bijhorende producten getoond die je er bij kunt kopen of voordelige samen te kopen zijn. Wat er ook top is aan de website, is dat je ook outlet artikelen kunt kopen en dat de acties ook goed zichtbaar staan. Om te betzlen is het heel gemakkelijk en op verschillende manieren mogelijk: Bancontact, mastercard, visa, PayPal, overschrijving,...
Tot slot zou ik zeggen dat deze website (En winkel) de beste zijn om te bezoeken en te kopen.

Mvg

Nicolas

Qua levering is er niets op te zeggen behalve dat dit altijd op tijd en correct gebeurt met heel vriendelijke bezorgers.

Alle vragen die ik had over mijn toestel heb ik zonder probleem en snel ontvangen zodat ik zonder twijfels mijn toestel kon kopen. Ook na de levering had ik een vraag over de werking er van en werd ik direct vakkundig geholpen.

De producten op de site zijn makkelijk te vinden en goed gedocumenteerd.
De bestellingen op de site zijn makkelijk te plaatsen.
Pijzen zijn correct, betaling gebeurt vlot.

De levering is super, snel en correct met koeriers die nederlands praten.

De telefonische en na-verkoop dienst is uitmuntend.
Geen lange wachttijden en onmiddellijk voorgeholpen.

Al jaren koop ik mijn gerief bij art&craft. Van tv tot fotomateriaal. Comptitieve prijzen. En eigenlijk nooit problemen ondervonden met bestellingen. Als ik iets wil kopen ga ik altijd eerst naar de site van art&craft

De levering is altijd op tijd, ooit was er een probleem met het leveringsadres.dit lag niet aan art&craft, maar aan een fout van ons tijdens de bestelling. De dag erna hadden de werknemers van art&craft zelf contact opgenomen om een nieuwe afspraak te maken.

De Werknemers van art&craft nemen de tijd om te luisteren naar uw probleem, en lossen deze op. Geen gemaar of andere uitvluchten. Gewoon doen.

ik heb er mijn Samsung Tv aangekocht. Zeer tevreden over de afhandeling van de verkoop.

Het was eerst niet duidelijk hoe het online betalen met ecocheques zou verlopen. Maar na een email en telefonisch contact hebben ze mij zeer goed verdergeholpen. De Tv was direct gereserveerd, kon hem gaan afhalen en ter plaatse de ecocheques afgeven. Tot hier toe heel tevreden over de klantenbenadering en communicatie rond de aankoop. Het personeel in de winkel is ook heel vriendelijk en weten waar ze mee bezig zijn.

Alles verloopt zoals het moet
Ik heb nog nooit problemen ondervonden deze winkel is een aanrader op zijn geheel

Ik ga meestal langs in de showroom om mijn product te gaan halen

Maken altijd tijd voor de klant het maakt niet uit hoeveel vragen je ook hebt als je buiten bent ben je steeds goed geinformeerd over het product of de producten
Deze winkel raad ik steeds aan want het is een topwinkel met topservice

Na wat opzoek werk, las ik enkele negatieve reviews. Daarom heb ik enkel een kleine aankoop gedaan, alvorens de stap te zetten om de grote aankoop te doen ivm fotografie materiaal.
Van de reviews bleek niet veel te kloppen!

Duidelijke site, snelle levering, juiste product!

Mijn twijfel is weg, ik ben mijn lijstje al aan het samenstellen voor de volgende bestelling!

Op vrijdagavond besteld, dinsdag al in huis!

Geen klachten gehad, dus dat op zich is al positief!

Zeer goede en correcte service na verkoop! Ik heb een toestel moeten terugzenden voor herstelling (binnen garantieperiode) en kreeg uiteindelijk een volledig nieuw toestel thuisgestuurd met opnieuw een garantieperiode van 2 jaar! Toestel werd eveneens kosteloos opgehaald bij mij thuis. Ook zeer snel feedback ontvangen bij navraag omtrent stand van zaken.

Makkelijk voor producten en product groepen te vinden. Bestellimg process is ook simple en betaal opties voldoende

Op tijd bezorgt zoals verwacht, goed ingepakt, product in goede order ontvangen

Verassend snel en goede service gekregen over email. Echt de gevoel gekregen dat ik ben gezien als een belangrijke klant. First class

Gewoon uitstekend! Op vlak van presentatie van de producten, raadgeving en afhandeling! Heel tevreden klant.

Heel vriendelijke en vooral hulpvolle verkopers!

Supervriendelijke mensen. Altijd behulpzaam en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing, voor jou persoonlijk. Hebben goede kennis van hun producten met steeds een specialist aanwezig per productcategorie!
Mijn favoriete fotowinkel!

goede website vlotte communicatie de scherpste prijs passen de prijs aan elders nog goedkoper vlugge levering garantie erbij. woord een super winkel
Een dikke pluim zeker daar nog bestellen. Vriendelijk personeel ook in de winkel

binnenkort tijd geleverd op de datum dat afgesproken was

Prachtige klanten service ik ben zeker geen gemakkelijk persoon stelt veel vragen
maar altijd vriendelijk behandeld.

Ruime keuze, correcte prijs, persoonlijke service (of toch dat gevoel).
Ik koop zowel persoonlijk als voor mijn bedrijf alles bij Art&Craft. Vroeger bezocht ik nog andere sites, maar uiteindelijk en helaas na wat slechte ervaringen kom ik altijd terug bij hen.

Levering: op de exacte datum.
Kreeg op voorhand mail en bericht.
Vriendelijke aflevering

Ik heb persoonlijk advies gevraagd en dat was altijd goed.
Meerdere aankopen bij hen gedaan: SAMSUNG TV, Kärcher, IT materiaal,...

Koop zelfs voor m'n firma daar alles.

Na onze productkeuze en onmiddellijk na de betaling ervan, was de nodige administratie meteen volledig in orde.

de levering geschiedde snel en accuraat

Makkelijk te bestellen via de webshop met dagelijks aanpassing van de prijzen. Uitstekende service en correcte levering (zelfs 's avonds).

Zelfs avondlevering mogelijk.

Correcte service.