Art & Craft België

Gebruikers over webshop Art & Craft België

De klanten service is onbereikbaar, de garantie afhandeling is rond uit slecht. Een nieuw goed werkend toestel werd door hen vervangen door een refurbished toestel, zonder accessoires

De levering van het product verliep vlot, de levering van een herstelling was zeer slecht

Zeer moeilijk bereikbaar. Je krijgt telefonisten aan de lijn, die dan hopelijk de informatie doorspelen.

Nieuwe monitor & displayport kabel aangekocht. Maar om een of andere reden werd dit in 2x verzonden. (waren ze de kabel vergeten of niet). Na telefonisch contact (20min aan wachtlijn). Toch alles ontvangen.

Zeer goede verzending. Kan je volgen tot op enkele minuten waar het pakje zit. En je kan de levertijden aanpassen!

Enige min punt: Communicatie met de koper. Zonder enige info werd mijn bestelling in 2x verzonden. Eerst mijn monitor. En dan bel je met de dienst. En blijkt dat de kabel nog moet verzonden worden. Zonder enige info of uitleg..

Een maand geleden heb ik bij Art en Craft een espresso machine besteld. Op de site stond er dat het binnen de 24-48 uur ging geleverd worden. Ondertussen hebben we reeds 3 afspraken gemaakt en nog steeds hebben we niets ontvangen.Telkens loopt er wel wat fout ! Nu een maand later kijk ik terug op hun site en daar zie je gewoon nog dat het binnen de 24 uur geleverd wordt ???? + is het toestel ook 50€ goedkoper geworden. Heb al tal van mails verzonden en verschillende keren opnieuw gebeld. Telkens zeggen ze dat het in orde zal komen maar begin toch meer en meer te twijfelen....

Product ging in 24-48 uur geleverd worden : ondertussen al een maand aan het wachten en nog steeds niets ontvangen. .. Reeds 3 afspraken gemaakt en nog steeds niets. Ze contacteren je ook niet zelf maar steeds moet je zelf bellen om te zien of ze gaan leveren of niet ??? Volgende week dus opnieuw een afspraak maken.

Op zich zijn ze wel vriendelijk maar er gebeurt nietveel. We kunnen het toestel ook niet afhalen ?? of ze doen geen spoedbestelling ? wat volgens mij max 1 dag kan duren ? Is het toestel er wel ? begin aan alles te twijfelen ? Waarom staat er op hun site nog steeds dat het direct leverbaar is.

Informatie over het object was voldoende (bijkomende info/reviews heb ik zelf ook nog gegoogled). Betaling ging vlot.

Levering gaat goed. Voordeel is dat je goed kan opvolgen wanneer je het pakje ongeveer gaat krijgen. Ik had bij een vorige levering wel het probleem dat de bezorger mijn adres had overgeslagen. Telefoontje naar het callcenter (0900 nummer 😡) heeft er wel voor gezorgd dat het alsnog geleverd werd.

Mijn vorige bestelling voldeed niet aan de verwachtingen. Terugsturen ging goed. Is wel zelf te betalen (gewoon via bpost teruggestuurd ipv hun ophaalservice). En paar dagen later stond het geld terug op de rekening.

Via Bol.com bestelling gedaan. Bestellen verliep eenvoudig, webshop is overzichtelijk. Na de bestelling echter geen updates/duidelijkheid over levering (terwijl in status volgende werkdag genoemd werd). Contact met webshop is vervolgens onmogelijk.

Verzending alleen in originele doos aangeleverd. Geen extra doos eromheen. Had wat mij betreft wel gemogen. Voelt alsof er niet heel veel aandacht besteed wordt aan veilig en met zorg versturen van producten.

Klantenservice is gewoonweg niet bereikbaar. De levering van het product had de volgende werkdag plaats moeten vinden. Heeft uiteindelijk aantal dagen langer geduurd, zonder dat hier op enige manier naar mij als klant over gecommuniceerd is. Gelukkig heb ik aan Bol.com (via hun site besteld) wel veel ondersteuning gehad. Zijn achter Art & Craft aan gegaan en netjes terugkoppeling hierover aan mij gegeven. Kan Art & Craft nog iets van leren. Geen volgende bestelling van mij meer bij Art & Craft.

Na meerdere problemen met dit bedrijf toch maar eens besloten om het publiek te waarschuwen. De eerste keer kreeg ik het compleet verkeerde product toegestuurd. De tweede keer werd het product na 3 maanden nog niet geleverd. 4e keer kon het product niet geleverd worden. Dit keer wel een goede oplossing gekregen ik mocht met korting een vergelijkbaar product uitkiezen. Nu de laatste keer een dyson besteld netjes geleverd binnen 1 dag super!. Helaas stuurde ze mij een defect product op. Gelukkig kan je dan contact opnemen met de heel erg waardeloze hulplijn van art en craft. Het retour loopt nu ze hebben mij beloofd dat ik deze week een werkende dyson binnen heb. Ik ben zeer benieuwt of dit goed gaat komen. Een update volgt.

levering binnen 1 dag als het product nog leverbaar is en op voorraad is. Bij mij stonden meerdere producten netjes op voorraad op de website. Edoch, niet leverbaar. Ook hebben ze een keer de levering foutief doorgegeven aan het verzend bedrijf. Dit veroorzaakte ook een hoop problemen want dat was de enige op voorraad.

netjes via de website een retour/herstelling ingediend van de dyson. Door twijfel hoe ik dit moest doen de klantenservice gebeld. Zij konden mij niet helpen want ze kunnen de retour aanvragen niet inzien. Maar het zou zeker goed komen.

Zeer goede deal (lage prijs), eenvoudige bestelling en goede levering. Levering iets laten dan oorspronkelijk gepland, maar dit was goed op te volgen via de track & trace. Ook nog een sms ontvangen een half uur voor de levering.

Zeer goede track & trace van Dynalogic. Ook heel behulpzame chauffeur (levering was normaal tot aan de voordeur, maar chauffeur wou deze gerust mee binnen dragen).

Zware teleurstelling maar grotendeels goedgemaakt (zie lager mijn update bij klantenservice)
Bestellen op de website gaat vlot en eenvoudig, prijzen zijn ok. Dienst na verkoop is zwaar ondermaats. Reden genoeg voor mij om niet meer te kopen bij Art&Craft.

Verzending is ok. Niet zoals sommige andere webshops maar ok.

Update:
Zware teleurstelling maar grotendeels goedgemaakt.

Update: Na het publiceren van deze review werd ik zeer snel gecontacteerd door Art&Craft. Een zeer vriendelijke medewerkster verontschuldigde zich meermaals voor hoe mijn bestelling verlopen was en liet het scherm zeer vlot omruilen.

Bij een volgende aankoop geef ik Art&Craft zeker nog een kans.

Originele Review:
Ik had op zaterdag een scherm besteld en kreeg dit maandag netjes geleverd. Geen snelle levering zoals bij andere webshops maar dat was in dit geval niet nodig.

Jammer genoeg zag ik al snel dat de doos reeds was opengemaakt. Dit is natuurlijk niet wat je verwacht wanneer je een nieuw product besteld. Ondanks de sticker "Gekeurd en getest"van Art&Craft zelf toch maar even met de klantendienst gebeld.

Het is ergens rond 10uur 's ochtends en toch stond ik een goede 13minuten in wacht om uiteindelijk iemand aan de lijn te krijgen die mij niet verder kan helpen. Deze persoon kon mij enkel door verwijzen naar het retourformulier.

Of het nu gaat om een vergissing van hen of van mij, maakt geen verschil.
Je moet dan je factuurnummer en klantnummer opzoeken (je kan geen retours invullen vanaf je account van de site) en vervolgens een zeer onduidelijke formulier doorlopen, waarin ge niet anders kan dan akkoord gaan met een transportkost van 12,99 euro. Tenzij je het uiteraard zelf opstuurt. (De knullige supportmedewerker - die overigens wel vriendelijk was - gaf mij wel mee dat deze kost zonder problemen kan worden kwijtgescholden. Maar je moet toch even akkoord gaan met de kost van 12,99 euro).

Formulier enkele uren later ingevuld (bij eerste pogingen was er kennelijk een probleem met de website, dit heb ik gemeld via Facebook, maar hier kreeg ik pas een dag later respons). Enkele uren later nogmaals geprobeerd, ditmaal met succes. Nog wat later ontving ik een RMA formulier waarmee mijn toestel opnieuw zou worden omgeruild, of dat dacht ik toch.
Uiteindelijk was dit enkel voor het ophalen van mijn oud toestel. Op een omruiling zou ik nog even moeten wachten.

Een dag later kreeg ik uiteindelijk antwoord dat mijn RMA goed was doorgekomen. Vervolgens vroeg ik of het normaal was dat de doos reeds was geopend:

"Dat is uiteraard nooit de bedoeling en we proberen dit zoveel mogelijk te vermijden.
Echter als u per week meer dan 12000 bestellingen verstuurd in de hele Benelux kan er al eens een foutje gebeuren door een artikel die op een verkeerde stocklocatie staat en daardoor verkeerd "gepickt" wordt door de inpakkers.
Onze oprechte excuses hiervoor, maar we doen er alles aan om u retour zo snel mogelijk te behandelen en op te lossen."

Over de termijn wanneer ik een nieuw scherm zou ontvangen kreeg ik volgend antwoord:

"Wij streven er naar om alle retours binnen de 5 werkdagen af te werken NA ontvangst van het retourartikel in ons magazijn."

(ja, de supportmedewerker lijkt mij ook geërgerd te zijn door mijn vragen).
Op dit moment heb ik de omruiling van het scherm laten wijzigen naar terugbetaling. Op dit bedrijf kan je niet rekenen. Of toch niet als je de customer-first aanpak van sommige andere webshops gewoon bent.

Bestelde producten zouden de dag erop geleverd worden..... We wachten intussen reeds 7 dagen op de levering ervan en het einde van dit kafkaiaans verhaal lijkt nog niet in zicht.

Na 6 dagen dan toch een track and trace ontvangen! Jammer genoeg beslist de koerier om het pakketje niet af te leveren ...(Dit wordt telefonisch bevestigd door medewerkster van Mydynalogic)
We zullen nog maar een dagje wachten
Ik vrees dat wij in verwachting zijn van een olifantendracht.

Lange wachttijd voordat een vriendelijke medewerker je te woord staat. Jammer genoeg lijkt het probleem na het contact nog steeds niet opgelost.

Vlot contact voor de verkoop, ik had een artikel de dag erop nodig en kreeg de nodige informatie om de bestelling te plaatsen. De prijs was ook ok.
achteraf gezien was de informatie wel niet correct en naar mijn menig gebaseerd puur op het sluiten van een verkoop. Pakket werd niet op tijd geleverd zelf niet nadat ik uitdrukkelijk gevraagd had of dit een probleem was omdat ik het absoluut nodig had, ben dan maar op reis vertrokken zonder mijn pakket.

3dagen later dan beloofd en ondanks extra betaling voor levering tijdens kantooruren 2x nodeloos tot 20u savonds op mijn pakket gewacht (1x ikzelf 1x iemand in mijn plaats) omdat ze me telefonisch verzekerd hadden dat het nog ging geleverd worden. Enkel bestellen als je het niet direct nodig hebt!

telefonisch telkens zeer lang moeten wachten voor ik in contact kwam. Als ik dan iemand aan de lijn kreeg verzekerde de bediende me levering die dag had zelf, ze kon me zelf een uur melden van 19:40 en om 20u krijg ik een mailtje dat de levering voor de volgende dag was. zeer onprofessioneel als je al extra betaalt voor een levering tussen 9-17u, wees dan gewoon eerlijk.

Enkel hier was, zonder te willen terugvallen op "derde verkopers", het product leverbaar aan een correcte prijs.

Uitstekend verpakt, ondanks foutje bij pakjesfirma, wel zeer gedetailleerd online op te volgen.

Art & craft is de oplossing voor al uw multimedia materiaal. Ze hebben er zowat alles. Prijs/kwaliteit is zeer goed en ze leveren zeer snel. Een absolute aanrader, ook de service is uitstekend!

Binnen 24-48uur

Snel antwoord.

Art & Craft heeft een zeer ruim assortiment aan verschillende artikelen, allemaal aan concurrentiële prijzen.

Netjes ingepakt en op tijd geleverd

er zat een krasje op de behuizing van één van de kruidenmolens, ruilen ging zeer vlot en zonder kosten.

Op de website vind ik snel alle info die ik nodig heb mbt het product. Voor mij is dit vnl de fotografie afdeling (heb er recent een Sigma Art 24-70 2,8 gekocht). En waar ik nog meer info over nodig heb, kan ik gemakkelijk terecht in de winkel te Mariakerke voor bijkomende informatie, vaak ivm gebruik. Of ik kan er al eens iets uittesten. Online heb je zeer veel info, is dit niet genoeg, krijg je nog extra info telefonisch, en is dit nog niet genoeg, dan heb je nog het gemak van een face-to-face contact in de winkel. Service na aankoop is ook uitstekend.

Omdat ik in Gent woon, haal ik normaal zelf mijn bestelling af. Het product ligt meestal vroeger klaar dan voorzien.

Na aankoop van een Sigma ART objectief, bleek dat ik best een AF fijnafstelling op mijn camera kon gebruiken, voor nog beter resultaat. Dit zullen zij nu voor mij uitvoeren, gewoon als service!

Overzichtelijke website waarbij je makkelijk vindt wat je nodig hebt. De prijzen vallen heel goed mee, vaak zelfs goedkoper dan andere winkels!

Geen lange wachttijd en ook makkelijk informatie te vinden over de levertijden op de site.

Je vragen worden snel beantwoord en ze zijn telkens zeer vriendelijk.

Op zoek naar een vervangstuk voor een achtergrond steun voor fotografie. Item makkelijk kunnen vinden op de website voor een aantrekkelijke prijs.

Keurig verpakt en op tijd aangekregen.

Steeds goede prijs/kwaliteit verhouding en vooral steeds een deskundige en eerlijke uitleg over de producten!

Online kan je bestellen aan de scherpste prijzen en in de winkel krijg je steeds een persoonlijke en professionele aandacht. Voor mij nog steeds de perfecte combinatie van beste prijs & kwaliteit in service en dienst na verkoop. Goede wijn behoeft geen krans, maar bij deze toch even aanprijzen :-)

Vandaag besteld, morgen geleverd, met track & trace. Simpel & goed

Super service en persoonlijke aandacht. Goeie productkennis in huis.

Zeer leuke webshop met een absolute meerwaarde door de 2 experience centers. De prijzengarantie waren de prijzen aan de laagste prijs gekoppeld worden is zeker een pluspunt! Ik had een cadeaubon gekregen en het toffe is dat je er ook een zeer mooie fotolens mee kan huren

Bestelling - Bevestiging van levering via mail
Helemaal in orde

Goeie website die je toelaat op een gemakkelijke manier van zoeken. Fysieke winkel dichtbij mijn woonplaats die toelaat de meeste producten op voorhand te gaan bekijken. Ingeval van vragen altijd zeer snel antwoord.

De weinige klachten die ik had (ik bestel al mijn foto- en computermateriaal bij Art & Craft) werden altijd zeer snel en professioneel behandeld. Ik kon altijd met dezelfde persoon spreken die mijn klacht of vragen behandelde. Goeie kennis van de producten.

Scorekaart voor Art & Craft België