Art & Craft België

Gebruikers over webshop Art & Craft België

mooie frisse website waar heel veel verschillende producten worden aangeboden.
duidelijke zoek functie. vindt ik zelf altijd wel handig.

snelle levering, je wordt ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen in het bestelproces.

heel goed dat ze de btw voor mij terug storten voor dat ik de kans kreeg om ze te bellen. en hier van per email op de hoogte werd gebracht

Zeer tevreden, beste prijs en zeer snelle levering zoals aangegeven. Ik zou hier zeker opnieuw aankopen doen.

Op de webshop vond ik een duidelijk overzicht met een groot aantal selectiecriteria om de gepaste laptop voor mij te vinden. Daarbij ook nog eens scherpe prijzen en een vlotte afhandeling.

De zending zou aankomen tussen 13u en 17u. Het werd uiteindelijk 17u30.

Ook de klantendienst gecontacteerd en snel een behulpzaam antwoord gekregen.

Reeds verschillende producten gekocht in de winkels in Mariakerke en Sint Denijs Westrem. Ik heb altijd uitleg gekregen die to the point was en dat voor kwalitatieve producten tegen een uitstekende prijs. Mij zien ze terug.

Op zich een overzichtelijke site met redelijke lage prijzen. Helaas klopte in mijn bestelling hetgeen op de foto's te zien was niet met hetgeen wat werd geleverd. Bij reclameren gaven ze niet thuis en kreeg ik te horen dat het niet geleverde niet specifiek werd genoemd in de omschrijving hoewel het wel duidelijk op de foto stond. Ze hadden de foto van de fabrikant gebruikt en waren niet aansprakelijk.

De verzender had mijn pakket verkeerd gesorteerd waardoor het niet op de afgesproken tijd werd geleverd. Hierover kreeg ik pas aan het einde van de lever dag een bericht. Er stond niet in vermeld dat ik zelf een nieuwe afspraak moest inplannen waardoor het weer later werd.

Gaven niet thuis bij reclameren en verscholen zich achter de fabrikant hoewel op hun site het product met de verkeerde foto stond afgebeeld zodat een verkeerde indruk werd gewekt van hetgeen verkocht werd.

Ik heb zeer positieve ervaringen met Art&Craft. Ook in de fysieke winkel word je geholpen door heel vriendelijke en behulpzame mensen.

Wanneer je de bestelling af wilt halen in Gent moet je rekening houden met een langere levertijd dan wanneer het product wordt thuis geleverd... Mag iets sneller.

Reeds 2 televisies teruggebracht vanwege niet tevreden over de beeldkwaliteit.
De terugbetaling wordt correct opgevolgd en het geld staat een paar dagen later reeds op de rekening.

Zeer leuke, aangename winkel. Bij vraag over een product krijg je de juiste toelichting. Heel goed bezig!

Keurige en overzichtelijke site. Zeer scherpe prijzen. Communicatie is duidelijk en overzichtelijk. Ook de levering is zoals beloofd.

Goede logistieke partner. Je kon precies zien waar de bezorger was en een half uur voor levering kreeg ik een bericht met de precieze tijd.

Eenvoudig te bestellen op PC. Ik koos ook voor een afhaling, die vlekkeloos verliep daar 't toestel mooi aan de kant was gezet.

Vriendelijk aan de balie.

Art en Craft bood een Onkyo CD speler aan voor een zeer scherpe prijs. Makkelijk en snel besteld via de website.

Live tracking van de koerier (Dynalogic) werkt uiterst goed. Ik wist exact wanneer het pakje geleverd zou worden. Besteld om 20u, geleverd volgende dag rond de middag.

De site is duidelijk en overzichtelijk en het bestellingsproces verloopt zoals verwacht. Bovendien zijn de prijzen erg gunstig.

Uiterst snelle levering met precieze tracking, zelfs op een zondag!

Ruim aanbod met ruime stock, scherpe prijzen, snelle levering. Het aanbod in lenzen is groter dan de "speciaalzaken" in fotografie.

Koerier op de voet te volgen. SMS een half uur voor de koerier aan de deur staat.

Snel en makkelijk bestellen. De site wijst zichzelf uit.
De prijzen zijn nergens goedkoper, dat geeft bij mij dan ook de doorslag.
De levering is goed, door Dynalogic. Enorm goede leverancier met duidelijke tracking info.

Dynalogic heeft een goede tracker. Hier kan je de chauffeur live volgen. Toch een meerwaarde als je geen hele dag thuis wil zitten.

Zeer snelle reactie, Zelfs 's avonds wordt er gereageerd.
Ook melding van lagere prijzen elders wordt heel snel aangepast op de website!

Een prima overzichtelijke site, goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanradar om bij Art & Craft te kopen!

Het laatste jaar koop ik bijna al mijn electronisch materiaal hier (smart TV, camera, meerdere objectieven, strijkijzer, externe harde schijf) en plan nu nog voor deze maand een nieuwe camera. Ik ben telkens zeer goed, snel en vriendelijk geholpen, zowel via mail, telefonisch of ter plaatse. Wanneer ik ergens anders het item goedkoper vond, werd dit onmiddellijk aangepast. (zeer leuk vind ik het zeer Gents accent wanneer de telefoon opgenomen wordt "aarrt en krrrraft")

een omruiling (van een eerder product) werd onmiddellijk uitgevoerd

Website is overzichtelijk, artikelen aan het winkelwagentje toevoegen gaat simpel en de levering is zelfs op zondag (mits artikel voorradig is).

Het op zaterdag bestelde artikel, werd zondags al door de koerier aan de deur afgeleverd. Super gewoon.

Naar prijs-kwaliteit toe, zit deze winkel goed! Vlot om een bestelling te plaatsen. Bestelling werd geplaatst voor 21u, echter niet de volgende dag geleverd. Geen minpunt, want elke webshop gebruikt dit lokmiddel, maar klopt nagenoeg nooit.

Heel makkelijk iets bestellen. Ik kon mijn gewenste product bestellen via de website en afhalen in de winkel. Zo wist ik direct dat ze het op voorraad hadden en ik het kon afhalen

Ik had via de chatbox vernomen dat het op stock was.
Reservatie was mogelijk via de website.

Perfecte ontvangst, deskundige uitleg en scherpe prijs...Bovendien super professioneel personeel met kennis van zaken ..
Veel objectieven en toestellen op stock

Ben ter plaatse geweest in Mariakerke en perfect geïnformeerd geweest..
Direct door het professioneel advies en scherpe prijs tot aankoop overgegaan...

Bij Art & Craft zijn ze duidelijk over de kortingen, de levertijden en -methodes en de betalingsmogelijkheden. Ook de beschrijvingen van de artikelen zijn goed.

Mijn pakje geleverd op zondag zonder dat ik daarvoor heb bijbetaald end dat is naar mijn weten uniek in België. Ik kreeg per SMS een levertijd doorgestuurd, wat erg handig was. De chauffeur was vriendelijk en hoffelijk.

Scorekaart voor Art & Craft België