Gebruikers over webshop Besteld.nl
Review toevoegenLijkt op zich een leuke website met concurrerende prijzen. Vooralsnog heb ik echter nog niet van deze producten kunnen genieten.
VerzendingSamsung flipcase besteld op 31 januari, levertijd max 3 dgn volgens de site. Een week later nog niets ontvangen ook geen bericht van de site. Gevraagd hoe lang de levering nog zou duren. De 12de februari zou er weer extra voorraad zijn. Inmiddels (23 feb) nog steeds geen hoesje ontvangen... Ook nog geen geld terug gehad (zoals ik per e-mail had aangegeven)...
KlantenserviceWebsite komt z'n afspraken niet na. Wacht nog op mijn bestelling of mijn geld terug.
De webshop is slecht vertaald naar het Nederlands. Het e-mailadres en telefoonnummer zijn niet (goed) te vinden en het KvK-nummer leidt naar een andere site.
VerzendingLage tarieven doordat de bestelling door de brievenbus past.
KlantenserviceGeen reactie op garantieaanvraag, zowel via het contactformulier als per e-mail.
Overzichtelijk. Duidelijk te zoeken op telefoon en type. Zeer lage prijzen t.o.v. concurrenten.
Maar koop alleen hier als je wel lang op je bestelling kan/wil wachten.
In enveloppe verzonden en daarmee lage verzendkosten.
Trage levering. Als er op een website staat dat een product op voorraad is, verwacht ik niet dat het pas 5 dagen later geleverd zal worden. Hierover word men overigens ook niet over geïnformeerd.
Schrijfstijl mailtjes en website zijn eigenlijk nogal onprofessioneel. Veel spelfouten en scheve zinnen.
Reviews op de site zelf (\'Feedback Company\') vind ik dubieus...
*Update: vandaag mail gehad om review te plaatsen via link, blijkt dode link.
*Update2: bestelde telefoonhoesje was niet van TPU maar hard plastic, foutief op de website. Terug gestuurd dus. Kijken hoe de aftersales verlopen....
*Update3: Naar aanleiding van m\'n review reactie van winkel gehad, hebben tip om levertijd te vermelden direct opgepakt en aangepast. Erg netjes. Geld van terug gestuurde producten ook snel terug ontvangen.