Gebruikers over webshop Direct Game
Review toevoegenwas opzoek naar tomb raider. Daarbij kwam Directgame als goedkoopste uit de bus.(bol.com 59,99 DG voor 26,99) De prijs vermelding is er trouwens nu weer van tweakers af..?
Dus de goedkoopste, besteld, ontvangen, (in een bubbeltjes envelop) en spelen maar. Gewoon zoals het hoort. aanrader
Binnen 24 uur binnen, zoals beloofd!
Ik heb Fifa 15 als pre-order besteld. Helaas kwam deze iets te laat binnen. Echter kreeg ik hier keurig een mailtje over. Ook toen ik belde met de webshop werd ik keurig te woord gestaan. Er werd mij uitgelegd dat er leveringsproblemen waren bij de leverancier. Ik vond het erg prettig dat ze goed bereikbaar waren.
VerzendingDe pre-order is te laat bezorgd, hoewel ik hem wilde hebben op de dag van release kreeg ik hem later. Door de goede berichtgeving hierover bleef ik wel goed op de hoogte. Er kan altijd iets misgaan met een levering.
KlantenserviceEen paar dagen nadat we de game binnen hadden, kregen we een nieuwe mail van directgame. Naast een uitleg over de iets latere levering kregen we zelfs een kortingscode als goedmaker! Ik vond dat echt top. In mijn ogen kan er altijd iets mis gaan met een levering, maar als je er op deze manier mee omgaat vind ik dat gewoonweg klasse!
Een pre-order gedaan van Fifa15 bij Directgame. Op de website stond 'geleverd op de dag van release' (Donderdag) en dat kwam mooi uit, aangezien ik die Vrijdag een aantal vrienden had uitgenodigd om lekker te gamen.
Woensdag kreeg ik een mail van Directgame dat er iets mis was gegaan bij de leverancier en dat de bestelling pas Vrijdag bij mij binnen zou komen. Dat was jammer van die ene dag, maar gezien ik de game Vrijdag pas nodig had, geen rede tot klagen. Echter, toen ik Vrijdagmiddag van mij werk thuis kwam, had ik nog steeds geen game op de mat liggen. Ik heb een mail gestuurd naar Directgame en gevraagd om een reactie, pas toen kreeg ik te horen dat ik de game zelfs Zaterdag binnen zou krijgen, vanwege opnieuw problemen met de leverancier.
In eerste instantie was het mijn idee om de bestelling te annuleren en het spel maar te kopen bij de MediaMarkt (had ik het meteen maar gedaan), maar gelukkig had een van mijn vrienden het spel wel op tijd binnen gekregen.
Spel veel later binnen gekregen dan op de site aangegeven. Daarnaast geen communicatie over het te laat leveren. En het verhaal "problemen met leverancier" heb ik hieronder ook al enkele malen gelezen, maar daar heeft de klant geen boodschap aan. Andere leverancier zoeken zou ik zeggen.
KlantenserviceAchteraf (Dinsdag inmiddels) wel een mail ontvangen dat ik een kortingscode ontvang vanwege de te laat geleverde FIFA. Dat was dan redelijk netjes, maar helaas zal ik deze niet verzilveren en vermoedelijk nooit meer een bestelling doen via Directgame.
Er kan altijd iets fout gaan als men er maar correct mee omgaat. En dat is hier niet gebeurd.
VerzendingSlechte service, er kan altijd iets fout gaan. Men moet er wel correct mee omgaan. Het pakket is 3 weken onderweg geweest en direct game was telefonisch niet te bereiken. MSC de distributeur wel. Daarom had ik gelukkig nog het idee dat het pakketje een keer zou aankomen.
KlantenserviceGrappig dat men nadat ik mijn ongenoegen heb duidelijk gemaakt blijft direct game vragen om recensies te schrijven.
Onlangs heb ik Thief besteld. Bestellen ging zoals je mag verwachten, informatie was duidelijk en ik had er verder weinig op aan te merken.
VerzendingIk had het spel de volgende dag binnen, dus dat was prima.
KlantenserviceIk had per abuis de verkeerde huisnummer toevoeging ingevuld (net verhuisd), snel een mailtje gestuurd en dat werd direct rechtgezet.
Ik heb al eerder hier wat gekocht en dat werd gewoon prima verzonden. Vandaar dat ik voor watch dogs ook naar direct-game ging omdat ze de pre-order verkopen en hij op de dag voor de release 'op voorraad' stond en ze ook de slogan hebben "voor 20.00 besteld morgen in huis"
VerzendingErg slecht, geen reactie op mail en ze komen hun eigen regel niet na. Jammer, hier zal ik niks meer bestellen. Ik kreeg uiteindelijk dinsdag avond de verzendbevestiging en had het woensdag in huis.
KlantenserviceZoals ook de andere hier maar geen verzendbevestiging gekregen op de maandag, ik heb dinsdag ochtend een mail gestuurd met de vraag waarom het niet verzonden is en dat ik het graag wil annuleren. Helemaal geen reactie op gekregen (tot op heden nog steeds niet) en dinsdag avond kreeg ik een verzend bevestiging en woensdag in huis.
Dit is een website die handig is in gebruik, snel aankopen doen, perfect gewoon. Geen account nodig, geen gezeur. Ook handig: Voor 20:00 besteld, morgen in huis!
---
Ik heb er niets op aan te merken, ik ben er helemaal blij mee.
Snel, veilig en gewoon netjes.
Op het moment van bestellen stond de pre-order voor Watch Dogs PS3 nog gewoon beschikbaar op de site, 4 dagen voor relaease datum. Op de site staat tevens vermeld dat pre-orders geleverd worden op de dag van release. Nu hebben ze dit in het verleden wel vaker verzaakt, maar ik was bereid ze nog een kans te geven.
VerzendingToen ik de dag voor release geen verzendbevestiging heb ontvangen voelde ik de bui alweer hangen en heb ze direct per mail, de enige mogelijkheid tot contact, gevraagd naar de status.
De volgende dag in de middag, op de dag van release, nog steeds geen antwoord, dus daarop nog maar een e-mail verzonden. Einde middag nog steeds geen reactie, noch verzendbevestiging, dus heb ik besloten dan maar de bestelling, via weer een e-mail, te annuleren alvorens ze tot verzending over zouden gaan.
Wederom geen reactie totdat ik in de avond plots toch een verzendbevestiging ontving, terwijl ik juist de bestelling had geannuleerd. Daarop wederom een e-mail verzonden met daarin het verzoek de zending terug te halen/niet uit te leveren omdat ik deze toch zou weigeren. Weer geen reactie. Totdat ik zojuist, een dag na release, erachter kom dat ze de zending toch hebben afgeleverd, maar dan 3 huizen verderop. Hierop maar weer een e-mail verzonden met het verzoek dit op te lossen.
Op dit moment nog geen enkele reactie mogen ontvangen op geen enkele e-mail die ik ze heb toegezonden. De zending ligt nog 3 huizen verderop, en ik heb geen flauw idee waar ik aan toe ben. Zo ga je niet met je klanten om...
De website ziet er duidelijk uit. Snel gevonden wat ik zocht. De kortingen waren ook duidelijk. Alleen de popup van FB irriteert mij.
VerzendingLeverdatum 3-5 WD niet nagekomen. Na een week pas een vaag mailtje dat er problemen zijn met de leverancier. Daar hebben wij als klant geen boodschap aan.
KlantenserviceDe communicatie verliep stroom. Heb er wel goede hoop op dat ik mijn artikel toch nog krijg... ooit.
Prima support (snel antwoord) bij vragen, snel en makkelijk besteld, en zelfs aan kunnen melden via Facebook zodat ik snel kan inloggen.
Product was een pre-order, en was hier het goedkoopst.
Goed verpakt (in envelop met bubbeltjesplastic), alleen niet op dag van release ontvangen, maar één dag later. Dit kwam helaas door PostNL (bezorgdienst) en niet door de winkel zelf.
Bestelling rond 12 uur sochtends geplaatst, half uurtje daarna ge annuleerd via mail EN ticket, geen antwoord en bestelling is gewoon verzonden. Nu zit ik met het terugzenden van het object op Wet koop op afstand
Beste,
Vanwege de drukte hebben we uw email helaas te laat in behandeling kunnen nemen, waardoor de order reeds was verzonden vanuit ons magazijn. We hebben inmiddels contact met u gehad en u kunt de zending uiteraard weigeren en/of retourneren.
Excuses voor het ongemak!
Direct Game
Nette en erg snelle website. Ik heb Battlefield 4 voor de PC gekocht bij Direct Game.
VerzendingBesteld om 19.00 uur en de volgende dag al in huis! Kreeg netjes een track en trace code en de koerier was ruim op tijd.
KlantenserviceBij een vraag per email kreeg ik binnen een uur al netjes antwoord.
Verzending niet via TNT. Jammer want nu wacht je dus sowieso 1 dag langer. Niet van deze tijd.
---
OK. Niet nodig gehad dus dan geef ik een voldoende.
Niet vandaag besteld morgen in huis. Maar DHL en daar wacht je een dag extra
Beste heer Timmermans,
Uw order, DG23873, is geplaatst op 24-03-2014, om 19.33 uur.
Wij kunnen enkel orders geplaatst voor 17.00 uur nog dezelfde dag versturen.
Om die reden is uw order vandaag, 25-03-2014, verzonden.
Direct Game
Telefonisch zijn ze helaas niet bereikbaar wat bij mij altijd twijfels oproept als het gaat om een webshop. Door het keurmerk heb ik toch mijn bestelling hier geplaatst.
VerzendingDe game Titanfall is vanaf 13-3 beschikbaar. Ik had verwacht dat ik die dag dus ook de game zou ontvangen. Helaas was hij op 13-3 pas op voorraad. Hij werd wel dezelfde dag nog verzonden.
Klantenservice12-3 had ik nog geen verzend bevestiging gehad. Na gemaild te hebben kreeg ik erg snel een reactie met de uitleg die ik zojuist heb toegelicht
Een site met standaard lay-out, het is niet moeilijk om te vinden waar je naar zoekt (vooral niet als je er via tweakers komt ). Niets bijzonders maar ook zeker geen slechte site.
Ik had adgelopen maandag 's ochtends Battlefield 4 besteld, ik heb toen diezelfde avond een mail ontvangen dat mijn product naar DHL was gestuurd. Het product kwam dinsdag rond 13:00u binnen, dus de bezorging zit prima, zeer tevreden erover.
Winkel heeft een zeer uitgebreid assortiment, de website is lekker duidelijk en basic en hierdoor dus ook snel. Ze zijn ook nog eens één van de goedkoopste winkels bij veel spellen en sturen netjes en snel hun pakketjes op.
VerzendingVolgende dag m'n spel al in huis, prima winkel!
De website ziet er overzichtelijk uit, daarnaast was de prijs ook erg schappelijk en bestelling plus betaling ging vlot. Niks te klagen op dit vlak.
VerzendingOok de verzending was niks op aan te merken, kreeg de zelfde dag nog de bestel-bevestiging en de volgende dag het spel in huis.
Prima overzicht, de site zit netjes in elkaar. De prijs ligt vergeleken met andere webshops iets lager, en bij sommige producten een stuk lager.
VerzendingGewoon goed en netjes verpakt.
Alles ging erg gemakkelijk. Ik heb een spel gekocht. Ik kon duidelijk zien of deze nog op voorraad was en wanneer ik deze naar schatting in huis zou hebben. Het betalen ging probleemloos, soepel, erg gemakkelijk en vooral duidelijk
VerzendingIk had meerdere keuze's wat betreft de verzending. Er waren 2 mogelijkheden voor opsturen en ruim 5 ophaal punten waaruit ik kon kiezen. Daarbij kon ik zelfs zien op een kleine kaart van google maps waar de exacte locatie is van het ophaalpunt. Ik heb mijn bestelling binnen 1 dag in huis gekregen. 's avonds heb ik besteld en de volgende middag had ik het spel al in huis. Zo'n snelle levering is erg fijn en de bezorgdatum die op de website werd aangegeven klopt precies. Het pakketje was goed en stevig verpakt en werd in goede conditie afgeleverd.
Besteld, snel een bevestiging, prima op de hoogte gehouden van de status, keurige prijs, super
VerzendingNa de bestelling al snel een overzcht gekregen wat de status was van de bestelling. Verder een keuze in de partijen die de verzending afgeven.
KlantenserviceZe doen wat ze moeten doen. Geen overbodige franjes, snel en goed de informatie nogmaals bevestigd en nog even de vraag gesteld om een review op een site aan te geven.