Gebruikers over webshop Games Centraal

Fifa 16 limited edition ge-preordered. De dag dat de game was gereleased had ik 'm in de bus. Keurig verpakt. Ik ga hier zeker vaker games kopen! :)

K heb geen klachten gehad dus heb de service ook niet hoeven te contacteren, k was eerst alleen een beetje argwanend omdat we geen verzendbevestiging kregen via de mail. Maar hij kwam uiteindelijk perfect op tijd dus niets op aan te merken!

Ik heb hier FIFA 15 gekocht voor de Playstation 3. Bestellen en betalen ging gemakkelijk. Via de mail kreeg ik een bestel- en betalingsbevestiging.

Had de game binnen een dag in huis netjes verpakt in een bubbeltjesenvelop. Niets op aan te merken.

Ik had een vraag of de game verstuurd was, en dat was zo. Dit kan je tevens in je account terugvinden.

New Super Mario Bros U besteld. Ik kwam uit bij Games Centraal via de Pricewatch. Zij bieden dit spel voor een onwaarschijnlijk lage prijs aan. Het spel toevoegen aan de winkelwagen en het bestellen en betalen zelf gingen gemakkelijk. Na het bestellen trof ik twee e-mails aan: bevestiging van bestellen en een betalingsbevestiging.

Games Centraal adverteerde met "voor 17:00 besteld, morgen in huis". Dit werd waargemaakt. Helaas kreeg ik geen e-mail met melding van verzending. Vandaar de beoordeling "Goed" i.p.v. "Uitstekend." Het spel zelf, gloednieuw en in het originele Nintendo-seal, zat goed verpakt in een bubbeltjes-enveloppe en werd via PostNL verstuurd.

Mooie webshop met makkelijk te vinden producten. Ze hebben erg scherpe prijzen voor zo'n beetje alle producten. De levertijd is zoals beloofd voor vijf uur besteld de volgende dag in huis maar dit waren wel werkdagen. De levering was verder netjes in orde zoals je het verwacht van een goede webshop.

---

Je krijgt automatisch emails die je op de hoogte houden van de bestelling. Ze maken ook gebruik van track en trace dus dat is wel prettig.

Lekker snel binnen. Ik had mijn game op woensdag middag besteld om 4 uur en hij was de volgende dag in huis. Mijn game zag er verder goed uit: de verpakking was onbeschadigd en de game knispervers!

Website zeer overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Via je accountpagina kan je tevens je bestelling volgen.
Assassins creed III voor de xbox 360 netjes in een seal binnen gehad. In een woord: perfect!

Zaterdagavond besteld, maandag verzendbevestiging en dinsdag in de bus

Scorekaart voor Games Centraal