RaspberryStore

Gebruikers over webshop RaspberryStore

Prima duidelijke site voor de producten die ze verkopen. Geen duidelijke informatie over verzendkosten te vinden. Deze bleken uiteindelijk 7,95 te zijn.

Na betaling aanvankelijk alleen orderbevestiging per mail ontvangen. Mijn adres bleek onvolledig door een missend huisnummer. Klantenservice heeft mij gemaild met het verzoek het nummer alsnog te sturen. Daarna was alles snel voor elkaar.

Setje besteld van een Pi, touchscreen, een behuizing, en nog wat toebehoren. Nette prijs, niets te klagen.

Netjes en stevig verpakt. Alles goed aangekomen.

Bij de behuizing ontbraken twee bouten. Erg jammer natuurlijk. Mailtje gestuurd naar de klantenservice, en meteen antwoord gehad dat ze het ook vervelend vonden en dat ik een stel bouten per post nagestuurd zou krijgen. De volgende dag lagen ze al in m'n brievenbus. Echt topservice!

Het is een duidelijke website met veel keuze. Het enige wat mist is wat technische specification in de beschrijving van sommige producten.

Snel verzonden en ontvangen en alles was goed verpakt.

De klantenservice was erg goed. De ventilator die ik bij mijn Raspberry Pi had besteld maakte erg veel lawaai, na contact met de winkel kreeg ik snel een nieuwe toegestuurd.

Duidelijke website, mooi overzichtelijk. Goede bestelprocedure en duidelijke omschrijving van producten. Ook erg tevreden over de communicatie via de email. Snel en duidelijk antwoord.

Gratis verzenden vanaf een bepaald bedrag met keurig een mailtje en een T&T code wanneer hij verzonden is

Prima prijs voor de Raspberry Pi 4. Duidelijke communicatie in de emails. Levering was iets langer dan normaal, maar kwam door de feestdagen.

Snelle afhandeling van onze grote order (38 sets). ‘s ochtends telefonisch contact gehad en de zelfde dag nog verzonden.

Op dag van aanschaf verzonden en netjes de volgende werkdag in huis. Door de grote order zat het verdeeld in twee dozen.

Je wordt netjes eerst door het verzendhuis geholpen die al heel veel kan afhandelen. Als die er toch niet helemaal uit komen schakelen ze netjes door naar de eigenaar van het bedrijf.

Niets op aan te merken, producten zijn werkend afgeleverd. Besteld op 24 november, 25 november in huis. Had ik eigenlijk niet verwacht zo net voor de feestdagen, maar dat is natuurlijk grotendeels dankzij de brievenbuspost van PostNL ;)

Gratis verzending met brievenbuspost.

Overzichtelijke no-nonsense shop met een duidelijk product voor een duidelijke markt. Voldoende betalingsopties (iDeal, Paypal, mollie). Vriendelijke werknemers en zeer goede aftersales!

Doorgaans levering binnen 24 uur (besteld voor 14:00, zelfde dag nog verstuurd). Alles wordt netjes en compact verpakt. De verzendkosten zijn netjes en de levering is op tijd.

Een duidelijke meerwaarde over andere webshops! Ik had tot twee keer toe te maken met een Raspberry Pi 4 die na enige tijd stuk ging.

Na een aantal vragen en tips bleek in beide gevallen dat de Raspberry Pi daadwerkelijk niet meer werkte en naar RaspberryStore verzonden moest worden om vervangen te worden. Dit ging in beide gevallen zeer snel en zonder problemen.

De communicatie is persoonlijk en zeer vriendelijk. Je hebt duidelijk te maken met een specialist met passie voor zijn werk, en die niet naar een standaard vragenlijst grijpt maar de tijd neemt om jouw probleem op passende wijze op te lossen.

Fijne site, sommige dingen zouden wel wat meer gecatoriseerd kunnen worden, zoals complete sets bijvoorbeeld per board versie ipv alle versies in 1.
Verder hele scherpe prijzen met een top service erbij.

Alles zat netjes verpakt met luchtzakken in de doos.

Pi 4b besteld, maar kon niet zien welke rev. het was.
Mail gestuurd en Daniël bevestigde dat het de laatste rev is en heeft zelfs nog op het board zelf gechecked of het de correcte waren, helemaal top!

Mooie overzichtelijke winkel met een eenvoudig bestelproces en goede informatie over de voortgang van de bestelling.

De bestelling was netjes verpakt en vlot geleverd.

Er was helaas wel een klein probleem met de geleverde Raspberry case, hoogstwaarschijnlijk lag de fout bij Pimoroni, maar Daniël van de Raspberry store heeft het probleem netjes en soepel opgelost!

Zeer aangename ervaring met de website.
Goede competitieve prijzen voor de producten met een goede service erbij.

Goed verzorgd verpakt.

Zeer goede klanten service.
Had een probleem bij het ingebruik name van een product.
Binnen 2 uur was het al opgelost!

Erg goede service.
Ik wilde mijn bestelling annuleren en had binnen 10 minuten een reactie dat mijn bestelling succesvol was geannuleerd en dat de terugbetaling was uitgevoerd.
Dit heb ik nog nooit meegemaakt.
Uitstekend!

Zeer goede service. Rasberry Pi 4 pakket besteld. Kreeg alles in het pakket plus meer! Ik kreeg ook heatsinks en NOOBS software preinstalled op de SD-kaart. Hulde.

Ik kreeg steeds statusupdates over de status van mijn bestelling, altijd fijn om te weten. Goede service. Pakket ook op tijd ontvangen en goed verpakt.

Hele goede service, uiterst vriendelijk, snelle reactie en levering. Ik raad deze winkel aan. Heb ook wel eens wat besteld bij hun concurrenten en moest dan achter mijn geld aan toen zij niet op tijd leverde (6 weken moeten wachten)

Verzending was prima, er was wel vertraging maar dat was niet de fout van RaspberryStore maar van Post.nl door het Coronavirus.

2 keer gebeld en ben heel vriendelijk te woord gestaan.

Link via officiele Raspberry Pi Site voor bestelling bij RaspberryStore.
Handig overzicht op de rechterzijde van de pagina met de verschillende opties voor de RPi4B 8GB.
Snel een link geklikt en besteld. Nadien nog eens gecheckt en een aanpassing van de bestelling doorgestuurd.
Ook daarop snel een reactie van de webshop dat het aangepast was.
Donderdag rond de middag besteld en vrijdag voor de middag werd de nieuwe Raspberry Pi 4B 8GB aan huis geleverd.
Goed verpakt, alles aanwezig.
Waarvoor dank en aanbeveling om snel uw RPI4 8GB in huis te hebben.

Snelle levering, donderdag besteld en vrijdag in huis.
Goed verpakt.
Alles aanwezig in de verpakking.
Bedankt en een aanrader.

Na het bestellen nog een wijziging moeten doen.
Gedaan via de site en drect een mail terug dat de aanpassing gedaan was.
Handig om deze correctie te kunnen doen bij een te snelle keuze.
Bij elke handeling word er een mail gestuurd zodat je de bestelling kan opvolgen.

Positieve punten:
Hulp m.b.t. garantie en mijn vragen werden vrij snel beantwoord.
Meer dan een voldoende waard.

Negatieve punten,
Toelichting over de bestelling en de actuele Raspberry 4:
Besteld bij de store. Nagenoeg heeft de RPI4 een CPU temperature/throttling probleem, bij gebrek aan voldoende koeling binnen de behuizing. Nagenoeg ook op het mobo geen voldoende koeling. Ik kan temperaturen rond de 80-90C niet uitstaan bij een processor - daarom stuur ik hem liever terug deze week. Wacht nog even met aanschaffen totdat temperatuur issue weg is. De fabrikant zelf is hier eigenlijk aansprakelijk voor.

De store zelf heeft het product voor mij snel genoeg kunnen leveren, minder dan 2 dagen is best prima!

De winkel wijst mij op het aanschaffen van een nieuwe koeler ivm het probleem van de fabrikant. Het was een verjaardagscadeau van mijn ouders, en dan vind ik het niet wenselijk om nog meer geld uit te geven omdat CPU temps horen goed te zijn out of the box.

avatar van DJ
DJ Karma 15,1K

Goede aftersales support nadat de SD Card defect raakte. Heel blij met de support die RaspberryStore geleverd heeft. Echt top!

Snelle verzending en goed verpakt.

Na een PI3 set gekocht te hebben eind 2017 heb ik er veel gebruik van gemaakt (web server ed). Ineens stopte de PI3 er mee. Wat bleek: de SD Card (16GB meegeleverd in de kit) was op Read Only gesprongen en kon niet meer beschreven worden (niet de notch op de adapter ;-) ). Het File System was dus aan gort en de data was weg.

Een mailtje gemaakt naar RaspberryStore hierover en ik kreeg meteen een nieuwe 16GB SD Card met software pre-installed! Top Service!

De oude SD Card moest ik wel terug sturen, maar die was echt aan gort . . . waarom weet ik nog steeds niet, maar ik kan weer vooruit!

Snelle en behulpzame eigenaar die erg meedenkend was.
Net 2e bestelling gedaan uit zijn uitgebreide collectie.
Als je op tijd besteld heb je het de volgend dag in huis.
Volgende bestellingen zal ik ook bij hen gaan doen, erg content.

Heb hier een leuke Raspberry Pi set gehaald. Het contact verliep prima en snel. Zou de volgende keer weer hier bestellen.

Heb er voor gekozen om het pakketje op te halen, zodat ik het nog direct dezelfde dag in huis had.

Ik was nog op zoek naar een ander onderdeel wat men niet in het assortiment had. Men is meteen gaan kijken voor mij of men dit artikel toch kon leveren voor mij.

Scorekaart voor RaspberryStore