F-Mobile

Gebruikers over webshop F-Mobile

De bestelling plaatsen ging probleemloos. De site is overzichtelijk en de bestelprocedure was zeer eenvoudig.

De levering was zoals beloofd de volgende dag. Via track en trace werd een tijdsvenster aangegeven voor levering en de zending werd inderdaad binnen het opgegeven venster geleverd.

Het toestel was bij levering defect. Er werd direct een duidelijke DOA return procedure aangegeven. Nadat het toestel door mij kostenloos teruggestuurd was werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. De dag na verzending kreeg ik bevestiging van ontvangst en een paar uur later de bevestiging dat een vervangend toestel gestuurd zou worden. Weer een dag later ontving ik een nieuw toestel.
De klantenservice was goed bereikbaar. verschillende keren werd ik direct te woord gestaan door vriendelijk en goed geinformeerde medewerkers van F-MOBILE.

De aankoop is vlot verlopen. Ik werd op voorhand verwittigd toen mijn gewenst product in voorraad was. De producten waren splinternieuw en ik was zeer tecreden met de vlotte en gemakkelijke betaling.

Het personeel in de winkel had een uiterst professionele aanpak. Ik werd persoonel, en op een beleefde klantvriendelijke manier, op de hoogte gesteld toen mijn product aangekomen was. Er is mij bij de aankoop veel informatie gegeven en al mijn vragen zijn beantwoordt geweest. De klantenservice was uitstekend!

Overall was de site makkelijk te gebruiken alleen niet heel mobiel vriendelijk. De afbeeldingen waren te groot om voor mobiel gebruik.
Voor de rest raad ik je aan het kopje verzending te lezen.

Momenteel is het een week geleden dat ik besteld heb en het product Is nog niet in mijn bezit en dat zal nog wel een dag duren volgens DPD.
Vorige week op donderdag besteld op dat moment al geen track en tracé code binnen gekregen zoals de meesten hier.

Vrijdag niks ontvangen! Maandag niks ontvangen, dus maandag naar DPD gebeld (bezorgpartner van f-mobile) die konden mij melden "mevrouw wij kunnen niks op uw postcode zien er is niks naar uw verzonden/onderweg", dus eerst op maandag via het contactformulier een bericht gedaan naar f-mobile waar niet op gereageerd werd.

Vervolgens probeer ik dinsdag naar f-mobile te bellen, hier was ik al niet blij mee aangezien het voor mij als Nederlander een buitenlands nummer is. Na plus minus 20 minuten in de wachtrij gezeten te hebben heb ik maar weer opgehangen aangezien ik toch echt moest beginnen met werken. Nog snel weer een contactformulier ingevuld. Hier kreeg ik het volgende op terug: "Ik vond het al vreemd dat uw pakket nog steeds niet is toegekomen. Ik heb intussen contact genomen met de koerier en het pakket blijkt verloren zijn gegaan. We zijn hiervoor verzekerd dus we sturen je vandaag een ander toestel op. Morgen zal je dit ontvangen. Onze excuses voor dit voorval!" Vervolgens kreeg ik van f-mobile het review mailtje (hoe kan ik iets reviewen wat ik nog niet heb?)

Inmiddels al wat minder blij, maar zulke dingen kunnen gebeuren bel ik woensdag DPD weer op aangezien ik weer geen track en tracé code had ontvangen. "Mevrouw uw ontvangt uw pakketje tussen 2 over 10 en 2 over 11". Geweldig wat snel of niet? Om één uur nog geen pakketje en ik moest toch een keer richting werk. Weer Dpd gebeld die meldde "mevrouw u kan het pakketje vandaag nog niet ontvangen het is nog op het depot in Mechelen. U zult hem morgen ontvangen". Bij deze vriendelijke vrouw ook gelijk de track en trace code gevraagd, zodat ik niet telkens hoef te bellen deze heb ik gekregen.

Toen ik later gisterenavond de track en trace code invoerde bij de website van DPD stond er dat er geen pakketgeschiedenis aanwezig was. Ik moest maar weer contact opnemen met de klantenservice. Na dit maar weet te hebben gedaan vanmorgen werd mij verteld dat het pakketje gisteren om kwart over 2 verkeerd is ingeladen ik en dat hij is aangekomen in een depot in Frankrijk. Om precies te zijn in Le Coudray-Montceaux volgens de juiste track en trace code waar ik inmiddels over beschik.

Als het goed is zou ik hem nu morgen krijgen. Ik heb er weinig vertrouwen. Ik heb namelijk al 4 keer gehoord dat ik hem morgen zou krijgen.

Gezien ik nog geen telefoon heb is mijn klacht nog niet verholpen. De klantenservice laat je lang in de wacht staan en op mijn eerste bericht werd gewoonweg niet gereageerd. Er was een tweede bericht voor nodig.

samsung galaxy s7 edge besteld er werd alleen een normale s7 geleverd mailtje gestuurd er over binnen een half uur andwoord gehad en ik kon het toestel terugsturen zelfde week nog het goede toestel ontvangen

verzending erg snel maar tot twee keer toe geen mail gehad van het post bedrijf wat ik wel zou krijgen

snelle reactie probleem werd snel verholpen alleen heb ik de verzendkosten nog niet terug gehad na een week als ik dit terug heb gehad is de klanten service perfect

Ik ontving twee mailtjes niet, de orderbevestiging & track en trace nr., maar wel de verzendbevestiging en een statusverandering van de bestelling. Dit kan echter net zo goed aan mijn mailserver hebben gelegen.

Screenprotector bleek niet leverbaar waarover contact werd opgenomen geld werd meteen teruggestort. Bestelde case bleek niet niet bij de tel. te zitten hierover contact oogenomen met de klantenservice en dit is opgelost. Levering was verder keurig op tijd.

Zoals gezegd, bestelde case bleek niet bij de tel. te zitten contact opgenomen hierover met de klantenservice en dit is meteen opgelost via een verekening.

Samsung Galaxy S7 gekocht bij F-mobile via website. Alles verliep vlot.
GSM de volgende dag al ontvangen.

Zeer snel. Zoals gezegd had ik het toestel de volgende dag al.

Werd via mail op de hoogte gehouden van bestelling en verzending.
Zeer goede service.

Samsung Galaxy S7 Edge besteld bij F-mobile. Werd dag nadien geleverd door DPD.
Betaling verliep zeer vlot via iDeal. Website is duidelijk en bestellen gaat vlot.
Toestel inmiddels in gebruik en zeer tevreden van. De prijs was enorm scherp.

Ik kreeg via mail een duidelijk overzicht en ook een mailtje toen het toestel naar me verstuurd werd.
Zeer tevreden over deze webshop.

Wanneer je afrekend kun je kiezen uit verschillende opties, hier komt 1 tot 2 % transactiekosten bij. Nog nooit meegemaakt. Op een bedrag boven de 500 euro begint dat toch te tellen.

Mail gekregen van f-mobile dat bestelling verzonden was. Er zou een mail volgen van bezorgdienst met track and trace. Nooit iets gekregen. Gsm was wel geleverd na 1 dag zoals beloofd.

Toestel had domme Duitse firmware. Van die apps als kaufda en der spiegel verschijnen na elke firmware update weer opnieuw... preset taal was wel nederlands gelukkig. Inmiddels wordt mobiel wegens garantie vervangen of mijn geld terug gegeven.

Ik had een sony xperia Z3 compact gekocht bij F-mobile, Deze blijkt van T-mobile te zijn, terwijl ik daar helemaal geen affiliatie mee heb. Binnen de garantieperiode komt mijn scherm los, maar F-mobile wil me niet verder helpen. Maarja, om voor een smartphone naar het gerecht te stappen, dan ben ik meer geld kwijt met advocaten e.d. dan gewoon een nieuwe gsm te kopen.

De levering was ok. Het was een paar dagen later dan dat er initieel voorzien was, maar daar doe ik niet moeilijk over.

Zo'n 3 jaar geleden LG Nexus 4 16GB Wit besteld omdat toestel nog nergens anders verkrijgbaar was én zelfs minder kostte dan in Nederlandse webshops! Bestelling plaatsen online ging makkelijk en ook voorafbetaling geen enkel probleem.

Levering goed ontvangen enkele dagen na bestelling.

Helaas kort na aankoop sloeg noodlot reeds toe door mijn toedoen dan nog wel! Toestel had ik op nachtkastje (schuin oppervlak) gelegd en door trilfunctie is hij ervan gevallen... Gevolg glazen cover aan diggelen! Ook hier deed men niet moeilijk over i.v.m. garantie! Top service dus zoals het overal zou moeten zijn!

Twee gsm's aangekocht zover bijde smartphones zijn perfect enige nadelen wat ik vond waren dat de communicatie niet zo vlot ging. Omdat je toch wel een paar dagen wacht voor een antwoord. En ook, het pakketje van de gsm zelf mag wel in het nederlands. Deze kwam bv een keer aan in het spaans of Frans, de achterkant van zoals de specs van de phone.

Kon wel wat sneller dan 2 welen als er stond binnen de 2 dagen. Omdatk koos voor optie betalen ter plaats aan de post. Dus ja waarok dan 2 weken als er stond 2..3 dagen

Ik wou de gsm die ik aankocht direct hebben, uiteraard aan een zo scherp mogelijke prijs. F-mobile was voor mij de ideale oplossing aangezien ik van diepenbeek was en deze direct kon uithalen.

alles werd direct gecorrespondeerd, vriendelijk personeel en nooit problemen gehad. hierdoor heb ik echter ook nooit een herstel ervaring of vervanging meegemaakt

Ik kocht een 3 tal jaar geleden een Galaxy Nexus. Ze hadden de GSM in stock maar dat bleek later anders te zijn. Ik heb lang moeten wachten en de communicatie verliep stroef.
Ik heb uiteindelijk wel gratis een cover erbij gehad.

De GSM kwam niet in een orignele doos wat vreemd is maar daarom niet slecht.
De GSM was in nieuwstaat maar in de doos zat helaas geen lader. Na wat mailen hebben ze deze achterna opgestuurd.

GSM hadden ze zogezegd in stock maar kwam uiteindelijk later aan.
Anders verliep alles vlot.

Communicatie ging wat traag maar wel correct.

Bij mijn weten was ik de eerste met mijn LG Nexus 4 in omstreken. Superblij :-)
Over het algemeen super service gekregen! Toestel ter plaatse gaan halen en waren heel vriendelijk !

Just SUPER !!!

Op de site stond dat je met paypal kon betalen.... Deze optie was jammergenoeg niet te kiezen als je effectief bij de betaling kwam. Jammer

DPD - waardeloos! Maar daar kan F mobile niet aandoen. Misschien in de toekomst toch meer met Bpost versturen.

Correcte snelle afhandeling van mijn bestelling! TOP!

Bestellen en betalen ging normaal (Samsung Galaxy S7 Edge). Let wel telefoon is pools product, met poolse handleiding en bij opstart poolse taal. verder wel normaal voor europeesche markt en natuurlijk gewoon in nederlandse taal te zetten.

Website zegt: voor 17 uur besteld, morgen in huis, levering ook op zaterdag...
Is alleen niet voor Nederland. Op vrijdag middag besteld, maandag geleverd. De Koerier (DPD) rijd niet op zaterdag in Nederland. Ook geen mail gehad van koerier met aflevertijd.

Had screenprotector erbij besteld, bleek niet leverbaar en dat geld is direct terug gestort, na een mailtje van hun kant op zaterdag.
Op zaterdag laat in de middag berichtje gestuurd via de website dat er dus niet geleverd was, hier geen antwoord op gehad..

Je vindt hier toestellen aan superdeals. Je moet even wachten tot de toestellen in de winkel beschikbaar zijn, maar eens ze er zijn, kan je ze fors onder de adviesprijs kopen. Het enige minpunt is dat ze zogezegd de volgende dat ze beloven dat als je voor een bepaald uur besteld je het toestel de volgende dag hebt. Ik heb hier twee keer een smartphone gekocht en heb beide keren zeker 3 dagen moeten wachten op het toestel. Ik vind het niet erg om te wachten, maar je moet niets beloven dat je niet kan waar maken.

Zoals ik zei halen ze de beloofde levertijd niet, toestellen werden wel correct afgeleverd door de koerierdienst

Heb F-mobile bij mijn eerste aankoop gecontacteerd omdat het toestel niet de volgende dag geleverd werd zoals beloofd. Het antwoord dat ik toen kreeg was gewoon neutraal, niks slechts of goeds over te zeggen

Overzichtelijke website dus snel gevonden via Tweakers en betaald via Ideal. Het ging snel en makkelijk

Verzending was goed, helaas kreeg ik geen track & trace van de transporteur en liet de transporteur mn 2 Samsung S7 telefoon onder een stoel in de tuin achter, Verder is dat niet voor F-Mobile. De transporteur heb ik hier al op aangesproken.

Na bestelling kreeg ik vrijwel direkt een mailtje dat de verzending helaas wat later kon zijn vanwege stakingen bij de Belgische post, erg netjes.

Zeer scherpe prijs voor Samsung Galaxy S7. Overzichtelijke website en eenvoudig om bestelling te plaatsen.

Ik kreeg helaas geen bevestigingsmail van de transporteur. Toen ik zelf per mail contact opnam met F-mobile hieromtrent, kreeg ik eerst te horen dat mijn bestelling pas de dag nadien kon geleverd worden omwille van een probleem met de transporteur. Groot was mijn verbazing echter toen ik om 16 u toch mijn bestelling geleverd kreeg...ongeveer gelijktijdig met een mail van F-mobile dat mijn bestelling misschien toch onderweg was om geleverd te worden.

Anderzijds toch mijn waardering voor F-mobile,aangezien ze mijn mail toch vrijwel onmiddellijk beantwoordden ondanks het feit dat het hun sluitingsdag was.

Scorekaart voor F-Mobile