Gebruikers over webshop Stofzuigerdiscounter.nl
Review toevoegenbij bestellen zie je direct of het product in voorraad is. Bestellen en betalen is heel makkelijk. Je krijgt een bevestigingsmailtje met daarin ook wanneer het pakket geleverd gaat worden.
VerzendingWat beloofd is wordt uitgevoerd. Ik had de producten de volgende dag inderdaad in huis.
KlantenserviceContact is vriendelijk en behulpzaam. Als je een probleem hebt wordt het ook echt opgelost, en daar gaat het tenslotte om.
VerzendingMakkelijk besteld, betaald en dag daarna bij DHL winkel ingeleverd. Goede product ook en goedkoop. Top!
KlantenserviceFactuur onmiddeleijk ontvangen en ook service review
Binnen een paar minuten door de bestelling heen.....komen afspraken na. erg prettig om hier te bestellen
VerzendingSnelle levering fijn
Prima, alles op tijd geleverd en tegen de scherpste prijs die ik online kon vinden.
Alles is perfect verlopen. Er heeft zich geen enkel probleem voorgedaan. De toezeggingen zijn allen nagekomen.
VerzendingPrima
Erg snelle reactie op vragen met duidelijke antwoorden. Ook de aftersales zijn prima in orde! Zeker een aanrader!!
Stofzuigerdiscounter heeft een handige website. Bij de stofzuiger die ik wilde, stond zelfs een filmpje waarin uitgelegd werd wat de stofzuiger allemaal kan en hoe deze werkt. Heel handig! Het bestellen ging ook heel gemakkelijk en de stofzuiger werd snel bezorgd.
VerzendingDe stofzuiger werd heel snel geleverd. Wel vond ik het vrij apart dat deze in de originele doos geleverd werd (incl foto van de desbetreffende stofzuiger).
Bestelproces was logisch en eenvoudig. De informatie over het product was ruim voldoende. Betalingsproces verliep vlekkeloos en snel.
VerzendingZeer snelle levering via DHL, die het pakket bij de buren heeft afgegeven.
Makkelijk de juiste stofzuiger op Stofzuigerdiscounter.nl gevonden, besteld en afgerekend.
Eat my dust stofzuiger..
De stofzuiger werd netjes de volgende dag afgeleverd door DHL.
Alles ging zoals het hoort informatie op de site is erg duidelijk 's avonds besteld en de volgende dag bezorgt super service.
Zuigt geweldig met name in combinatie met de zuigmond met draaiende borstel voor glade vloeren dermate goed schoon dat het aanvoeld alsof er gedwijlt is.
VerzendingNo norsens ligt klaar op ophaal punt op vooraf gecommuniceerd moment.
zo als het moet, alleen je niet kan zien wat is progress van je bestelling op de site.