Stofzuigerdiscounter.nl

Gebruikers over webshop Stofzuigerdiscounter.nl

Product bestellen + betalen gaat snel en makkelijk en dat geeft een goede eerste indruk. Helaas bleek de aftersales in mijn geval slecht.

Philips stofzuiger gekocht met cashback actie. Helaas werd deze niet uitbetaald. Stofzuiger Discounter wou mij helaas niet helpen. Antwoord was: bel maar naar 0900-nummer van Philips. Ook review geplaatst op KiesKeurig, deze hebben ze laten verwijderen, omdat cashback voor rekening van de fabrikant is. Prima, maar help de klant even! Weinig vertrouwen meer in Stofzuiger Discounter. Geen cashbacks of aankopen meer voor mij bij deze webshop.

Duidelijk en overzichtelijk.
Enige minpuntje; van het moment dat ik aan het orienteren was/prijzen vergelijken etc. tot mijn daadwerkelijke bestelling op deze site, omdat dit de goedkoopste was bleek dat het product hier toch duurder was geworden.

Veel mails ontvangen mbt de verzending.
Erg duidelijk! Snelle levering.
Goede service.

nvt

Snelle levering prijs was ook goedkoper dan andere aanbieders karcher k3 hogedrukreiniger met extra hulpstukken besteld. Ben erg tevreden

Binnen 24 uur

Het hele proces van vergelijken, kiezen, bestellen en betalen verliep snel en moeiteloos. De informatie betreffende het product is duidelijk en volledig.

's Avonds besteld en de volgende ochtend al afgeleverd bij het ophaalpunt. Ik kon het me niet sneller wensen. Alles was netjes verpakt.

Heb hier een hogedruk reiniger besteld,die ik nergens goedkoper kon krijgen.
De website is helder,bezorgen is gratis.
Na een belletje werd er zonder enige moeite nog wat bij gedaan.
Ben super tevreden met de hogedruk.
Zal zeker vaker wat kopen op deze site.

Alles perfect afgeleverd

Na een en en aanbieding die ik later op de site zag was dit met een telefoontje geregeld

Nog niet eerder een bestelling zo snel en no nonsens thuisbezorgd gekregen.
Geen onnodige communicatie, gewoon snelle zakelijke levering.

Normale degelijke verpakking per DHL snel ontvangen binnen 20 uur.
Wat zou je nog meer willen hebben?

Het bestellen gaat prima, het artikel was uitverkocht en ik kreeg een mailtje toen het artikel weer aanwezig was. Daarna heb ik het besteld en binnen 24 uur was het artikel geleverd

De link naar track en trace is fantastisch, binnen de gestelde termijn is het product geleverd.

Omdat het artikel niet voorradig was heb ik 2 dagen later een mail ontvangen dat het artikel er weer was.

Prima bedrijf en site. Alles gemakkelijk op te zoeken. Een Bestron Optimo besteld en dat tegen de laagste prijs. Anderen waren soms 20 Euro duurder excl. verzendkosten. Bij dit bedrijf geen extra kosten en levering binnen 24 uur.
Volgende aankoop zeker bij dit bedrijf bestellen.

Leuke kleine stofzuiger en zeer geschikt voor laminaat. Ongelooflijk voor die prijs en 5 jaar garantie!

De gezochte stofzuiger gevonden via marktplaats, spotgoedkoop en voor mij persoonlijk de ideale stofzuiger.Ik twijfelde geen moment voor die prijs en kwaliteit van de stofzuiger wat ook daadwerkelijk klopt want ik heb meteen telefonisch contact gehad met het vermelde nummer en ik heb daarna meteen de bestelling gedaan.De volgende dag was ik al aan het stofzuigen thuis en betaal het binnen 2 weken via acceptgiro.

De stofzuiger is super goedkoop vandaar ook gekocht.
Toch boven verwachting, had hiervoor een dure Siemens met zak maar dit werkt echt super.

Overzichtelijke website en bestellen ging eenvoudig. Betaling verliep probleemloos. Zou zo weer wat bestellen hier.

Het was duidelijk wanneer het bezorgd zou worden en dit kwam ook zo uit.

Prima overzichtelijke site , kon snel vinden en vergelijken, en de betaling via ideal verliep ook vlekkeloos

Het was mij in eerste instante wat onduidelijk wat de verzendstatus was, maar een later verstuurde mail lichtte toe dat het via DHL in de nacht pas verwerkt zou worden

Goede duidelijke website. Veel keuze aan producten, aantrekkelijke prijzen en acties. Zeker aan te raden aan anderen

goede snelle levering.

'S avonds om 20.30 besteld en de volgende dag in huis. Zeer goede prijs en snelle service!

De productomschrijvingen zijn duidelijk en compleet, bevatten voldoende informatie en goede foto's. Je kunt goed zien wat je gaat bestellen. Het bestelproces is eenvoudig en helder.

Verzending en levering snel en binnen de aangegeven tijd.

Super goeie deal een stofzuiger die overal 160euro kost was hier maar 80 euro daarnaast de snelle levering dus al met al een goede ervaring

Volgende dag in huis

Weet ik eerlijk gezegd nog niet maar als ik het in mag schatten gaat dat ook goed komen

Goede prijs, snelle verzending en duidelijke communicatie per mail over de bestelling, betaling en verzending.

Snelle verzending

De stofzuiger was niet wat ik ervan verwacht had, ondanks dat de reviews zeer positief waren. Hij zuigt erg zwaar waardoor het geen fijn klusje is om te stofzuigen. Ook is de stang kort en is werkt de bijgeleverde parketborstel niet fijn. Ik had de stofzuiger pas 2x gebruikt en hij had niks geleden, maar mocht hem niet terugsturen omdat ik hem al gebruikt had. Pas na gebruik kom je erachter hoe een product bevalt, dus ik vind het jammer dat zo'n dure aankoop niet meer teruggestuurd kan worden na 2x gebruik, zonder dat je ziet dat hij gebruikt is.

Snelle leveringen van de bestelde spullen en goede prijzen. Het product zoals omschreven. Een aanrader om hier te bestellen.

Het plaatsen van de bestelling ging gemakkelijk. De betaling kon ook met de bankieren applicatie.

Op juiste tijd en plaats bezorgd. Erg handig met een afleverpunt in de buurt.

Zeer duidelijke website die het makkelijk maakt het juiste product te vinden.
Ik ben een ontzettende twijfelkont maar op de website van de stofzuigerdiscounter was mijn keuze snel gemaakt!

Het is te hopen dat ik nu niet snel een nieuwe stofzuiger nodig ga hebben, maar mocht dit wel het geval zijn, koop ik hem zeker via de stofzuigerdiscounter.
Door de scherpe prijzen en goede heldere communicatie zou ik deze website zeker aanbevelen aan vrienden en familie.

Prima communicatie, netjes verpakt en door een vriendelijke bezorger geleverd.

Scorekaart voor Stofzuigerdiscounter.nl