Wirelesswonen

Gebruikers over webshop Wirelesswonen

Via via op de site terecht gekomen. Perfect in de snelle communicatie bij vragen. Half uur nog gebeld over mogelijk domotica oplossingen! Beter dan 2 dagen later een afgeraffeld emailtjes zoals bij veel andere online shops!

Heb hier een RFXCOM RFXTRX433E besteld. Verpakking van zending kon wat beter, verder niks te klagen. Zaterdagmiddag om 17:00 besteld, dinsdag in huis (post bezorgt hier niet op maandag). Prima shop, met vriendelijke klantenservice! Zou hier zo weer bestellen.

Het pakket werd geleverd via de brievenbus (plat kartonnen doosje). Doosje was echter platgedrukt leek het. De flapjes aan de zijkanten waren daardoor losgesprongen en product viel er zo uit toen ik het doosje oppakte. Aangezien het om een product van 109,75 euro ging vind ik dit vrij kwalijk. Heb nog geluk gehad dat ik geen leeg doosje heb ontvangen. Was netter geweest om het via pakketpost te versturen ipv briefpost. Ik snap dat het voor een webshop goedkoper is om zoveel mogelijk via briefpost te versturen omdat elke euro winst belangrijk is, maar als het product was kwijtgeraakt tijdens de verzending dan waren de kosten veel hoger geweest. Daarom hier een 'voldoende'. Doosje dichttapen zou al een goed begin zijn, maar nog liever items boven een bepaalde waarde via pakketpost verzenden.

Zoals bij 'Verzending' genoemd arriveerde de zending nogal beschadigd. Hierover bij ontvangst gelijk contact opgenomen met Wirelesswonen. Zij waren ook zeer verbaasd dat het product zo was aangekomen. Ik had foto's meegestuurd en hierop werd gevraagd of Wirelesswonen de foto's mocht gebruiken om navraag mee te doen bij PostNL. Ook gaven ze aan dat ik het product goed moest controleren, en dat als er iets mankeerde ik het gelijk moest laten weten. Ze zouden dan onmiddellijk een vervangend product opsturen. Product echter in orde, en beschadigde verpakking was schuld van PostNL, dus geen probleem verder. Dit laat wel zien dat er serieus mee om wordt gegaan.

Uitstekende service dus!

Deze shop gevonden via het forum hier.
De site ziet er eenvoudig uit, maar is functioneel, er zijn geen uitgebreide omschrijvingen van de producten en/of tips maar de info is adequaat en correct en vragen via de mail worden snel en uitstekende beantwoord (zie meer hierover bij de aftersales!
Prijzen zijn scherp, zeker als je weet dat er niet heel veel bedrijven in Nederland zijn die producten voor Domotica leveren aan de consument, dus in verhouding weinig onderlinge concurrentie.

Verzending is goed, produkten die in voorraad zijn worden normaal gesproken dezelfde dag verzonden.
Sommige producten die niet op voorraad zijn komen volgens mij vanuit Duitsland en worden via GLS verzonden en zijn tot nu toe altijd binnen 2 dagen bij mij aangekomen, dus op woensdag besteld en op vrijdag geleverd.
Alles is netjes verpakt, in de doos zit een pakbon, de factuur wordt je toegestuurd via de email!

Zoals aangegeven heb ik de site gevonden via het MiscaVerde Topic hier op Tweakers.
Was al een tijde geinteresseerd in domotica en niets is belangrijker dan een winkel die meedenkt met de klant. Dus ben ik op zoek gegaan en heb geinformeerd bij diverse webshops. Uiteindelijk gekozen om mijn bestelling te doen bij Wirelesswonen vanwege de uitstekende communicatie.

Presales: Uitstekend!
Contact opgenomen met de site over de aanschaf van een paar producten. In de avond al direct een bericht terug ontvangen met duidelijk informatie en offerte.
Ook zijn ze niet beroerd om ook mee te denken en eventueel nieuwe producten in de winkel op te nemen, indien daar vraag naar is.

Aftersales: Uitstekend!
Na de bestelling ontvangen te hebben mailtje gekregen of alles naar behoren was. Eerste keer was er een foutje in de bestelling geslopen, waardoor ik een ander type van hetzelfde product ontvangen had. Was nog wel bruikbaar voor mij, dus niet een heel groot probleem, maar kreeg vanwege de niet helemaal correct verlopen bestelling een nette korting!

Scorekaart voor Wirelesswonen