Webshop Limburg

Gebruikers over webshop Webshop Limburg

Duidelijke website met 3 categorien 'SPEELGOED', 'GAMING' en 'OPRUIMING', wat gelijk het assortiment aangeeft. Aangezien ik Nintendo DS Lite onderdelen nodig had, ben ik via 'GAMING' naar 'Nintendo DS - DS Lite' gegaan.
Duidelijke omschrijving met fotos en prijs, je kunt je gelijk concentreren op wat je nodig hebt.
DS Lite Behuizing - Metallic roze, DS Lite accu en LCD scherm boven DS LITE besteld en betaald met iDeal op zaterdag 21 december 2013 23:53.
Eerste reactie e-mail woensdag 25-12-2013 16:34 met factuur en 16:35 de e-mail "Je bestelling met bestelnummer #2013*** bij Webshop Limburg is verzonden." en dat op 1e kerstdag. Jammer dat daar dan net dat persoonlijk tintje als een kerstgroet en de profilering van de website met 'een voorspoedig 2014' ontbreekt. (TIP)
Vrijdag 27 december is de brievenbus in Swalmen door PostNL geleegd, getransporteerd en zaterdag 28 december 2013 11:01 in mijn brievenbus en dat is dus, met de feestdagen ertussen, uiterst snel te noemen.
De service blijkt prima te zijn, de aktualiteit (jaartal) van de website zou beter kunnen.
- Er is geen datum bij de items bij "Recensies" vermeld, je weet dus niet hoe aktueel die informatie is. Op de homepage staat onderaan nog 2012, terwijl we al bijna in 2014 zitten. Tevens staat bij contactinformatie 'Van 6 juni tot en met 2 juli is onze klantenservice ...', omdat de website slecht omgaat met de aanduiding van het juiste jaartal, roept dat (onnodige) vragen op? Is de website verlaten? waar blijft mijn iDeal betaling? Krijg ik mijn bestelde spullen?) Voor de webmaster van de site om in de gaten te houden. Een recensie (van de webshop op google zorgt eveneens voor onnodige onrust. De glimlach en het plezier van mijn dochter, bij het zien van de onderdelen van haar geliefde DS, was vandaag goud en alle moeite waard.

Wilde graag dat de bestelde spullen, terwijl ik afwezig was, het in de brievenbus bezorgd kon worden. Daarom in plaats van Pakketpost gekozen voor Brievenbuspakket, is tevens goedkoper. Pakket is dan een envelop met bubbeltjes.
De tekst op de website geeft aan dat als de bestelde spullen daarmee niet verstuurd kunnen worden, deze optie niet getoond wordt. Dat gaf voor mij de doorslag.

Scorekaart voor Webshop Limburg