Gebruikers over webshop ClickToBuy
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOplichters, zooi van aliexpress wat weken lang duurt.
ze zeggen dat ze het druk hebben en daarom 15 werkdagen tijd. maar ze kunnen het binnen een dag versturen, volgens tracking komt het 15-30 dagen binnen vanuit china, zelfde vervoerder als ali..
Krijg geen geld, klantenservice probeer professioneel te reageren maar laten je gewoon stikken. Ik ga hier eens langs op het adres in Alphen
Algemeen🤬❗️🤬❗️🤬 KOOP HIER NIETS ! Weken leveringstermijn, levering nooit ontvangen en weigeren een terugbetaling ! 🤬
VerzendingDe levering neemt weken in (komt allemaal uit China) en werd uiteindelijk nooit geleverd.
KlantenserviceEnkel via Facebook Messenger of via hun ticket-systeem. Geen telefoonnummer (het nummer op Facebook is niet meer bereikbaar).
AlgemeenLeuke Web-Shop. Maar niet echte aanbiedingen, weet het zelf vanaf het begin, maar mag hopen, dat toch wel heel Nederland hiervan gewoon op de hoogte is, in het algemeen vandaag de dag!!!! Online zijn hun producten vaak voor dezelfde prijs te verkrijgen, soms voor minder zelfs!!!!!!!! Let dus altijd goed op!!!! Ongeacht op welke site je kijkt voor wat dan ook!!!!!! Op zoek naar het goedkoopste?!?!??!! Check Check Check, en doe een double-check en dan vaak ook wel 10 -20 % korting tegenover andere verkoop-sites online
Bedenk jezelf maar eens, waar ge zelf denkt dat deze web-shops a-like hun goodies bestellen voor verkoop. Moest je toch 17 daagies wachten op je producten, overweeg dan zelf om ze direct vanuit China te bestellen, niet om het 1 of ander weet je wel
Kan je niet wachten?!? Kies click-to-buy sometimes
Had al een tijdje niets besteld bij ClickToBuy. Laatst weer iets gekocht. Nu weet ik weer waarom ik daar niet koop. Heb er in totaal 17 dagen op moeten wachten voordat het geleverd werd. Bij de aanbieding stond dat het binnen 'n week geleverd zou worden. Later bleek overigens ook nog dat hetzelfde artikel voor dezelfde prijs ook elders te koop was, dus niks aanbieding.
Als ik iets bestel uit China via een bekende veilingsite heb ik 't nog eerder in huis!
Niet meer van deze tijd deze levertijden. Bij heel veel webshops vandaag besteld, morgen in huis.
Na E-mail "Uw bestelling wordt ingepakt" pas na 4 dagen een E-mail met track&trace en dan nog 'ns 3 dagen wachten voordat 't bezorgd wordt!
Goede aanboedingen, makkelijke en overzichtelijke site. Vooral de mogelijkheid tot direct telefonisch contact met de helpdesk sprak mij aan.
Verzendingredelijke verzendkosten voor grote artikelen, verzending duurde een paar werkdagen.
Klantenservicebij miscommunicatie door de vervoerder direct kunnen schakelen met de telefonische helpdesk die het voor mij hebben uitgezocht. super!
slechte, eigenlijk geen, communicatie. Misleidende beschrijvingen. Slechte kwaliteit van goederen.
En als kers op de taart : bedrieglijke verkoop !
het toestel was inderdaad verzonden...
Klantenservicezeer eenvoudig : bende bedriegers die geen mails beantwoorden, en telefonisch zeggen dat ze geen waarborg geven omdat ze een demo-toestel hebben verkocht. in de advertentie en op de factuur hebben ze echter een nieuw toestel verkocht, ik viel zowat van mijn stoel !
en verder zwijgen ze gewoon.... geen antwoord op mails, niets.... ze wachten tot je het opgeeft (niet dus :-))
Na directe betaling (iDeal) gaat verdere afhandeling slecht. Krijg wel bevestigingsmail van verzending, maar pakket wordt helemeaal nog niet verzonden! Informatie krijg je niet dus is het wachten. Contact opnemen met ClicktoBuy is zinloos. Telefoon wordt niet opgenomen, mail wordt niet beantwoord. Iets plaatsen op het forum van de site van ClicktoBuy levert een verwijdering op en vervolgens een ban. Na veel aandringen wel een reactie:"gaan het uitzoeken". Maar daar blijft het bij. Achteraf had ik dit kunnen voorkomen. Op diverse sites staan klachten. Facebook, twitter met enige regelmaat en zelfs trosradar forum is gehaald. Kortom de prijs kan interessant zijn, maar dan is te hopen dat de levering goed gaat en het product in orde is.
VerzendingEen dag na bestelling een track en trace code ontvangen terwijl er niet verzonden wordt. De werkelijke verzending vind bijna drie weken later plaats.
KlantenserviceIs al genoeg over gezegd. ClickToBuy neemt geen telefoon aan, reageert niet op mail. Behalve standaard email waarin staat dat ze proberen binnen 1 á 2 dagen een reactie te geven. Die komt nooit. Op hun website worden vragen verwijderd en uiteindelijk wordt je geblokkeerd om maar niet duidelijk te kunnen maken dat er veel mis is bij dit bedrijf.
Voor mij geen ClicktoBuy meer! Jammer na zo'n eerste kennismaking.
Eéns maar nooit meer!
4x Een MrHandsfree Spy gekocht, duurde al langer dan beloofd voordat deze bezorgd werden. Zelf tig x moeten bellen want op e-mail geen reacties. Wat ook handig was dat je een trach & Trace mail kreeg nadat het pakket al twee dagen bij mij binnen was!! Lekker op tijd!
Uiteindelijk binnen gekregen. Nu blijkt 1 SPY defect, de aan/uit knop zit vast waardoor SPY aan blijft staan. Dit gemeld per e-mail en hoe we dit gaan oplossen, antwoord? NIKS. Zelf maar twee dagen later gebeld. Ja eeuhh eeuhh eeuhh even vragen wat we moeten doen, zei de dame. Ohja... ik moet maar zelf contact opnemen met MrHandsfree... dag meneer! Nou dat is nog eens een service, NOT! Dus als klant zoek je het maar uit. Nu MrHandsfree in BELGIE gebeld en moet SPY opsturen. Verzendkosten worden NIET vergoed. Ze gaven aan dat ClickToBuy dit ook voor mij kan oplossen maar goed..... Dus IK als klant, koop 4 Spy's en betaal al verzendkosten. Krijg 1 kapotte SPY waar IK niks aan kan doen en ben veroordeeld om weer verzendkosten te gaan betalen! Zeer slecht, heb veel online gekocht maar zoiets nog nooit meegemaakt
Kwamen beloofde leverdatum niet na!
KlantenserviceEéns maar nooit meer!
Ook ik heb het 25 euro pakket gekocht vanwege de omschrijving die ze boden dat dit pakket meer dan de moeite waard zou zijn.
Ipv een advieswaarde van 175 euro, vind ik in mijn doos een opengescheurd bedorven zak spekjes, een usb toetsenbord stofzuiger die stuk geleverd is en andere troep.
Ik noem niet vaak dingen gewoon troep, maar wat zij hebben afgeleverd is niet beter dan dat, troep ofwel prullenbak vulling.
Ik koop echt nooit weer iets bij CTB
Veel te laat en vervolgens in een doos zonder enkele bescherming. Gewoon een grote doos met losse producten die lekker rammelen als je de doos schudt. Het "sinterklaas" pakket werd uiteraard ook pas na sinterklaas geleverd.
Zoals zovelen laatst het Sinterklaas pakket besteld voor 25 euro waarbij aangegeven werd dat het een echt mannenpakket zou zijn met leuke gadgets en met waarde rond de 175€. Dat laatste is gewoonlijk duidelijk niet aan de orde, gezien hoge adviesprijzen, maar had wel een leuk pakket verwacht.
Na foto's gezien te hebben van andere pakketten heb ik ervoor gekozen om mijn pakket te annuleren (zie hieronder). Na alle commotie ben ik van mening dat ClickToBuy openbaar niet netjes met zijn klanten om is gegaan en daarom mindere beoordeling.
Zoals aangegeven heb ik mijn pakket geannuleerd. Aangezien ze de annulering zelf niet optijd doorgevoerd hadden is het pakket toch verzonden. Eerst heeft de status een paar dagen op 'verzonden' (30 december) gestaan zonder verdere informatie. Op 6 december kreeg ik opeens een mail van Kiala dat mijn pakket binnen was. Hierna op de Kiala site gekeken en daar bleek het pakket pas op 5 december aangemeld te zijn en niet 30 december.
KlantenserviceNaast alle problemen met het niet annuleren van de verzending, gespammed te zijn door de tickettool en late reactie door drukte heb ik toch een voldoende beoordeling voor aftersales. Na de drukte kwamen de mails weer op gang en er werd verontschuldigd voor het niet annuleren van de verzending. Mocht ik deze al ontvangen hebben dan zouden de kosten inclusief terugzenden vergoed worden. Ook heb ik op een latere mail in het weekend zelfs op zondag een nette mail terug ontvangen.
Edit:
Pakket terug laten sturen op 6 á 7 December en bericht gestuurd daarover. Daarop netjes een reactie gehad, maar op latere vragen niet meer. Kreeg wel elke keer een auto reply dat er gereageerd zou worden binnen 1 á 2 dagen, maar 7 dagen lang geen reactie gehad op twee vragen over de status. Vandaag gelukkig wel een bericht (geen reactie) gehad dat mijn geld terug gestort zou worden, dus we gaan het zien.
Aanbieding van een verrassingspakket voor mannen met een waarde van €175 voor €25. Je weet niet wat er in zit en slechts 1000 dozen. Heb zeer snel besteld. Later blijkt dat de site plat gaat en als compensatie maken ze er 6000 dozen van. Vervolgens krijgen ze die zeker niet gevuld en dus stoppen ze er maar allerlei overjarige troep in die niet eens de €25 waard is. En dan betaal je ook nog €6 voor het verzenden; in één of ander slap doosje wat wonder-boven-wonder niet kapot is gegaan. Terugsturen op eigen kosten zal wel kunnen, maar ik neem niet eens de moeite meer.
Na eerdere goede ervaring is dit zo'n aanfluiting dat ik met deze winkel echt geen zaken meer doe. Bij mij dus op de zwarte lijst!
Te laat geleverd; slappe kartonnen doos.
Hoor van andere mensen dat ze nog steeds zitten te wachten op levering of dat de doos kapot is gegaan onderweg.
Aanbieding was een verrassingsdoos voor 25 euro, normaal zou je daar 175 euro voor betalen. Erg hoge verwachtingen had ik er tevoren niet van, maar desondanks viel het nog tegen.
Ik ontving:
- 1 zeer slechte kwaliteit ijskrabber
- zak spekjes
- knuffel-webcam
- autohouder voor mobiel
- bus deo
- 6 blikjes energy drank
Uitermate karig pakket dus, totaal niet wat in de advertentie werd beloofd.
Alle produkten los in een veel te grote doos, met slechts 1 stukje karton als opvulmateriaal. Ook was de levering laat, werd steeds uitgesteld.
Gratis bestekset werd er via C2B te koop aangeboden. Heb deze excl. de verzendkosten gekocht.
Prima prijsje.
Echter is het meeste al verroest.. (bedrag ook naar..)
Verpakt in voldoende opvulmateriaal. Snel verzonden met correcte gegevens.
Een aanbieding van 1000 boxen met verkoopwaarde van 175 euro. Er bleek helemaal geen 175 euro verkoopwaarde in te zitten maar uitsluitend rommel wat zelfs op marktplaats niet te verkopen is voor 10 euro.
Noemen mensen die van tweakers komen ook paupers op hun facebookpagina http://tweakers.net/ext/f/RYiI7TsW0CDzUGiNmfW87dCw/full.png
Te laat verzonden. En geen bescherming of iets.
KlantenserviceZe zijn gewoon niet te bereiken via telefoon of email. Ze hebben vele smoesjes waarom ze niet kunnen reageren. Ik heb mijn pakket maar uit pure ellende gewoon in de prullenbak gegooid want daar hoort deze zooi en wil niets meer met deze paupers te maken hebben.