CD Key Online

Gebruikers over webshop CD Key Online

Deze website niet gebruiken. Ik weet niet hoeveel accounts de shop eigenaar heeft aangemaakt om zulke goede reviews te krijgen. Maar mijn ervaring was heel anders. Heb een account aangemaakt, cdkey besteld. Betaling kwam natuurlijk door. Ik klik op de download link voor de code. kom op de website CDKey.nl bij mijn Transactie Logs.
Er staat boven in " An unexpected error has occured please contact the store owner" en mijn bestelling staat niet op de website.
Ik heb dus betaald. Ik heb de email met de download link voor de code.
Maar die opent gewoon een blanco page op de website en er komt verder niks te staan.
Ik heb ze 3 dagen geleden gemailed met daarin een uitleg en screenshots maar meneer wilt niet reageren of toch nog een werkende code sturen. Conclusie, grenzend aan crimineel. Niet doen. NOOIT bij CDKEY kopen. DO NOT BUY FROM CDKEY.COM.

Geen werkend product ontvangen. Ze zeggen meteen beschikbaar maar dit is niets minder dan waar.

Als je jezelf prijst op 24-hour customer service is elke minuut na die 24 uur een leugen. Als je jezelf prijst op Instant Digital Delivery dan is het een schande als je mensen meer dan 24 uur laat wachten. Alom gewoon een scam. Do NOT buy from CDkeys.com

De website is enorm duidelijk en overzichtelijk. Ondanks dat het vrijwel allemaal 'cdkeys' zijn, heeft deze webshop een hogere usability waarde dan veel andere webshops.

Ook op de pagina waar het product omschreven wordt is er voor mijn gevoel zeker geen informatie te kort of zijn er onduidelijkheden.

Geen vuiltje aan de lucht wat mij betreft.

Hier gaat deze klant vaker zijn geld besteden.

De emails met bestellings bevestiging, bevestiging van de aanmelding op de nieuwsbrief, factuur, voorraad status, verzending bevestiging, levering en feedback is uitermate geschikt voor mensen die veel aan hun hoofd hebben en zo stap voor stap weten hoe de zaken er voor staan en dit ook terug kunnen zoeken en bekijken op een later moment.

Super snelle levering (same day)

Wat wil een mens nog meer?

Geen aftersales in de letterlijke zin nodig gehad, maar de email met het verzoek een mening te geven getuigd van zelfvertrouwen en vormt een betere relatie.

Als een eventuele aftersales kwestie plaats zou moeten vinden, heb ik op voorhand geen angst dat dit negatief zal verlopen.

Overzichtelijke website die duidelijke aangeeft wat je kunt verwachten. De prijs voor de Far Cry 3 Special Edition CD-key was ook prima en concurrerend met vergelijkbare sites.

Op de dag van release 's ochtends netjes op de hoogte gehouden en 's middags prompt de game key + extra DLC key via de email toegestuurd gekregen.

Ik kwam deze shop tegen via Google.
De shop ziet er goed en overzichtelijk uit.
Veel producten op voorraad en de prijzen zijn netjes/scherp .
Nederlandse shop (heeft toch een beetje mijn voorkeur) + betalen met Ideal.

Zeer goed, zoals je verwacht van een CD Key shop, na betaling direct bevestigd en geleverd!

Ik kwam op CD Key Online terecht via Google. De site kwam direct overzichtelijk over en de prijzen vielen mij reuze mee.

CD Key Online gaf aan dat zei een "Instant delivery system" hebben. Dit klopt ook zeker! Ik kreeg de CD Key eerder binnen dan de betalingsbevestiging.

Een paar dagen na de verkoop ontving ik een email met daarin de vraag of alles wat gelukt en als ik problemen of vragen had dit gerust kon vragen.

Ze vroegen ook of ik een review kon schrijven, dus bij deze doe ik dat.

Goede service en zal zeker terug komen.

Scorekaart voor CD Key Online