Smart Ink

Gebruikers over webshop Smart Ink

Via de Geek App werd ik getriggerd voor hervulbare inktcartridges. Aangezien mijn oude printer overleden is maar waar ik nog tal van ongebruikte nieuwe cartridge sets van heb liggen is dit een ideale oplossing: Inkt voor mijn huidige printer (Canon Pixma IP7250) en oude cartridges welke ik niet ongebruikt hoef weg te gooien. Al zoekende via Google kwam ik bij Smart Ink uit (met schappelijkere prijzen dan ik elders zag).

Professioneel uitziende website met alle relevante informatie die je nodig hebt van het bedrijf en de producten waar je interesse naar ligt.

Netjes email gehad met T&T code voor PostNL en de bestelling was makkelijk te volgen via de PostNL App.
Pakketje netjes in een platte doos waarin de cartridges beschermd zijn met bubble plastic.

Geweldige service, na 1 jaar ciss systeem in gebruik een mail gestuurd oven probleem met inkt. Werd vrijwel direkt opgebeld door Bas met uitleg en link voor instructiefilm.
zo hoort het, dankjewel.

Zo bedrijf kan een hoop mensen een voorbeeld aannemen ik had besteld de inkt voor mijn canon MG5350 maar was vergeten te betalen ,kreeg een e-mail van Bas,hier over ik ging metten betalen ,maar dat was echt naar 14.00 dus ik dacht ik krijg mij inkt vrijdag pas nou echt niet donderdag had ik hem binnen nou dat is echt een goed service

perfect het staat voor 14.00 betalen de volgende dag thuis,nou ik was echt vergeten te betalen,met een mailtje van Bas kon ik nog betalen en kreeg ik me bestelling de volgende dag thuis

Nou ik had nog een hoop vragen en ik kreeg altijd en snel antwoord zelfs op een vrijdag avond dat noem ik hart voor zijn werk
ik ga zeker weer bestelen hier en goed uitleg hoe je moet doen met een goed film en goed uitleg
en als ik je iets twijfelt kan je zo mailen antwoord krijg kreeg ik altijd
en daar ben ik zeer blij mee
heb zeer slecht ervaring met een bedrijf uit Belgia ook met inkt
en deze smart inkt is echt de best

Nadat ik geen goede ervaring had met het hervullen van cartridges, en losse cartridges best prijzig zijn, ging ik op zoek naar iets anders.
Uiteindelijk kwam ik uit op een CISS-systeem, en ik moet zeggen, het is een wereld van verschil!
Direct na de installatie heb ik de eerste print gemaakt op Glanzend Fotopapier.
Dit gaf een perfect resultaat!
En natuurlijk is het bijzonder handig dat je in één oogopslag kunt zien, hoeveel inkt er nog in de tanks zit.
In verhouding ben je een heel stuk goedkoper uit, en de kwaliteit van Smart Ink is ook nog eens top.
Daarbij was de levering uitermate snel, en de handleiding was ook goed.

Al met al een aanrader.

Goede service. Heb hier een CISS systeem besteld voor m'n Brother printer. Handleiding werd netjes via de mail verstuurd. Enige webwinkel in heel Nederland die dit specifieke CIS systeem verkoopt.

Prima; binnen een dag en netjes verpakt.

Scorekaart voor Smart Ink