Gebruikers over webshop Your.Software
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenErg slechte service en contact. Kan ook veel goedkoper.
Copy/paste van mailtjes met ongepaste taal. Niet mogelijk om te ruilen of te upgraden. Ruilen zijn ze als dienst verplicht volgens Koop op Afstand. Blijven verwijzen naar irrelevante AVG waar ze waarschijnlijk ook niet aan voldoen.
Erg slechte service en contact. Kan ook veel goedkoper.
AlgemeenNa de betaling meteen de licentiecode voor Office 365 ontvangen.
Werkt prima en een stuk goedkoper dan via Microsoft, wat wil je nog meer?!
Meteen ontvangen via de mail, prima dus.
AlgemeenIk zocht de goedkoopste manier om mijn Office 365 Home (Nu Microsoft 365 Family) te verlengen. Ik kreeg de code meteen in de mail dus ik kan nu weer een jaartje verder.
AlgemeenEen kaspersky licentie voor 1 jaar gekocht, via de mail ontvangen, code werkte gewoon prima
VerzendingKreeg de mailtje gewoon direct
AlgemeenBinnen een aantal tellen mijn serial voor Windows 10 Home EN binnen. Prima, ook de beste prijs voor Windows 10 die ik kon vinden.
VerzendingPer mail, direct geleverd.
AlgemeenOffice 365 licentie gekocht en zeer tevreden, snelle service and werkt zoals verwacht. Als ik meer nodig heb dan zal ik zeker bij deze webshop bestellen.
VerzendingMeteen geleverd na bestelling
AlgemeenWeinig om over na te denken. Bestellen, betalen en in de mail. Prima prijs voor Office365
VerzendingMail. Ging prima.
AlgemeenNa betaling snel een mail ontvangen met daarin
1) De link naar software
2) Installatie software
3) De benodigde activatiecode/productkey
Je ontvangt het product digitaal (via email) dus sneller kan niet
AlgemeenIk was wat huiverig om bij deze shop te bestellen omdat de score op Trustpilot niet erg hoog was en prijs erg laag.
Echter totaal geen problemen ondervonden en Kasperkylab gehaald voor een prikkie.
Direct geleverd, digitale key via mail.
AlgemeenHad een verlenging nodig voor Kaspersky Total Security, Goedkoopste Antivirus bleek het goedkoopst. Aangezien ik in voorgaande jaren ook hier altijd mijn nieuwe key haalde met goede ervaringen, weer bij Goedkoopste Antivirus besteld.
Bestellen gaat makkelijk, net als betalen.
Na betaling binnen 2 minuten de key in de mail, dus niets om over te klagen.
AlgemeenMcAfee besteld en betaald, was voor een verlenging van mijn licentie. Binnen 5 minuten had ik mijn licentie geactiveerd als verlenging voor mijn verlopen licentie.
VerzendingHet product was binnen 1 minuut na bestelling binnen.
KlantenserviceGeen contact nodig gehad.
AlgemeenVirusscanner gekocht, inderdaad goedkoop, maar je betaalt er een jaar later wel voor omdat je dan wordt lastig gevallen en enorm veel SPAM. Uiteraard onder het mom van service...
Ergerlijk: niet alleen SPAM van goedkopeantivirus.nl maar ook van softshopper, partnershopper en my ESD. Ik heb gevraagd of mijn account in zijn geheel verwijdert kon worden, Twee week later weer mails. 😵 😠 Ik betaal liever wat meer dan dat mijn postvak volstroomt met allerlei vage rommel. Geen aanrader dus !
De 'klantenservice' stuurt je na (software)verloop van tijd veel ongewenste mails toe, waar je je niet voor kunt afmelden, tenzij je je account in zijn geheel laat verwijderen. Moet je dus zelf een mail sturen en het mailadres opzoeken (noreply adres). Ik heb dit antwoord gekregen, met daarin een verpakt dreigement:
Beste Klant,
Dit is een service gerichte mail zodat u op de hoogte bent wanneer uw beveiliging verloopt.
Als u wilt dat wij al uw gegevens verwijderen kunt u geen opvraag meer van enkele gegevens bij ons doen.
Als dit akkoord is verwijderen we uw account.
Maar ik ben er dus nog steeds niet van af, want zo'n twee week later ontvang ik nog steeds 'servicemails'. Ben benieuwd wat de ACM hier van vind... 😈
Update 2 maart 2020. Krijg nog steeds SPAMmail o.a. van softshopper.nl
Ondanks dat de klantenservice (met een partnershopper.nl adres) al meerdere malen heeft belooft dat de mails vanaf nu zullen ophouden. Kennelijk heeft goedkopeantivirus.nl de zaken van de diverse (sub)webshops niet goed in beheer.
tweakers@goedkoopsteantivirus.nl zoals aangegeven hier op de Tweakers website
https://tweakers.net/shop...oopste-antivirus/contact/ werkt trouwens niet (meer)
AlgemeenNiet wetende wat voor product ik wilde kwam ik via tweakers uit bij goedkoopsteantivirus.nl daar via de livechat het voor mij meest geschikte product gevonden.
VerzendingSupersnelle levering!!
KlantenserviceIk ben een complete leek en wilde meer info. Via de livechat werd ik vriendelijk geholpen door een medewerker.
AlgemeenIk heb een Office 2019 licentie gekocht via deze website (althans, dat dacht ik, zie Klantenservice). Het aanschafproces was simpel en betaling was snel gedaan. Direct een code in de mailbox.
KlantenserviceDe toegestuurde licentiecode werd op de site van Microsoft niet geaccepteerd. De mail van Goedkoopste Antivirus / Partnershopper verwijst direct naar de fabrikant voor support dus zij wijzen alles op voorhand van de hand.
Dus ik heb met de klantenservice van Microsoft gebeld. Na ruim een half uur met een medewerker aan de lijn te hebben gehangen, was de conclusie dat de toegestuurde code GEEN licentiecode is voor welk Microsoft product dan ook (dus ook geen licentie die reeds is uitgegeven, bijvoorbeeld).
Dit heb ik voorgelegd per e-mail (want geen telefoonnummer te vinden) aan zowel Goedkoopste Antivirus en Partnershopper, maar helaas inmiddels ruim anderhalve week verder nog niet eens een ontvangstbevestiging teruggekregen. M.a.w., ik voel me opgelicht. Een andere les: koop dit soort dingen liever toch maar direct bij de maker van de software, ook al is dit wat duurder...
Ik ben benieuwd of de winkel nu wel contact op wil nemen of zich in stilzwijgen blijft hullen...
UPDATE 13 januari 2020 einde middag:
Toeval of niet, maar om half 4 vanmiddag heb ik zowaar een werkende code ontvangen! Toch ga ik de waardering niet aanpassen, want klanten op voorhand naar een andere partij sturen voor support en ruim anderhalve week laten wachten op een antwoord op iets wat überhaupt niet zou mogen gebeuren, is simpelweg 'waardeloos'.
AlgemeenIk kreeg een mail van hen dat ik Bitdefender goedkoper bij hen kon kopen. Ik koop vaker iets voor mijn klanten en meestal koop ik spullen bij Partnershopper voor mijn klanten. Dus nogmaals Bitdefender bij hen gekocht, zodat ik deze op de computer van mijn klant kon installeren. Ik kreeg een code maar deze kon ik helaas niet gebruiken. Ik heb vijf mail verstuurd, op de eerste twee mails wel antwoord maar tot vandaag geen werkende code. Ik heb ze meer dan tien keer opgebeld, geen reactie. Ik heb Bitdefender opgebeld en ze konden me niet helpen. Ik ben nu twee a drie weken verder. Jammer maar waar. Ik heb ook een computershop en zal nooit meer een product bij hen kopen.
VerzendingVerzending gebeurde binnen enkele minuten, maar de code is niet werkzaam.
KlantenserviceIk kan ze niet telefonisch bereiken. Ik heb meerdere mail verstuurd, maar tot nu toe geen reactie.
AlgemeenScherpe prijs, snelle online levering van Office 365. Inmiddels aan derde verlenging toe. Lay-out website oog wel wat goedkoop maar dit is slechts aankleding dus niet meegenomen in de beoordeling.
KlantenserviceOoit eens gebeld met vraag of de levering, snel te woord gestaan en vriendelij.
AlgemeenMakkelijke bestelling, productcode binnen enkele minuten binnen. was voor mij goedkoper dan direct bij Norton of via surspot
VerzendingSnel binnen
AlgemeenVia tweakers gezien dat ze de goedkoopste zijn m.b.t. Office 2013 Home en Student (op het moment van schrijven 62,50). Op basis van andere reviews een bestelling geplaatst. Wel viel me op, dat via de zoekfunctie, het sorteren op prijs van laag naar hoog, niet goed werkt.
VerzendingEr wordt geadverteerd met "Levering in 5 minuten". Mijn Key was binnen 6 minuten binnen. Overigens wordt er bij de bestelling wel vermeld dat het tot 30 minuten kan duren voordat je hem binnen krijgt.
AlgemeenMijn huidige Bitdefender code was verlopen en ik had een code nodig.
Via Tweakers.net een leverancier gezocht voor de nieuwe code.
Je krijgt eerst een bevestigingsmail van je bestelling en daarna een paar minuten later krijg je de code. In mijn geval was het 20.00 uur de bevestiging en 20.06 de definitieve code.
Enig punt ter verbetering is de orderbevestiging; Je krijgt een orderbevestiging waar niet geheel duidelijk in staat wat de volgende vervolgstappen zijn. Er staat enkel in "de bestelling wordt per mail geleverd". Dit zou een verbeterpunt kunnen zijn. Door reviews wist ik het.
Kortom
Besteld en (bijna) direct de code ontvangen om Bitdefender te installeren (+-7 minuten later).
Niet geheel duidelijk uit de de orderbevestiging en website dat je een nieuwe mail krijgt (een paar minuten later). Dit is wel duidelijk uit reviews maar niet direct op de site en orderbevestiging.
op de site wordt namelijk gesproken over:
"Bestel direct en ontvang uw software en licentiecode per e-mail direct in uw e-mail box."
en in de orderbevestiging :
"De bestelling wordt per mail geleverd."
Dit zou een verbeterpunt kunnen zijn, zodat er duidelijk is wat de vervolgstappen zijn van de bestelling.
Een toevoeging van de tekst binnen tien minuten ontvangt u de licentiecode o.i.d.
AlgemeenMakkelijk, snel, goedkoop, wat wil je nog meer en zeker wel aan te raden want elders is duur! (vind ik).