Gebruikers over webshop Your.Software
Review toevoegenHelemaal perfect ! Alles is goed te vinden tegen sterk gereduceerde prijzen.
Kortom een prima aankoop.
na betaling binnen 2 minuten te gebruiken.
Voor het tweede jaar op rij hier mijn Norton Security besteld voor een veel voordeligere prijs als waar Norton het product zelf voor aanbied.Website is duidelijk, overzichtelijk en er staat een ruim aanbod op vermeld.
Mail met download link voor het programma en serial meteen na betaling ontvangen.
Levering en ondersteuning daarbij waren prima. Jammer dat er geen terugkoppeling plaats vindt naar de maker van het G-Data ntivirus pakket. Kreeg alarmerende mails dat mijn licentie zou verlopen.
Prima website. Voordelig Norton Security gekocht.
Minpuntje: er wordt geen melding gemaakt van het feit dat je de overblijvende tijd van je bestaande Norton product verliest. Je moet dus verlengen op einddatum.
Zo is mij 8 dagen door de neus geboord.
Norton Security besteld, binnen een kwartiertje was de code binnen.
Mooie en duidelijke website en prima service.
Voor de 1e keer bij GoedkoopsteAntivirus.nl een licentie besteld en alles is zeer positief verlopen. Betaling makkelijk via IDEAL en binnen 2 minuten de licentiecode incl. link om de software te downloaden via de e-mail ontvangen.
Het bestaande product wat ik al had (Norton Security) met de nieuwe licentiecode zonder problemen voor 1 jaar verlengd. Al mijn andere apparaten konden ook zonder problemen weer met 1 jaar verlengd worden. Volgend jaar weer een nieuwe licentie voor 10 apparaten aanschaffen via deze site! Top!
Zoals ik al vertelde in de toelichting, ontving ik de nieuwe licentie binnen 2 minuten in mijn mailbox!
KlantenserviceKan hier nog niets over zeggen daar ik (nog) geen gebruik heb hoeven maken van de klantenservice maar ik hoop dat, mocht ik gebruik maken van de klantenservice, ik deze als positief ervaar. Om "geen mening" te kiezen vond ik iets te negatief.
Het was zeer gemakkelijk om een bestelling te doen en te betalen. En dat alles voor een zeer scherpe prijs. Ik zou het de volgende keer zo weer doen.
VerzendingDe download link was zeer snel ontvangen.
KlantenserviceGeen ervaring mee. Dat komt mede doordat alles vlekkeloos verloopt. Vanaf het bestellen tot aan het activeren van de software. Dikke pluim.
Je kunt makkelijk een bestelling plaatsen en betalen en is binnen 5 minuten geregeld en dan ben je weer voor een jaar beschermd
VerzendingNa betaling direct link om je product te instaleren
Snel, duidelijke emails over hoe te installeren. binnen enkele minuten na betaling al office aan het installeren
Bestelling gemakkelijk te plaatsen en af te handelen. Na bestellen snel betaald. Je koopt hier licenties voor een scherpe prijs
Verzendingper email
Klantenserviceniet mee in aanraking gekomen. Ga ervan uit dat deze voldoende is.
Maak al jaren gebruik van deze site voor de jaarlijkse update van Norton. Gaat altijd snel en ze zijn volgens mij 1 van de goedkoopste.
Fantastisch dat ik online mijn antivirusprogramma kan verlengen en dat het ook goedkoper is. Heb zelfs mijn man zover gekregen om het voortaan zo te doen i.v.m. de prijs. Zo hou je nog eens ergens geld aan over , meestal zijn de virusprogramma's 2x zo duurder , want het wordt steeds duurder. En gaat zo makkelijk. Mvg.
VerzendingGeen problemen om zo online mijn virusprogramma te verlengen en het gaat snel.Mvg.
KlantenserviceMijn ervaring is dat ik de klachtenservice nog niet nodig heb gehad.Mvg.
Stond op verkeerde plek in Tweaker's pricewatch waardoor ik een verkeerde key kocht voor een relatief hoge prijs. Vervolgens geen antwoord gehad van klantenservice
VerzendingVerzending was goed, had key binnen een uur
KlantenserviceHeb verkeerde key ontvangen, een email gestuurd met de vraag of hier iets te doen aan valt, en geen antwoord gehad (is nu 7 dagen geleden).
Helder bestelproces, gemakkelijk en accuraat. Ik vind het alleen vervelend dat bij de toelichting (dit dus) minimaal 15 woorden moeten worden gebruikt. Dan krijg je dit geneuzel van mij er dus bij waar niemand iets aan heeft.
Ik had al beslist welke compterbeveiliging het zou worden. Goedkoopste Antivirus maakt hun naam waar.
VerzendingDe licentie direkt per mail ontvangen.
Makkelijke en snelle levering en het is ook niet moeilijk om je bestelling te plaatsen ben er ieder jaar heel blij mee.
Ik had een verlenging van mijn Office 365 abonnement nodig. Website is overzichtelijk en de prijs (belangrijkste in dit geval aangezien het slechts een key betreft) was goed. Na betalen kreeg ik de key na enkele minuten binnen.
Laagste prijs voor Norton Security. Prijs enige criterium bij keuze voor deze leverancier. Was eerste bestelling.
VerzendingDe licentiecode werd direct geleverd via de e-mail en kon zonder problemen worden geactiveerd in de bestaande installatie van Norton Security.
snel geregeld. verlenging van norton binnen enkele klikken geregeld tegen prettige prijs. licentie komt netjes per mail binnen
Goedkoop, snel en simpel en het werkt! Wat wil een mens nog meer? Had hier gelezen dat het snel en probleemloos zou gaan. Maar de praktijk overtrof mijn verwachtingen.
VerzendingBinnen tien tellen ...