Gebruikers over webshop Your.Software
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet is de 2 de maal dat is deze site gebruik voor een antivirus van Norton te kopen en ik ben zeer tevreden
VerzendingZeer goed
AlgemeenSnel aan kunnen schaffen, snel geleverd per mail, geen problemen met de bestelling. Keurig, ging allemaal flot.
VerzendingPer email verzonden en dat was snel binnen.
AlgemeenHeel voordelige prijzen. Makkelijk te bestellen. Eenvoudige betaalmethodes. Supersnelle levering (via download). Echt een aanrader!
VerzendingSupersnelle levering: onmiddellijk downloadbaar.
AlgemeenOffice 365 licentie besteld, volgens de pricewatch was deze website het goedkoopste. Levering binnen enkele minuten in mijn postvak, erg tevreden!
AlgemeenAantrekkelijke prijs, de bestelling ging makkelijk en per omgaande de productsleutel ontvangen. Kortom: een aanrader
AlgemeenSnelle werkwijze. En lekker goedkoop. Makkelijk te vinden.
Geen gedoe, het werkt gewoon. Onderwerp is software van Microsoft Office.
AlgemeenAankoop of verlenging online regelen voor een voordelige prijs. Een Norton versie via hen gebruik ik al meerdere jaren naar volle tevredenheid. Wat mij betreft een echte aanrader.
VerzendingJe krijgt een link naar het bestelde product + een email met de productsleutel. Bewaar je die gegevens, dan kun je evt. opnieuw downloaden mocht het verkeerd gaan.
KlantenserviceGeen ervaring mee, niet nodig gehad omdat het geleverde gewoon werkt.
Hele goede webshop, Toegezonden activatie code krijg je direct na betaling met ideal. via de mail
Code kan ook in de spambox terecht komen
Had altijd de gratis virusprogramma's op de pc maar ben daar vanaf gestapt voor weinig geld heb je betere bescherming. bitdefender heeft me 2 dagen na installatie al beschermd tegen het graftor virus.
Duidelijke site, goede keuze uit antivirussoftware en nette prijs. Levering was een download maar ook die was duidelijk
VerzendingGoede prijs
Bestelproces was heel vlot. Aan het einde, na betaling alleen onduidelijkheid over de levering van mijn bestelling (Office download): hoe kom ik aan de download, hoe lang moet ik wachten?
VerzendingDuidelijke e-mail met activatiesleutel
De keuze was eenvoudig te maken, betaling via IDEAL ging probleemloos en prompt kreeg ik een e-mail met de benodigde downloadinformatie en code.
Makkelijk besteld. Goede prijs. Was alleen iets te snel met klicken, want zag later dat een uitgebreidere versie goedkoper was. Eigen fout.
VerzendingPrima. Levering was niet ala minuut, maar wel binnen een dag.
Simpel en duidelijk proces. Goede producten voor een zeer lage prijs. Ik was opzoek naar een Norton product en heb dat hier gevonden. En 60% goedkoper dan bij Norton zelf! Volgend jaar als deze afloopt verleng ik hier weer!
VerzendingBinnen een minuut was mijn bestelling verwerkt en verzonden. Helaas was deze in de spam terecht gekomen. Waardoor ik even zat te wachten. Maar dat lag dus aan mijn spamfilter.
KlantenserviceIk stuurde een mail omdat ik dacht dat de mail niet was binnengekomen. (maar zat dus in de spambox). Ik kreeg snel een reactie terug van de klantenservice. Alles was snel opgelost en werkt super.
Veel keuze aan Antiviruspakketten; voordelig geprijsd. Na betaling binnen enkele minuten link plus nummer om te activeren. Ook prima voor verlenging, daar de automatische verlenging via de Fabrikant duurder uitvalt.
VerzendingIs elektronisch. Dus vrijwel meteen in huis.
Vooraf enige twijfel (betrouwbare partij?) maar de reviews trokken mij over de streep. Geen spijt: goedkoop en de codes supersnel in mijn mailbox. Super!
VerzendingPer email, dus supersnel.
Het betalen ging vlot en makkelijk. Het product was makkelijk te downloaden.
Installeren op andere PC ging ook vlot.
Prima geregeld, binnen enkele minuten antwoord na betaling.
Direct bevestiging en de code van het product ontvangen
Digitaal, dus downloaden en klaar
Het product dat door mij is besteld is supersnel geleverd via het downloaden van het product.
Het is makkelijk te volgen en te downloaden omdat je het snel binnen hebt gekregen van de winkel, de prijs is ook goed te noemen
Office 365 Home gekocht. Bestellen gaat heel makkelijk. Binnen 5 minuten had ik een e-mail met een downloadlink en licentiecode. Werkte allemaal perfect.