Gebruikers over webshop Goedkoopste Antivirus
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAl enkele malen security software en Office 365 aangeschaft via Goedkoopste Antivirus. Altijd goede prijs en snelle levering!
VerzendingDe digitale key werd direct geleverd via e-mail met link naar de key op de website van goedkoopsteantivirus. Nog handiger zou zijn om de key direct in de mail te ontvangen.
AlgemeenVia deze website digitaal Microsoft 365 Family aangeschaft. De website is duidelijke en geeft alle stappen om direct een code te genereren en via je eigen omgeving op de website te activeren.
AlgemeenPrima voor Office 365 licenties, helder, goedkoop en de juiste info om het te activeren.
Algemeenmakkelijk, snel en goedkoop.
Norton Deluxe 360 aangeschaft.
Na betaling is de key direct beschikbaar in je account.
digitale verzending. Had alleen een nieuwe key nodig.
Direct beschikbaar na betaling in je account.
AlgemeenIk koop er al jaren mijn Norton en nu ook voor de 2de keer mijn Microsoft 365 familie voor 1 jaar daar genomen, alles zeer snel en goed ontvangen, code werkte prima.
VerzendingIk kreeg de code niet per mail geleverd, maar zag hem wel meteen via mijn profiel op de website, code werkte prima.
KlantenserviceGemaild naar ze omdat ik Microsoft365 elders goedkoper zag, prijs werd netjes aangepast en zelfs nog €0,50 onder de prijs gaan liggen dan waar ik hem gezien had. Top opgelost.
AlgemeenHelaas geen goede ervaring.Bij het doorverkopen van licenties levert deze partij niet de service en ondersteuning die je mag verwachten. Ze adverteren met "niet goed, geld terug/money back guarantee" maar komen hier in hun voorwaarden op terug. Let dus goed op voor je iets bij deze verkoper aanschaft: het is mogelijk verstandig een aanschaf te doen bij de originele producent.
KlantenserviceSnelle reactie, maar kant-en-klare antwoorden. Ik kreeg niet het gevoel dat berichten echt werden gelezen.
Bedankt voor je eerlijke recensie! Wij vinden het altijd jammer als (al dan niet door ons gecreëerde) verwachtingen niet worden waargemaakt. Wij bieden laagsteprijsgarantie; we verwachten echter wel dat onze klanten zichzelf weten te redden als er vragen of problemen zijn over de activatie en installatie van de aankoop. Zoals we zeggen op onze website (https://goedkoopsteantivirus.com/garantie-en-service): zie onze webshop als een bouwmarkt. We zijn er voor de klussers die weten wat ze doen en ook weten hoe ze het moeten maken. Onze medewerkers zijn er niet om de software te gaan installeren of om stap voor stap te vertellen hoe dat zou moeten. Daarvoor zijn er bouwbedrijven en klusjesmannen.
Wij zullen NOOIT terugkomen op onze "niet goed, geld terug" belofte. Als een licentiecode niet werkt, of als we deze niet kunnen leveren (wat extreem zeldzaam is), of als we anderszins in gebreke blijven, dan heb je het recht om je geld terug te vragen en zullen we daar nooit moeilijk over doen. Omdat onze licenties rechtstreeks afkomstig zijn van de fabrikant zullen ze echter altijd 100% betrouwbaar en correct zijn, en zal activatie, mits de juiste procedure wordt gevolgd, altijd slagen. Daar staan wij garant voor, dat is de belofte die wij hoe dan ook waarmaken.
Welke service en ondersteuning jij verwachtte, waar die verwachting op is gebaseerd, en waarom die verwachting niet werd waargemaakt, vertel je helaas niet in je recensie. Ik kom hierover graag nog met je in contact zodat we duidelijkheid kunnen verschaffen over wat we doen, en waarom. Kan je een mailtje sturen naar service@goedkoopsteantivirus.com? Dan kunnen we bespreken wat er is gebeurd en hopelijk je negatieve ervaring alsnog veranderen naar een positieve. Ik hoop van je te horen.
AlgemeenEenvoudig om het gezochte product terug te vinden en aan te schaffen. Alles wijst zichzelf uit.
AlgemeenVolgens mij kan er weinig mislopen met iets wat volledig online gebeurt. M'n motivatie om te kopen is dus de prijs geweest van het product. Op deze wijze is het heel gemakkelijk om aan een schappelijke prijs over een, in mijn geval, Office licentie aan te schaffen en deze te verlengen.
AlgemeenIk heb hier een code voor Microsoft 365 Family gekocht, levering was instant (digitaal) en kon m'n abo makkelijk verlengen via mijn Microsoft account.
AlgemeenCode was prima daarnaast ook nog de goedkoopste. Hier wil je vaker shoppen voor software
VerzendingDirect op scherm en via de mail alles ontvangen geen wachttijd
AlgemeenGing Allemaal gemakkelijk, site gevonden via internet zocht een internet security programma en hou de site nu in de gaten.
VerzendingWas download versie
AlgemeenPerfect geregeld als je betaald dan onmiddellijk ontvang je je software perfect ben al jaren zeer tevreden prima
VerzendingNetjes in je bod alle gegevens
KlantenserviceNetjes te woord word je gestaan als je de chat box op de site opened zeer zeer vriendelijk en behulpzaam
AlgemeenIk heb hier zojuist voor de derde keer een microsoft 365 jaar abonnement gekocht. Het bestellen op zich ging net als de vorige twee keer helemaal prima, en als dat het enige was dan hadden ze van mij de volle 5 sterren gehad.
Maar, mijn beoordeling is een stuk negatiever om twee redenen:
1. Ik heb volgens mij nooit aangegeven dat ze mij reclame mails mogen sturen, maar in de afgelopen weken heb ik meerdere mailtjes gehad over mijn afgelopende abonnement. Op zich is dat een prima service, maar graag alleen wanneer ik daar toestemming voor geef.
2. Het "persoonlijke verleng-aanbod" dat via deze ongevraagd mails wordt aangeboden kost €79,95. Wanneer je op hun website dit product opzoekt kost dit ook €79,95. Tot zover dus het "persoonlijke" aanbod.
Echter, wanneer je vanuit tweakers word doorgelinkt kost het product maar € 61,49. Als hier een goede reden voor is dan hoor ik het graag, maar zo op het eerste gezicht vind ik dit maar rare praktijken.
Mijn microsoft 365 code stond gelijk klaar, daar viel niets op aan te merken.
Bedankt voor je recensie! Wij stellen eerlijke feedback altijd op prijs. Wat betreft je punten het volgende:
1. Er is een verschil tussen reclame en verlengmails; bij het plaatsen van een bestelling geef je toestemming voor het versturen van deze mails en je kan je hier te allen tijde voor afmelden. De verlengmails zien we als een service waarmee we je informeren over de status van je licentie zodat je niet zonder een werkend pakket komt te zitten. Maar ongeacht welke mail je van ons krijgt, je kan je er altijd voor uitschrijven via de link helemaal onderaan de mail.
2. De link via Tweakers is een zogenaamde 'affiliate link', vergelijkbaar met links als Google Ads. Dit soort links zijn doorgaans bedoeld om nieuwe klanten te werven, en de prijs via zo'n link is dan ook vaak extra aantrekkelijk. Zie je zo'n link en is de prijs lager dan wat je aangeboden hebt gekregen? Stuur ons dan een mailtje, dan gaan we de prijs voor je aanpassen. We bieden tenslotte laagsteprijsgarantie, ook als dit gaat over affiliate links naar onze eigen website.
AlgemeenActivatiecode was erg snel geleverd en alles werkte naar wens dus erg tevreden met dit bedrijf.
AlgemeenOverzichtelijk om tot een keuze te komen, producten vergelijken mbt verschillen tussen de versies, bestelling plaatsen, betalen en digitaal te ontvangen ging zoals je mag verwachten zonder enig probleem en direct
Verzendingna betaling werd het product digitaal verstuurd en online kon dit geactiveerd worden
AlgemeenVoordelig en direct na betaling de licentiecode ontvangen. Diverse betaalopties, waaronder creditcard. Makkelijk bestellen, dus geen contact met klantenservice gehad.
VerzendingSupersnel via mail en website code ontvangen
AlgemeenBestelling snel geplaatst, code gekregen binnen enkele seconden en werkt perfect! Zeer tevreden. Ook een overzichtelijke website.
VerzendingCode binnen enkele seconden geleverd.
AlgemeenNiks op aan te merken. Eenvoudig om licenties te kopen. 5 Minuten later heb je je product werkend.
KlantenserviceIk had een vraag gesteld via de chat en er werd onmiddellijk door een persoon geantwoord. Geen chatbot.
AlgemeenZeer makkelijk bestellen en snelle levering. De prijzen zijn ook goed. Dit is echt een aanrader!
VerzendingDirect na bestellen de levering te downloaden via mijn account
AlgemeenSnelle levering aan een hele mooie prijs. Al eerder een Office 365 besteld en werkt altijd perfect.