Covers & zo

Gebruikers over webshop Covers & zo

Website ziet er keurig en overzichtelijk uit. Ik was er via marktplaats terecht gekomen, wat ik niet direct en zeer betrouwbare site vind. Ik had er dus wel een beetje mijn bedenkingen bij, maar geheel onterecht.

De verzending is zeer snel verlopen. De dag dat mijn betaling was ontvangen was de Ipad cover ook al verstuurd en de volgende dag had ik deze in huis.

Mijn betaling was niet goed verlopen, maar toen ik het bestelproces opnieuw wilde doorlopen was de cover niet meer op voorraad. Ik verwachtte dat ik met mijn foutieve bestelling de laatste cover had gereserveerd, dus hier had ik voor gemaild. Hierop kreeg ik al snel een reactie dat ze gingen controleren of het product inderdaad nog op voorraad was en dit bleek zo te zijn. Ik mocht het geld naar hun rekening overmaken en dan zou ik alsnog het product ontvangen. Goede service dus!

Ik ben tevreden over de webwinkel. De cover had in eerste instantie wel een soort veeg die er niet afging, maar nu ik een ander exemplaar heb gekregen, ziet alles er prima uit.

De verzending ging heel snel.

Nadat er wat scheurtjes ontstonden in de zijkant van de cover, kreeg ik direct een nieuwe thuis gestuurd. Fijn dat Covers & zo het probleem zo professioneel heeft aangepakt.

Scorekaart voor Covers & zo