Gebruikers over webshop B2Ctelecom
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHoesje besteld met eigen ontwerp,door hun fout verkeerd geprint, komen niet met oplossing, ze geven de klant de schuld en ze willen je niet helpen, ze reageren onbeschoft via de mail, koop hier niets!!!
VerzendingNiet van toepassing want de verzending was wel redelijk snel gegaan
KlantenserviceOnbeschoft, willen niet helpen, geven jou de schuld en laten je gewoon zitten met een fout product
Gepersonaliseerd hoesje voor de galaxy s6 Edge besteld met een datakabel van 3 meter. Bestelling kwam op tijd binnen. Echter bij ontvangst al meteen een dikke kras op de hoes. Ik had gekozen voor 2 afbeeldingen en voor tekst op de zijkant en maar 1 afbeelding stond erop en de tekst was blokkerig, stiksels lieten al los. Gezien mijn baan ben ik zelf ook niet snel in de gelegenheid om te reageren dus de afhandeling duurde lang. Mij is verzocht foto's te maken, en geloof me! Deze waren duidelijk en sloten aan op mijn klacht. Toch was het niet voldoende en moest ik mijn product onaangetekend retourneren.
Echter heb ik tot op heden nog altijd niets vernomen.
Bij het personaliseren van een hoesje stond informatie over het formaat wat niet correct was. Stiksels van het hoesje zaten los en er zat al bij ontvangst een dikke kras op. Pixels van de afbeeldingen klopte niet. en de datakabel die ik erbij had besteld kon na 3 weken enkel nog maar opladen. verbinden met de pc helaas niet meer mogelijk.
Klantenservicehoud je aan het lijntje.
Slechte service en ontzettend traag met antwoorden.
Ik was op zoek naar een case voor mijn Nexus 9 tablet. Hun website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Bestellen ging makkelijk en soepel. De keuzemogelijkheden zijn wel ietswat beperkt, sommige cases die wel via Amazon te krijgen zijn zijn niet in nederlandse webshops te krijgen.
VerzendingVlotte verzending, product was er na twee dagen. Prima verpakt en qua formaat gelukkig klein genoeg voor m'n brievenbus.
KlantenserviceDe eerste case die ik had beviel me toch niet (is niet de schuld van B2C telecom), dus ik heb deze geruild voor een andere case. Hun antwoord op mijn mail naar de klantenservice was ietswat traag (2-3 werkdagen), maar de verdere afhandeling ging netjes en correct zoals het hoort.
Ik heb een hoesje voor een z1 gekocht bij B2c. Product voldoet aan de beschrijving van de winkel en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er heel erg blij mee ben.
VerzendingHeel soepel allemaal. Nadat ik besteld had werd het inderdaad de dag erna afgeleverd bij mij.
KlantenserviceEr was een hoesje geleverd voor een z1 compact in plaats van een normale Z1. Ik kon zonder probleem het hoesje terugsturen en geld werd teruggestort. Goed geholpen via de mail met dit verzoek.
Update 24-11-2013:
Inmiddels stonden er 'ekomi systeem' reviews van het product.
Nadat mijn er ervaring eergisteren door ekomi was goedgekeurd en geplaatst, had de webshop in no time alle(!) reviews, dus ook de mijne, verwijderd.
Nogmaals de , 4200 mAh claimende goudbestickerde en van 'chinese tekst' voorziene accu is ook gewoon 3100 mAh. Of minder, want met de standaard lader laadde hij van onder de 20% op naar 100 in 1 uur 15 minuten.
Mijn vermoedden is dan ook dat alleen accu's met een grotere omvang dan de originele ook meer dan 3100 mAh kunnen bevatten. (Houd er dan ook rekening mee dat de meeste cases en hoesjes niet meer passen.)
Update: ondanks dat ik een order nr heb kan ik geen review bij het product zetten.
Ze werken met Ekomi en ook in spam map geen mail met link naar ekomi.
Ook is de informatie niet aangepast ( 4200 = 3100 mAh )
Gezien onderstaande hoop ik wel dat ze het op de website er bij zetten:
"accu tekst is 4200 maar is in werkelijkheid 3100 mAh o.i.d."
Onder voorbehoud, ik lichtte hen net in per email. Maar misschien zien ze dit eerder.
Ik kocht voor vriendin een 4200 mah accu, omdat die van haar note II steeds vlotter leeg was.
Blijkt met widgets dat ook deze van gouden sticker voorziene accu gewoon 3100 mah is....
Maar uiteraard wel duurder dan 3100 mah's
Gisteren besteld en inderdaad vandaag in huis. Goed verpakt.
KlantenserviceDe 'zeer slecht' voor aftersales kan nog veranderen, ik heb hen zojuist ergens van op de hoogte gesteld en zij moeten nog reageren ! onder embargo dus dit deel!
Reactie van b2ctelecom.nl, bijna een test review :
De reactie op de accu die geen 4200 mAh bevat maar 3100:
"Geachte,
Uiteraard gaan we ervan uit dat we van onze leveranciers batterijen ontvangen met dezelfde capaciteit die op het label staat. We hebben niet eerder gehoord dat de batterij een andere capaciteit zou hebben maar indien u niet tevreden bent over het product zou u het kunnen retourneren.
We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
B2C Telecom"
Of het product bevalt of niet is eigenlijk n.v.t.
Wat niet bevalt is dat men een 4200 mAh accu verkoopt die slechts 3100 mAh max. kan bevatten. Dat is 1100 mAh misleiding.
Dus klanten moeten ook vooraf onderzoek doen, maar leveranciers niet, terwijl dat toch ook klanten zijn in deze. Chinese fabriek -> koper in NL.
Ze kennen hun producten niet.
Terug sturen kost ook geld en heft goedkopere accu prijs op.
Of iemand dit eerder opmerkte en hen vertelde is niet na te gaan. Duidelijk is dat ze het niet zelf testten en ik ben benieuwd of het op de website komt te staan. Ze weten het sinds 15-11-2013 in de ochtend.
Ik had persoonlijk, als ik het echt niet wist, het verschil in prijs met de 3100 mAh accu hebben overgemaakt.
Nu houden ze iets negatiefs, negatief, wat neutraal of positief had uit kunnen pakken.
Site is wat mij betreft zeer duidelijk, ook klopte in mijn ervaring de aanduiding van op voorraad zijn.
Ik werd overvloedig per mail op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Heel keurig.
Ik had een hoesje voor mijn Nexus 7 tablet nodig. Vanwege een naderende vakantie had ik die snel nodig. Zoals de site aangaf werd deze inderdaad de volgende dag gezorgd, dus ik was helemaal tevreden. De verpakking was degelijk. Niets mis mee.
Alles prima op de website. Ik zocht een case en screenprotector voor mijn nieuwe telefoon.
VerzendingNext day delivery, top! Verzendkosten zijn ook erg schappelijk met 2,-
KlantenserviceDe screenprotector past slecht. Aangezien dat 3,95 kost voor een stukje plastic verwacht ik dat het goed past. Hier heb ik contact over gehad per mail maar helaas was de conclusie van B2c dat ik pech heb.
Prima als er geen alternatief is maar dan verwacht ik toch meer van de aftersales.