MyHeadphone

Gebruikers over webshop MyHeadphone

Omdat dit de enige nederlandse shop is die v-moda verkoopt contact opgenomen of het mogelijk was om deze te beluisteren.

Na wat e-mail contact afgesproken dat dit mogelijk was, maar dat ik ook gewoon de koptelefoon kon bestellen en terug sturen als deze niet bevielen (wet koop op afstand volgens mij?)

Het e-mail contact verliep positief en dus besloten ze maar hier te bestellen.

De site gebruikte het wel bekende " Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!" Nu heb ik de headset op donderdag avond besteld dus zou deze pas op vrijdage verzonden kunnen worden. Dit begrijp ik. Echter heb ik maandag pas mijn track&trace code gehad en was uiteindelijk woensdag pas de koptelefoon dit had volgens mij iets eerder moeten zijn.

Verder was het wel keurig verpakt en heb ik gewoon gekregen wat ik besteld heb. Hier zijn dus verder geen problemen mee.

Heldere duidelijke site, ik kwam er via google. Ze konden de cx-400 relatief goedkoop leveren. No nonsense.

Gekozen voor verzending via DHL. Is zoals gebruikelijk niet echt prettig, maar de verzending van MyHeadphone was snel.

Gisteren een mail gestuurd dat de doppen kapot waren gegaan. Vandaag een mailtje dat ik ze kon opsturen. Het product is niet meer in voorraad dus mijn geld komt als het goed is weer terug. Helaas was er niets meer in de categorie waar ik wat zoek. Ik kan deze shop aan iedereen aanraden!

Via de website een Sennheiser HD 25-1 II besteld. De levering werd direct van de leverancier via 'partijenpost' verstuurd, wat helaas voor wat vertraging zorgde. Contact via e-mail ging echter soepel en er werd altijd snel gereageerd.

De verzending ging via 'partijenpost', direct vanaf de leverancier. De leverancier werkt helaas nog niet met Track&Trace codes. Op dinsdag besteld, op donderdag verzonden, en pas op maandag is het pakketje aangekomen. De doos zat in een grote bubblewrap-envelop, die erg nat was verregend.

Omdat de leverancier niet met Track&Trace codes werkt was het onmogelijk om te bepalen waar mijn bestelling was. De bestelling werd 2 dagen na bestelling verzonden, maar daarna bleef het stil. Via e-mail contact gezocht met MyHeadphone, die reageerde snel en accuraat. Regelmatig contact gehad over de status van de verzending, en kreeg de leveringsbon van de leverancier direct doorgestuurd. Prima in orde dus!

Had via facebook van myheadphone gehoord en zag dat het in de buurt was.
Ik wou nog een koptelefoon van een wat lagere prijsklasse hebben voor bij m'n laptop. Zag deze CX 400-II voor een prima prijsje staan en heb 'm besteld.
Dag later lag 'ie in m'n brievenbus en gebruik 'm nu bijna dagelijks onderweg en thuis. prima site en goede aanbiedingen, niks mis mee!

Had de koptelefoon rond vijf uur de dag ervoor besteld en had 'm rond twee uur 's middags binnen. Gewoon in de verpakking en onbeschadigd, nul klachten gehad.

Scorekaart voor MyHeadphone