123BestDeal is opgericht op 1 februari 2011. De website van 123BestDeal.nl is gericht op de Nederlandse markt met één belangrijke missie: het onafhankelijk en kwalitatief aanbieden van tablet, smartphone en e-Reader accessoires, alsmede het juist voorzien van duidelijke informatie en advisering voor onze bezoekers. Naast onze Nederlandse webwinkel hebben wij voor de Belgische markt ook een speciale site opgezet die u kunt vinden op www.123bestdeal.be. Ons uitgangspunt bij al onze activiteiten is persoonlijkheid en betrokkenheid, en hierbij een zo goed mogelijke klantenservice bieden in de vorm van duidelijke informatie, snelle en duidelijke mail response en een chatfunctie waarbij wij klanten direct te woord kunnen staan tijdens werktijden.
Wij leveren zowel aan particulieren als aan verschillende wederverkopers en zakelijke klanten, er gingen u al meer dan 200.000 klanten voor.
Zakelijke klanten kunnen rekenen op een eigen B2B contactpersoon en komen in aanmerking om op rekening te kopen (in overleg) en bij grote orders een aangepaste offerte te ontvangen.
123BestDeal BV heeft zeer goede contacten weten te
leggen bij de
producenten van Tablet PC, e-Reader en Smartphone accessoires. Een
breed
assortiment en voor elk denkbare Tablet PC wel een geschikt accessoire,
daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt bij ons hoezen
voor elk
formaat en merk Tablet PC of e-Reader.
Al onze klanten zijn uitermate tevreden over de geboden prijs-kwaliteit
verhouding en het makkelijke bestelproces zonder rompslomp of poespas.
Kijkt u
maar eens naar de gemiddelde waardering die we als feedback
terugkrijgen. De beoordelingen over 123BestDeal liegen er niet om, ruim
97% van onze
klanten
raadt ons aan bij anderen en daar zijn wij ongelofelijk trots op! Er
zijn al
meer dan 8000 reviews geplaatst over 123BestDeal met een 9 als
gemiddeld
cijfer, lees hier zelf de onafhankelijke reviews
over 123BestDeal bij
de Feedback Company.

Contactgegevens
Helpdesk - Voor vragen over onze producten, orders en overige vragen gebruik onze chatfunctie of neem contact op via:
074 201 3490
Telefonisch en via de chat zijn alle afdelingen bereikbaar op de volgende tijden:
Maandag t/m vrijdag 10.00 uur - 21.00 uur
Balie - Voor het afhalen van uw order of voor een aankoop in de winkel:
Molenstraat
24 7491BG Delden |
Onze afhaalbalie is vijf dagen per week geopend van:
maandag t/m vrijdag van 10:00-17:00