Koelkast.nl

Gebruikers over webshop Koelkast.nl

Het selecteren en bestellen van de apparaten, inclusief betaling, verliep buitengewoon soepel. Op grond van deze ervaring kunnen we koelkast.nl bij een ieder aanbevelen. Prijstechnisch de goedkoopste en daarnaast ook nog prachtige apparaten waar we heel blij mee zijn.

Op maandag om 17.30 uur besteld en de volgende ochtend al in huis ! Het sms -je met de verwachte levertijd was tot op de minuut nauwkeurig. De volgende dag, tussen 9.49 uur en 11.49 uur zou de bestelling worden afgeleverd. Groot was onze verbazing toen er exact om 9.49 uur een grote vrachtwagen voor ons huis stopte, Zeer vriendelijk en hardwerkend personeel. En ze namen ook nog een oud apparaat mee. Nog nooit zo'n goed gevoel aan een aankoop overgehouden.

Makkelijk bestellen en ook tegen de laagste prijs.
Alles in assortiment is makkelijk specificaties en prijzen vergelijken.
Ook nog eens alles op voorraad en direct leverbaar.

---

Achteraf netjes gevraagd of je tevreden bent.
Goede instructies wat te doen als je eventueel niet tevreden bent en ook nog eens een ruime periode om je spullen terug te sturen.
Vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van!

Makkelijker, sneller en beter kan gewoon niet!
Sms de avond voor levering en ook nog eens een uur voor levering "U bent de eerst volgende"
Spullen worden binnen gebracht en uitgepakt, oude spullen wordt gratis meegenomen.

De Siemens KG36EAW40 koel/vriescombinatie die we via koelkast.nl hebben gekocht doet het uitstekend. Prima apparaat, overzichtelijke indeling en laag energieverbruik.

Prima. Duidelijke communicatie over aflevertijden.

Website is duidelijk en overzichtelijk, wel zou het prettig zijn als in het overzichtsvenster al wat meer informatie duidelijk is. Verder mist er een detail, de diepte van de koelkast. Gelukkig was dit op de tweakers pricewatch op te zoeken.

Verzending was snel en punctueel. Geen problemen mee gehad, en de koelkast werd netjes op zijn plek neergezet. Wel bleek achteraf dat niet al het verpakkingsmateriaal was verwijderd, maar dit was 5 minuutjes werk.

Achteraf bleek dat er een onderdeel miste, op de mail werd snel en professioneel gereageerd met de melding dat het onderdeel besteld zou worden.

Koelkast.nl, onderdeel van Create2Fit, heeft een duidelijke gebruiksvriendelijke website met concurrerende prijzen.
Had al eerder een koffiemachine gekocht via koffiediscounter.nl en ook dat was een prima ervaring!

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd en een behulpzame transporteur.

Overzichtelijk en duidelijke informatie op de website. Super snelle service wat voor mij echt een pré is. Via een e-mail en sms wordt de aflevertijd gecommuniceerd wat heel prettig is en het feit dat oude apparaten gratis afgevoerd kunnen worden vind ik top!

Zeer tevreden over de manier van communiceren en de snelle service.

Website is duidelijk weergegeven en alle nodige informatie is er te vinden. Ook duidelijk met betrekking tot levering en kosten. De klantenservice is prima bereikbaar. Dit wilde ik even controleren indien er iets mis zou zijn met de koelkast (garantie). Meteen na doorschakeling verbonden met een medewerker. Kosten zijn wel 80 ct/m
---
Alles verlopen zoals afgesproken. Geen klachten. Vooraf de klantenservice nog gebeld op te kijken of dit wachttijden zijn van 2 uur mocht er iets fout gaan. Kreeg direct iemand aan de lijn (wel 80ct/pm).

De dag van tevoren een mail + SMS gehad met de verwachtte levertijd (tijdspan van 2 uur). Binnen dit tijdblok ook daadwerkelijk afgeleverd. Gratis bezorging t/m 2 trappen.

De website is verzorgd, via een google ad bij hun "weekendknaller" terecht gekomen wat een interessante aanbieding bleek. Na wat op hun website rondgekeken te hebben o.a. ivm de levering wat ik vanaf het begin toch wel een aandachtspunt vond bij hun besteld, maar tot nu toe voel ik mij als klant niet echt geinformeerd, levering verloopt niet vlot en ik moet steeds zelf naar informatie vissen. Ook al heb ik eerst 5 werkdagen ipv 1 afgewacht als ook nu opnieuw tijd gegeven om hun de kans te geven informatie bij hun leverancier in te winnen.

Niet dat ik perse morgen mijn ijskast moet hebben maar ik zou toch graag alvast een datum kunnen afspreken.

[Update]
Uiteindelijk toch gebeld en daarna snel geleverd, al bij al dus toch nog goed afgehandeld!

Op de website vond ik in verband met levering naar Belgie de volgende informatie op hun website (http://www.koelkast.nl/pagina/klantenservice_verzendkosten/):
Verzending naar België
Het is bij ons ook mogelijk om te bestellen als u woonachtig bent in België. U wordt één werkdag na uw betaling gebeld door de vervoerder Van Oort. Die maken een afspraak van leveren met u. Levering kan in dit geval binnen twee tot vijf werkdagen plaatsvinden.

Wanneer ik hier 5 werkdagen na mijn bestelling hierover contact met hun opnam waren ze eerlijk en kreeg ik dit antwoord:
Die tekst klopt inderdaad niet. Wij zullen ervoor zorgen dat dit wordt aangepast. Helaas zijn er iets meer stappen nodig voordat het apparaat in België afgeleverd kan worden en voordat zij u kunnen bellen om een afspraak te maken.

En het advies om opnieuw contact met hun op te nemen indien ik voor het einde van de dag niets van de leverancier zou hebben gehoord.

Vandaag, opnieuw 3 dagen later, nog niets gehoord, ook hun website geeft nog de foutieve informatie weer. Heb ik opnieuw zelf een mail gestuurd waarbij ze me nu aanraden om zelf contact op te nemen met de leverancier, en ze voorzien mij een telefoon nummer dat als ik het bel ik een boodschap krijgt dat dit nummer is afgesloten.

Ik ben zeer benieuwd naar hoe spoedig dit opgelost geraakt, ik update mijn review naarmate er evolutie is in de zaak.

Scorekaart voor Koelkast.nl