Wasmachine.nl

Gebruikers over webshop Wasmachine.nl

Ik wilde een wasmachine in de kerstvakantie aanschaffen zodat ik niet apart vrij hoefde te vragen. Zitten kijken op verschillende websites waar die goedkoop en snel geleverd kon worden, daar kwam wasmachine.nl uit. Zij hadden het volgende op de website staan:
voor 31 dec 2015 12:00 besteld is 02-01-2016 geleverd.

Ik heb de wasmachine dus besteld op 30-12-2015 rond 22:30, dan zou je zeggen dat dit ruim op tijd is voor 31-12-2015 12:00. Nu is het 02-01-2016, nog niets gehoord van de vervoerder over de levertijden. Wat blijkt is dat de tijden helemaal niet klopte op de website zei de klanten service.

Nu wordt de wasmachine niet 02-01-2016 bezorgd, ook niet 04-01-2016 wat je dan zou denken, maar 05-01-2016!

En dan denk je, maak je niet zo druk... maar dit is het volgende.

-Ik moet apart vrij nemen er voor, want dan moet er gewoon weer gewerkt worden, ik had dan het gelukt dat ik de kerstvakantie vrij was.
-Ik laat de oude wasmachine meenemen en die moest verzend klaar gemaakt worden. Nu heb ik die afgekoppeld, leeg laten lopen en vervoer klaar gemaakt.
-Expres heb ik ook nog de was laten liggen, om die juist met de nieuwe wasmachine te kunnen wassen op jawel 02-01-2016...maar ja nu wordt dat dus niks.

Ik moet dus nu weer de wasmachine weer aansluiten om te zorgen dat de was toch schoon wordt.

Ik haat dubbel werk, en ik denk dat ik niet de enige ben die daar allergisch voor is. Bedankt.....wasmachine.nl

Is goed te lezen in het bericht hier boven waarom de levertijd niet gehaald is.

Kort gezegd:
30-12-2015 22:30~ besteld
voor 31-12-2015 12:00 besteld is 02-01-2016 in huis.
Wordt geen 02-01-2016 maar 05-01-2016

Nu levert de vervoerder ook in de avond, maar daar moet ik zelf achter aanbellen omdat hun hier niks in kunnen betekenen.
daarvoor heb ik dit nummer gekregen: 0900-3962564
Wat ongetwijfeld ook extra geld kost om te bellen.

Slechte service, enige wat er vanaf kwam was een excuses voor het ongemak. Voor de rest moet je het zelf ook maar oplossen.

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van u review. Dat is vervelend om te horen dat u deze ervaring met ons en onze vervoerder heeft. Onze oprechte excuses voor het ongemak hiervan. De reden hiervan is dat de vervoerder door de eindejaarsdrukte last heeft gehad van overmacht wat resulteerde in de verlate levering. Om u hierin tegemoet te komen willen wij u graag de full service kosten ter waarde van € 14,95 aan u over gaan maken. Is dit eventueel een passende oplossing voor u?
Wij horen graag of u van deze optie gebruik zou willen maken.
Alvast hartelijk dank voor het doorgeven hiervan,

Klantenservice Wasmachine.nl

Super gemakkelijk bestelproces en vlotte betalingsafhandeling (iDEAL, yay.) Onmiddellijk alle bijbehorende bevestigingen van bestelling en betaling in de mail.

Zeer slecht.
De extra installatieservice erbij gekocht.
Via track and trace bezorging in de gaten aan het houden en op basis daarvan nog zeer ruim de tijd de kinderen even naar school te brengen. Staan ze dus ruim een uur eerder op de stoep, totaal niet in overeenstemming met de geschatte tijd> niet thuis. Na gebeld te worden de chauffeur op het hart gedrukt echt binnen 10 minuten de deur te komen openen.
Op weg naar huis haastend teruggebeld worden door chauffeur die doodleuk meld hem nu niet meer te plaatsen en installeren vanwege de 10 minuten wachten. Wat??? Ik heb daarvoor betaald beste chauffeur!
Nou ja ok dan wel, maar hij had eigenlijk geen gereedschap. Wat???
Vooruit, sjouw maar naar boven dan (zolder) dan pak ik zelf ondertussen wel een sleutel uit mijn kist. Toen kwam ik boven en stond de machine al. Ik vrees dat die niet zachtzinnig naar boven getild is, gezien deze recordtijd twee trappen te hebben genomen. Eerder naar boven geragd. Hij had toch ook al een sleutel gevonden (want zat bij apparaat). De transport beveiliging was er ook al uit en de slangen waren zeer slordig aangesloten. Maar meneer was klaar en vertrok.
Na vertrek geconstateerd dat de machine totaal niet was gesteld en dat heb ik dus zelf moeten doen.
Ook de aangesloten slang zelf ontkoppeld en eerst even fatsoenlijk ontward. Na open draaien kraan bleek de slang aan ingangszijde machine ook niet goed want het water spoot me om de oren. Gewoon amper handvast dus. Kon ik ook zelf opnieuw doen.

Deze installatie service is voor mij een grote wassen neus. Nu maar hopen dat de machine nog een lang leven beschoren is ondanks de "bumpy ride" naar boven...

Zoals te zien in de reactie heb ik contact gehad met de klantenservice. Zij namen contact op naar aanleiding van deze review en hebben me aangeboden de gemaakte kosten voor de full service volledig terug te storten. Heel fijn dat er wat mee gedaan is.

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Dat is vervelend om te horen dat u deze ervaring met onze vervoerder heeft. Onze oprechte excuses voor het ongemak hiervan. Wij zullen dit zeker intern communiceren om herhaling in de toekomst te voorkomen. Heeft u destijds ook kosten gemaakt voor de full service a € 14,95? Zo ja, dan ontvangen wij graag per mail uw ordernummer met een kort begeleidend schrijven. Wij zouden deze kosten dan graag voor u terugstorten. Ons mailadres is klantenservice@create2fit.com.

Klantenservice Wasmachine.nl

De bestelling verliep makkelijk en snel. De website is overzichtelijk en ook de betaling was eenvoudig.

Het product 's avonds om 20.45 uur besteld en het werd de volgende dag om 09.30 uur geleverd. Top!

Wij zouden bij onze bestelling 2 pakken waspoeder erbij krijgen, maar er werd maar een pak geleverd. Na telefonisch contact met de klantenservice, is dit alsnog geleverd.

Onderstaande mail naar ze verstuurd, nooit reactie gehad:

Het te telefoonnummer werkt niet 09000114. Vandaar deze mail.

Vandaag werd bij ons de nieuwe wasmachine geleverd. Wij hebben betaald voor aansluitkosten, echter weigerden de bezorgers de wasmachine aan te sluiten wegens de trekaansluiting. Vervolgens wilden ze hem ook niet op de juiste plek neerzetten, met wat boos aandringen hebben ze de wasmachine toch in de badkamer op de juiste plek gezet (met de woorden "We douwen het ***** ding wel even naar binnen"), echter hebben ze de trillingsdempers er niet ondergezet. Tijdens het plaatsen hebben ze de afvoer van de wasbak gesloopt, deze hebben we nog zelf weten te repareren.
Mijn vriendin heeft vervolgens zelf de wasmachine aangesloten, echter spuit er nu water alle kanten op bij de aansluiting van de kraan.
Oude wasmachine is niet meegenomen, want er zat nog water in (dat kwam, omdat wij de dop niet loskregen) ze wilden ons niet helpen om dit op te lossen.

Kortom, een erg onbeschofte slechte service.

Kunnen jullie vandaag nog iemand langs sturen om de wasmachine goed aan te sluiten?

Voor mijn beperkte budget ( < 400 euro) een wasmachine gekocht bij Wasmachine.nl. De keuze viel op een Samsung. Op internet de goedkoopste aanbieder gezocht en dat was Wasmachine.nl.

Website doet eenvoudig aan. Na bestelling is er geen mogelijkheid om in te loggen, wat ik altijd wel fijn vind om de exacte status van het product te bekijken. Via e-mail prima geïnformeerd over het bestelproces. Betalen middels acceptgiro (Afterpay) is altijd fijn (eerst wasmachine werkend, dan betalen).

Verzending en bezorging was echt uitstekend. Omdat ik met acceptgiro wilde betalen moest ik een dag langer wachten vanwege een extra check van Afterpay. Geen enkel probleem, had ik rekening mee gehouden en ik werd er tijdens bestellen op geattendeerd.

Bezorging wordt gedaan door TNT Post Extra@Home. De avond voor de bezorging kreeg ik een SMS met de verwachte bezorgtijd (een range van twee uren). De ochtend van bezorging kreeg ik een SMS dat het eerstvolgende adres van de chauffeur de mijne was. Deed elke bezorgdienst dit maar!

Het is altijd maar afwachten tot hoever ze de wasmachine willen brengen (ik woon in een flat). De wasmachine werd tot in de ruimte gebracht waar hij moest staan. Ik had aangegeven mijn oude wasmachine mee terug te nemen (klaargezet bij de voordeur), en dat was natuurlijk geen enkel probleem.

Het waren vriendelijke bezorgers, ook niet onbelangrijk.

Na twee weken maakte de wasmachine een piepend geluid bij het met de hand draaien van de trommel. Zaterdag gemaild, zondag reactie van Wasmachine.nl: we moesten bij de fabrikant zijn (Samsung), we konden zelf een afspraak maken, maar dat wilden zij ook wel voor ons doen. Een snelle en goede reactie van Wasmachine.nl.

Samsung heeft het probleem (samen met E-care) prima opgelost.

waren opzoek naar wasmachine via tweaker bij wasmachine.nl terecht gekomen zag tom daar en voelde meteen oke zeker het demo filmpje waarin ie uit legt hoe die precies werkt..

tot de naar boven naar binnen aansluiten optie erg oke ze namen de oude machine ook meteen mee

Ik heb hier een AEG Lavatherm 65470AH1 aangeschaft, en voor de eerste keer deze winkel gekozen met de gedachte: "Een bekendheid als Tom Coronel kan het zich niet veroorloven om slechte service te geven, of om een winkel met problemen te runnen".
Natuurlijk is het geen 100% garantie en heb ik nog niet te maken gehad met de after-sales, maar het gaf mij in ieder geval een goed gevoel.

De website is overzichtelijk en een artikel bestellen loopt zonder enige problemen.
Geen vreemde pop-ups, geen vastlopers bij het bestellen, geen ingewikkelde procedures, gewoon zoals het hoort.
Betalen kan op vrijwel elk mogelijke manier en wat ik prettig vond is dat je de leverdatum kon kiezen.

De levering zou plaatsvinden tussen 13:19 en 15:19, maar de droger werd pas geleverd om 16:30.
Een telefoontje van de chauffeur met de melding dat ze wat later zijn zou ik prettig gevonden hebben.
De levering an sich was goed; nette bezorgers, artikel goed verpakt, netjes uitgepakt en geplaatst, en het oude apparaat weer meegenomen.

Keurige website via Tweakers gevonden via laagste prijs. Site is duidelijk en overzichtelijk, leuk dat Tom Coronel er achter zit. Betaalproces is verzorgd, iDeal zit er natuurlijk bij, bezorgkosten zijn schappelijk, en ze nemen oude apparatuur gratis mee terug. Daarnaast wordt je snel en duidelijk op de hoogte gehouden over de levering via email en SMS, Gewoon goed dus.

Je kunt opgeven wanneer je de boel wilt ontvangen. Zelfs de dag na bestelling is geen probleem bij zulke grote producten. Keurig verpakt en wordt binnen afgeleverd. Je kunt ook gratis oude apparatuur laten meenemen. Hulde.

Duidelijke en overzichtelijke site, redelijk aanbod, eenvoudig bestelproces met de mogelijkheid om zelf een voorkeur op te geven voor een afleverdatum.

De wasmachine werd perfect geleverd op de dag die ik als voorkeurdatum had aangegeven. De avond van tevoren een SMS gekregen met de verwachte levertijd.

De bezorgers waren vriendelijk en hebben de wasmachine netjes aangesloten.

zeer heldere website funcites goed uitgelegd. duidelijk met filmpjes en dergelijke. ik zou zeker hier weer kopen.

kreeg een email met de tijd waar tussen hij geleverd werd. toen op de dag zelf nog een sms bericht. en ze vertrokken niet voor dat de oudewasmachine mee genomen was en de nieuwe aan stond..

Snel geleverd en kwaliteit , zeer tevreden compleet en snel, was eenvoudig te bestellen ook.
Aanrader voor iedereen!

Volgende dag in huis, en boven neergezet

Mail nadetijd of ik tevreden was, eventuele klachten kon ik melden

De site is overzichtelijk, de prijzen zijn concurrerend, in ons geval voor een vaatwasser is hij het goedkoopst.

Kon deze site niet, heb de reviews op tweakers gelezen en de stap maar genomen.

Het bestellen, de bevestigingen ging erg goed, betalen met ideal is ook een plus.

Sms en mail gehad met de tijd dat het bezorgd zou worden, zowel de dag als de tijd was juist.

Deze site zou ik ook aanbevelen en kom hier ook zeker terug.

De bezorging incl. het meenemen van de oude vaatwasser ging vlot.

De bezorgers hebben hem uitgepakt en samen gecontroleerd op beschadigingen.

Installeren doen ze ook, alleen op ons verzoek niet gedaan.

Goed verpakt, geen beschadigingen

Heldere website, makkelijk in te zoeken. Vergelijken zou nog handig zijn. Verder goede prijzen en een makkelijk bestelproces.

Razendsnel. 's avonds besteld met een gewenste levering de dag erna, 's avonds een SMS en mailtje gehad met de leveringsbevestiging tussen 14-16 uur de volgende dag. Op de dag van levering netjes een SMS dat ze er met 5 minuten zouden zijn, en ook nog op de afgesproken tijd. Nieuwe machine naar zolder, aangesloten en oude machine mee terug. Met 10 minuten geregeld. Helemaal super.

De site was overzichtelijk en bestellen liep vlot. De prijzen zijn, zover ik heb kunnen zien, concurrerend. Gewoon zoals het hoort.

Er zou een sms komen met de verwacht aankomst tijd maar deze bleef uit. Even gebeld en mij kon direct melden hoe laat het verwacht werd. Grappig genoeg waren ze blijkbaar te vroeg. Nadat de heren alles keurig hadden gebracht en opgehaald (erg handig trouwens) kreeg ik een uur later nog een sms dat ze over 20 minuten zouden komen.
Toen zat de nieuwe vaatwasser er al in ;)

Op de website staat veel informatie over allerlei wasmachines uiteraard, ik had het geluk dat ik een wasmachine had uitgekozen die toevallig als Beste Koop door de consumentenbond was bestempeld. Hierdoor was er een leuk informatief filmpje waarin de wasmachine werd bekeken en de functies werden toegelicht. Niet in heel vele detail, maar het was fijn om het model in een video onder handen genomen te zien worden.

De informatie over het afkoppelen van de oude wasmachine en hoe het proces verder na bestelling zou gaan, was erg compleet en makkelijk te vinden.
Ik ben niet van plan binnenkort weer een machine te kopen, maar ik zou de site wel aanraden voor anderen die dit wel willen.

De dag van bezorging kun je kiezen, het tijdstip echter niet.
De avond van te voren kreeg ik bericht dat de levering tussen 15u36-17u36 zou zijn, ik twijfelde nog of ik naar kantoor zou gaan of thuis zou werken. Uiteindelijk gekozen om thuis te werken en dat was maar goed ook!
Om 14u30 ging de deurbel en was mijn wasmachine er al...als ik op kantoor had gezeten dan was ik waarschijnlijk nog niet thuis geweest!

De bezorgers waren nette jongens en het geheel werd vlot afgehandeld. Ik zei dat ze de wasmachine mochten laten staan in de gang en dat ik hem zelf op zijn plek zou zetten en ze hebben twee keer gevraagd of ik het zeker wist; erg netjes dus!

Wat minder netjes was, was dat ze vertelden dat de transportbouten er nog uit moesten met sleutel 13 en dat ze die niet hadden. Een beetje raar dat ze werken zonder stnadaard gereedschap.
Ik had toevallig geen sleutelset in huis...behalve...sleutel 13! Dus ik zei dat dat prima was en dat ik het verder zou doen.

Na vertrek van de bezorgers heb ik mijn sleutel gezocht en wat bleek: de transportbouten waren sleutel 12! Het heeft mij weer een hoop moeite en tijd gekost om ze dus eruit te krijgen zonder sleutel 12.
Erg onzorvuldig van de bezorgers!

Al met al was het redelijk, net niet slecht maar zeker niet goed.

We zochten een wasmachine van een bepaald merk en konden dit op de site goed vinden ook veel keus van dit merk. De bestelling plaatsen ging vervolgens heel makkelijk net als het betalen via ideal de prijs die we moesten afrekenen klopte met de prijs die op de site stond vermeld.

Voor 20:00 besteld was de volgende dag zeker bezorgd. Kreeg s'morgens netjes een sms van de verwachte levertijd, en de machine is netjes op tijd geleverd in de originele verpakking. De bezorger heeft de machine uit de verpakking gehaald en de machine gebruiks klaar gemaakt inclusief aansluiten.

Wij hebben nog geen problemen met de machine gehad dus deze dienst dan ook nog niet nodig gehad

Na keuze gemaakt te hebben is er een duidelijke uitleg over de leveringsstappen en wat te doen met de oude machine.

Nette en punctuele bezorging met tussen berichten over het tijdstip.

Site werk goed. Goede prijs, geen verborgen kosten. Snelle levertijden, wel belangrijk als je wasmachine stuk is.

Geleverd op zelf gekozen dag. Dag ervoor een sms met de tijdsperiode van twee uur waarin er werd bezorgd. Correct geinstalleerd en oude wasmachine meegenomen.

Ik heb hier een tijdje geleden een wasmachine besteld, dit ging erg goed, werd netjes neergezet en aangesloten door aardige jongens. Ik dacht ik bestel mijn droger daar ook wel dan maar dat ging toch heel anders.

Toen ze met de droger langskwamen merkte ik meteen al dat het geen aardige jongens waren, erg nors en onbeleefd. Ze wilde niet de droger op de wasmachine zetten omdat dat niet bij de werksaamheden hoorde. Toen ze de droger in de keuken moesten zetten hadden ze hem makkelijk om de wasmachine kunnen zetten. Ze wilden niet eens de droger verder aansluiten. Daarna ook nog woorden gehad met 1 van die jongens omdat die behoorlijk naar deed erover. Wij moesten maar beter lezen van hem. Meneer moet blij zijn dat hij nog overeind staat met zijn grote mond.

Achteraf ook nog even een handtekening vragen dat we alles accepteren zodat we er niks aan kunnen doen want anders ging de droger mee terug.

Ik bestel hier nooit meer, laat dat heel duidelijk zijn. Je kunt net zo goed bij een andere winkel bestellen want de service deugt voor geen meter. Was er eerst over te spreken maar dit slaat nergens op. Jongens die brutaal zijn en ruzie zoeken, dat moet niet kunnen.

Tot de deur en verder zoek je het maar uit terwijl anders op de site staat vermeld. Kinderachtig beleid. Kan niks anders zeggen dan dat het niet deugt. Ze hebben het piepschuim van de verpakking helemaal kapot gemaakt en de hele hal ligt onder de troep. Ze botsten overal tegenaan. Associaal is het enigste woord wat ik ervoor heb.

Dat zullen we zien hoe dit opgelost gaat worden want dit accepteer ik niet. Ik ga op iedere site wat plaatsen hierover. Lijkt me dat ze de jongere jongen die langskwam moeten ontslaan want die gaat problemen veroorzaken voor deze site, dat kan ik garanderen.

Gewoon goed. Eenvoudige bestelling, veel informatie en snel geleverd.
Het is niet de eerste keer dat we hier een apparaat gekocht hebben.

Snelle levering

We hadden per ongeluk vaatwastabletten ontvangen bij onze bestelling, na een emailtje te hebben gestuurd kregen we ook nog gratis wasmachine tabletten opgestuurd met een excuses voor de vergissing. De vaatwastabletten mochten we gewoon houden. Goed opgelost.

Scorekaart voor Wasmachine.nl