Gebruikers over webshop Deals4Sale
Review toevoegen2 Tom Tailor hooded sweaters besteld voor 29 euro per stuk + 6,95 verzendkosten.
Ten eerste kreeg ik niet direct na mijn bestelling een bevestigingsmail. Na enkele dage een mail gestuurd en toen wel een bevestigingsmail ontvangen. De spullen werden na 2 weken geleverd door DPD (deutche pakket dienst). 2 weken is echt te lang, en als het dan zo lange levertijd is, zeg het dan eerlijk. Communicatie naar de klant moet wat dat betreft beter. Ondanks dat ben ik tevreden over de levering, het was het wachten waard!
Op de site van deals4sale staat een logo van post.nl Ik ging er vanuit dat het pakket door post.nl afgeleverd zou worden, dit werd dus door DPD afgeleverd. Wel een track en trace nummer ontvangen.
TV wandbeugel besteld. Prima product voor zijn prijs.
Prijs/kwaliteit zeer goed, prima beugel en meer dan stevig genoeg voor mijn TV.
Beetje onduidelijk wanneer levering was, geen track@trace...helaas..
Op site stond leverin 1-3 werkdagen, dus eigenlijk 1 dag te laat, maar ja, gezien de prijs doen we daar niet moeilijk over.
Wel keurig mail gekregen dat zending verzonden was. 2 dagen later binnen.
Verpakking was alleen orginele verpakking, aangezien het een TV beugel was, geen probleem
Ik zou als ik Deals4 sale was, overgaan op track@trace voor grotere/duurdere producten...
Maar nogmaals prijs/kwaliteit zeer goed, dus kan je niet alles verder 100% verwachten.
Heb gevraagd wanneer levering was, kreeg paar uur later antwoord.
Later mail gestuurd of het track&trace zending was, daar echter geen antwoord op gekregen. Eerste mailtje was denk ook standaard antwoord., maar in ieder geval wel beantwoord. Verders over garantie kan ik niets zeggen, geen probleem mee...
Men bood via Internet een product aan die zogenaamd € 59 waarde had. Bij ontvangst bleek het een waardeloos product te zijn. Op 18 oktober het product in originele verpakking geretourneerd met verzoek om bedrag terug te storten.
VerzendingHet betrof een erotisch product. Men had de doos zodanig ingepakt dat de doos aan de onderzijde gewoon te openen was. Het was niet getaped, helemaal niks. Hoezo bescherming van je privacy. Zeer slecht dus.
KlantenserviceMen beantwoord mail slecht of niet. Ik zit nu al ruim bovren de 10 mails die zijn verzonden. Men komt gemaakte afspraken niet na. Ik wacht tot op heden nog steeds op terug storting van het aankoopbedrag!
Ik raad iedereen aan om niets meer bij Deals4sale te bestellen!
Alle 6 Geheugenkaartjes blijken frauduleus, bevatten minder dan 2GB ipf 32 GB. daardoor steeds storingen. Heb een dag zitten uitzoeken wat er mis is. Alle fotos opnieuw mogen maken.
KlantenserviceIk kreeg van Groupon enige weken later dezelfde kaartjes aangeboden welke ze betrekken van Deals4sale. Ik ben verbolgen dat Deals4sale willens en wetens dit wanproduct op de markt blijft pompen. Groupon heb ik verwittigd, maar die wil ook gewoon verkopen want de komende dag krijg ik weer dezelfde rottige aanbieding.
Aanvulling op mijn shopreview, dit maal inclusief aftersales:
Inmiddels de hele zending retour gestuurd. N.a.v. een shopreview van een andere Tweaker werd ik er attent op gemaakt dat de capaciteit van de geleverde "32GB" microSD-kaartjes niet in de buurt kwamn van de 32 GB. Dat even zelf uitgetest en daarop gebrpobeerd een retourformulier op de deals4sale site uit te printen. Ook ik kreeg daarop een foutmelding dat mijn op 20 september verstuurde zending nu op 27 september al ouder dan 14 dagen was en ik daarom geen retourformulier meer mocht afdrukken. Even creatief een ander ordernummer ingevuld, het html-retourformulier dat ik toen kreeg met mijn gegevens aangepast en de hele zending retour gestuurd.
Ik ben benieuwd of ik mijn geld nog terug zie.
Ideal gaf een foutmelding op de betaling.
Ik kreeg een orderbevestiging, en later twee verzendberichten en inderdaad twee pakketjes ontvangen.
Toen bleek de betaling van de order twee keer afgeboekt.
Twee pakketjes waren keurig in noppenfolie envelop verpakt. Geen track and trace, maar dat zou het onnodig duurder maken.
Ik verbaasde me erover dat ik een extra pakketje ontving
Ik heb telefonisch contact, ik kan een retournummer opvragen op de site, en dan zal een en ander geretourneerd worden. Dit deel van de site meldt echter dat mijn order nummer niet bestaat of te oud is.
Het blijkt dat de bestelde geheugenkaartjes van 32 GB in werkelijkheid maar 2GB kunnen bevatten. Daardoor geven ze om de haverklap storing. Ook de fotobestanden bevatten maar enkele lijnen in plaats van de hele foto. Tot overmaat van ramp is ook de sd kaarthouder van mijn laptop defect geraakt.
Er staat een 100 bij 82 pixels kleine foto bij de bestelde micro-SD card en USB card reader, waar in een hoekje ook nog een vaag icoontje van het merk bij is gezet. Je kunt op de foto niet zien wat het merk is of wat de snelheid van de kaart moet zijn. Ook staat in de beschrijving niks over dergelijke relevante details. Ik ging er dus vanuit dat het een 2 speed 32GB microSD kaart zou zijn, waar ik er twee van besteld heb.
In de tekst staat "Drie tot vijf werkdagen levertijd".
Leuke klantentrekker, maar dat halen ze dus bij lange na niet.
Na mijn bestelling kreeg ik welgeteld 1 bevestigingsmail, en daarna werd het stil. Na een aantal dagen heb ik per email om informatie gevraagd, omdat de beloofde leveringstermijn verstreken was. Geen enkele reactie van Deals4Sale volgde.
Zo'n tien dagen na de bestelling nog een poging gedaan om hen per email te bereiken (ze hebben meerdere emailadressen), met de belofte om er werk van te maken als ik geen zending of mijn geld terug op mijn rekening zou vinden voor een bepaalde datum. Wederom geen reactie op mijn email, maar twee dagen later viel de bestelling in de bus.
Het pakket bestond uit een envelop met daarin een aantal blisters met telkens een micro-SD-kaart en SD-kaart-adapter of een USB-micro-SDkaartlezer er in. Het was dus voldoende beschermd verpakt. De bestelde onderdelen zaten er ook allemaal in, met, tot mijn verbazing, dus ook een tweetal micro-SD naar SD adapters (die niet in de tekst of op de plaatjes bij de advertentie stonden).
Er is niet zoiets als een statusupdate verstuurd. Ik kreeg geen waarschuwing dat het pakket verstuurd was, noch een track en tracecode. De envelop lag ineens in de brievenbus.
De datum waarop het geheel werd verzonden was ruim later dan de beloofde "3 tot 5 dagen".
Vanwege de ontbrekende statusupdate en veel te late verzending een slechte beoordeling bij dit punt.
Bestelling geplaatst via jouwaanbieding.nl. Het betrof een set sokken in verschillende kleuren van het merk Pierre Cardin. Bestelling meteen betaald met iDeal. Kreeg een automatische bevestiging, maar daarna werd het stil. 4 Weken gewacht. Leek mij voldoende. In de tussentijd geen enkel berichtje. Daarna contact proberen op te nemen. Telefoon wordt niet beantwoord. Mailtjes pas na een aantal dagen en meerder mailtjes.
Na herhaaldelijke oproepen kreeg ik bevestiging dat het verstuurd was. Geen track en trace code. Ter compensatie zou er een extra paar sokken bij zitten. Twee dagen later nog niets ontvangen. Nogmaals mailen. Krijg mededeling nu verzonden en krijg tracktracecode.
Pakketje komt binnen met 12 paar sokken in 1 kleur: zwart. Hoezo assorti?
Echter wel zónder het toegezegde extra paar. Maar ook nog eens in de verkeerde maat.
Werd niet verzonden. Na aandringen 4 weken later. Geen track trace code om te volgen.
KlantenserviceContact opnemen is lastig. Telefoon wordt niet beantwoord. Op hun site staat alleen een (betaald?) 0900 nummer. Mail wordt niet beantwoord.
Retourzending heb ik dezelfde dag als ontvangst verstuurd. Deals4sale heeft het pakketje ook in ontvangst genomen. ik zit nu te wachten op bevestiging van ontvangst en/of mijn geld.