Gebruikers over webshop iSupplyShop
Review toevoegenDe telefoon wordt niet opgenomen en er komt geen reactie op e-mail, echter op zijn website staat dat er binnen 48 een reactie gegeven zal worden. Omdat er een reactie uitblijft en omdat het bestelde nog niet geleverd werd moet ik helaas aannemen dat de webwinkel nep is. Ik heb de eigenaar een ultimatum gesteld, of het overgemaakte geld binnen 3 dagen terugstorten of ik doe aangifte van diefstal en laat via een rechter beslag leggen op zijn eigendom.
VerzendingGeen nieuws over de verzending, ook niet na herhaaldelijk informeren via e-mail en telefoon.
Wij hebben op 31 januari een achterkantje van een telefoon besteld. Op de site staat dat zonder tegenbericht er de volgende dag geleverd gaat worden. Het is nu 10 februari en we hebben geen tegenbericht gehad maar ook is de bestelling niet ontvangen. Twee keer een mail gestuurd maar totaal geen reactie!
KlantenserviceHet produkt hebben wij nog niet ontvangen maar ik weet zeker dat ik bij ISupplyshop nooit meer ga bestellen. Verschrikkelijke slechte service!!
Op zich redelijke site met voldoende informatie en bestelgemak. Maar bestellen doe ik hier nooit meer want tot op heden heb ik nog niet hetgeen ontvangen wat ik heb besteld. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.
VerzendingHet artikel dat ik had besteld kwam echt niet de volgende dag maar bijna 2 weken later zonder dat ik ook maar op de hoogte was gesteld dat dit vertraging zou hebben. Ik had een paar keer gemaild waar mijn bestelling bleef maar kreeg geen enkele reactie terug! Toen ik de bestelling eindelijk ontving bleek het niet het artikel te zijn dat ik had besteld. Op mijn klacht kreeg ik een mail terug dat ik het pakket maar terug moest sturen en dat ik dan het juiste artikel zou ontvangen. De verzendkosten moest ik zelf betalen ook al was het hun fout dat ze het verkeerde hadden gestuurd. Belachelijk want ik moest nu dus extra kosten maken en ook nog eens opnieuw gaan wachten. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen terwijl ik op 27 december heb besteld en het nu 21 januari is.
KlantenserviceJe kunt ze telefonisch niet bereiken en op mijn mails krijg ik geen reactie terug. Echt heel slechte service. Hier bestel ik echt NOOIT meer. Echt een afrader wat mij betreft
Valt mij nog mee dat ik de eerste ben die een beoordeling plaats over de webshop, gezien de ervaringen van velen andere op andere klachten websites.
Bestelling van een schroevendraaier setje en spatel voor een iPhone. Snelle respons en de bestelling zou worden verzonden. Helaas nooit ontvangen (of nooit verstuurd...). Na een week contact opgenomen. Wederom zou het worden verstuurd (met de nadruk op zou). Helaas weer niets ontvangen waarna de schuld werd gegeven aan de transporteur en de bestelling als zijnde afgerond werd afgesloten! In diezelfde periode (kerst) verschilende andere bestellingen ontvangen uit zowel nederland als daarbuiten.
Dus, helaas is mijn conclusie (ook gezien de vele andere negatieve ervaringen); doe geen zaken met deze oplichters.
Jeroen
Nooit verstuurd naar mijn mening.
KlantenserviceAls de oplossing voor jou als leverancier is om de schuld bij de transporteur neer te leggen..... Dan ben je geen serieuze ondernemer. Na verschillende e-mails wordt de order vervolgens gewoon gesloten zondere verdere comunicatie. Al met al. K. met peren wat mij betreft!