SAVE-Mii

Gebruikers over webshop SAVE-Mii

goed contact, reageren direct. Bij vragen krijg ik snel antwoord. Toen ik vroeg om een product dat er niet meer was (wat ik vorig jaar ook had besteld) kreeg ik een telefoonnummer waar ik dit product nog wel zou kunnen krijgen (en dat was ook zo) Super!

gebaseerd op bestelling vorig jaar

ik heb een bestelling gedaan die later niet compatible bleek met een ander product. Hier kwam ik net na de bestelling achter (…). Direct gemailed. Hij ging kijken of ie nog eentje had die wel werkte. Was helaas niet het geval. Binnen een dag mijn geld terug gehad.
Goede service zeg!

Whisper fan voor Xbox 360 besteld. Deze winkel was stuk goedkoper dan andere adressen in Nederland die console onderdelen verkopen en de enige die ik kon vinden die betrouwbaar oogt (contactgegevens/adres, betaalmethodes). Onderdelen zijn gemakkelijk te vinden op de site. Minpuntje dat ik geen bestelbevestiging per mail heb ontvangen, maar bestelling is wel zichtbaar in je profiel op de site. Ook was iDeal "op dit moment" niet beschikbaar. Ik heb het later niet nog een keer geprobeerd, maar direct met PayPal betaald wat prima ging. Beide zijn overigens zonder extra transactiekosten.

Gezien de grootte van het product kon ik ervoor kiezen per briefpost te versturen ipv per pakket. Er is duidelijk op de site vermeld dat briefpost niet traceerbaar noch verzekerd, dus eigen risico is. Aangezien het prijsverschil €3 om €8,50 behoorlijk is voor een product van €15 uiteindelijk voor briefpost gekozen. Ander voordeel is dat je niet hoeft thuis te zijn om het aan te nemen. Vrijdagmiddag mail van verzending en zaterdagmiddag lag het product al in een bubbelenveloppe bij de rest van de post op de deurmat.

Wel fijn dat je de keuze tussen brief of pakket zelf nog kan maken want dat prijsverschil loont behoorlijk bij producten met lage waarde.

Ombouwwinkel leverde een schandalige service,op google deze shop gevonden en meteen gebeld en konden meteen terecht op zaterdag nog wel hij leverde uitstekende service!!!!!

garantie en goede service.

een echte aanrader !
Hij legd alles goed uit en neemt de tijd voor zijn klanten.
Al met al zou ik hier zeker weer terugkomen en aanbevelen aan fam. en vrienden

Scorekaart voor SAVE-Mii