Gebruikers over webshop Accu-Accu.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVandaag besteld - 44 dagen later geleverd
Kijk eens even snel op hun site, ze stellen vandaag besteld, vandaag verstuurd. Daar zit het eerste addertje onder het gras. Besteld en betaald op 18 september. Na enkele dagen nog steeds geen zending dus gemaild, ik plak hier gewoon het antwoord van dit super bedrijf: "we gaan niet zo maar nog een keer uw bestelling versturen of zomaar uw geld terugstorten. We wachten 14 dagen af, tellend vanaf de verzenddag, en als het er dan niet is, starten we een onderzoek bij PostNL. Als PostNL aangeeft dat de zending verloren is, wordt u terugbetaald" Ze laten je vervolgens gewoon 14 dagen wachten. Bellen met de klantenservice lukt dus echt niet, dus zelf maar weer mailen op 5 oktober inmiddels. Totaal geen antwoord en op 17 oktober AL dit antwoord: "Het onderzoek bij PostNL is opgestart. We gaan niet eerder de zending nogmaals versturen voordat PostNL bevestigt dat de zending kwijt is geraakt." Zelf contact gezocht met Post.nl en zij beschouwen een poststuk na 4 dagen als verloren en doen geen enkel onderzoek naar poststukken verzonden zonder track en trace omdat zij dergelijke poststukken niet meer kunnen traceren. Hen daarmee geconfronteerd maar geen antwoord. Bellen wederom zinloos en op 31 oktober krijgen we dan bericht dat het onderzoek is afgerond en verklaren ze dat ze geen geld kunnen teruggeven ( hetgeen zij wettelijk wel verplicht zijn ) en op 1 november, jawel 44 dagen na bestelling lagen de twee batterijtjes in de brievenbus. Tja, trek zelf uw conclusie. Ik had achteraf spijt dat ik niet gelijk mijn advocaat evenhet een en ander had laten regelen.
Zie korte toelichting, op hun site beloven ze expres niet dat de volgende dag je bestelling wordt geleverd, zij stellen dat zij het dezelfde dag versturen. Vervolgens komt niets aan, ze laten je dan 14 dagen wachten omdat ze stellendat het in die periode nog kan komen. Vervolgens laten ze niets weten en moet je er zelf achteraan want zij delen eenvoudig mee dat zij eerst een onderzoek van de post.nl afwachten. Navraag daar levert op dat zij helemaal geen onderzoek ingesteld hebben en dat ook nooit doen. Ongeveer 44 dagen na bestelling kregen we de zending.
KlantenserviceZie voorgaande onderbouwingen waarin al duidelijk uit de doeken is gedaan hoe een en ander verlopen is