Gadget Central

Gebruikers over webshop Gadget Central

Ik had een bestelling gedaan via Savemyday, een site van Metronieuws.

De bestelling wordt vlot afgerond en via e-mail bevestigd. Zit allemaal goed in elkaar. Maar na de betaling wordt het stil. Geen statusupdates. Op e-mail wordt niet gereageerd en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Dit is in andere reviews al beschreven.
Pas nadat ik via Savemyday/Metronieuws duidelijk heb gemaakt dat de maat voor mij vol was en ik het niet langer accepteer dat een verkoper niet reageert en zijn afspraken niet nakomt, oftwel dat dit een geval van oplichting is, heeft Gadgetcentral eindelijk gereageerd en zelfs een extraatje bij de bestelling gedaan.

Een citaat: 'We zijn op de hoogte van de reacties op Tweakers en kunnen het de klanten moeilijk kwalijk nemen. We doen er wel alles aan om de situatie op te lossen voor mensen van wie het pakje niet is aangekomen.'

Het duurde twee maanden voor ik de bestelling die 10 tot 15 werkdagen zou duren, ontving. De zending is wel op het correcte adres afgeleverd.

Hoewel de bestelling uiteindelijk na 2 maanden is afgeleverd zal ik hier niet meer bestellen. Dat zal niemand verbazen.

Zeer slechte winkel! Hier moet je niks bestellen! Heb op 6 maart met de savemyday actie meegedaan voor een gratis oplader. Daarbij ook een setje TouchGloves besteld. Na een maand nog niks te hebben ontvangen of gehoord, toch maar eens gemaild. Kreeg reactie dat vanwege de grote reactie op de savemyday actie de bestelling vertraging op was gelopen. Binnen 3 dagen zou de oplader echter verstuurd zijn. De TouchGloves kwamen die dag weer binnen en zouden nog gelijk verstuurd worden.

En inderdaad een week later lag de oplader op de mat. Na 5 weken wachten. Op zich niet heel erg omdat de oplader toch gratis was. Alleen nog geen spoor van de TouchGloves. Toch weer 4 weken gewacht en besloten nog maar eens contact op te nemen. Telefonisch krijg je naar 1 keer overgaan gelijk een bandje te horen dat ze vanwege de drukte de telefoon niet kunnen beantwoorden. Je kan contact opnemen via de mail en nemen daarna zo spoedig mogelijk contact op. Dus weer gemaild in afwachting van een reactie.

Ondertussen zijn we weer een maand verder maar helaas nog steeds geen reactie. Ik verstuur nu bijna dagelijks een mailtje met de vraag hoe het staat met mijn bestelling maar die worden steevast genegeerd. Bellen heeft geen zin want blijkbaar hebben ze het 24 uur per dag, 7 dagen per week te druk om deze op te nemen. Het maakt niet uit wanneer je belt na een keer krijg je de automatische beantwoorder.

Al met al een zeer slechte winkel waarbij ik niet zou aanraden om ook maar iets te bestellen! Ook al was de oplader gratis via de savemyday-actie, uiteindelijk heb ik er alsnog voor moeten betalen via het niet ontvangen van de TouchGloves

Verzending duurt zoals hierboven beschreven veel te lang, en het is moeilijk om contact te krijgen met het bedrijf

Zoals al gezegd is het bedrijf niet te bereiken. Na herhaaldelijk mailen (Laatste weken 1x per dag) of bellen (Wordt niet opgenomen, je krijgt gelijk de automatische beantwoorder), wordt er niet gereageerd. Ik ben ondertussen 3 maanden verder en wacht nog steeds op mijn bestelling.

Twee keer met de SaveMyDay/Metro actie meegedaan. De eerste keer duurde het wat langer dan verwacht, maar ja, dat kan voorkomen, zeker bij zo'n actie (iDevice lader+kabel).

Op basis van de toch over het geheel genomen redelijke ervaring, nog een keer met de SaveMyDay/Metro-actie meegedaan (Touch stylus). Na 1,5 mnd wachten (er was al aangekondigd dat het langer dan gebruikelijk zou duren) besloot ik maar eens te bellen, met het bekende resultaat (onbereikbaar, direct verbonden met een bandje "wegens drukte blabla"). Daarom heb ik gelijk een mailtje gestuurd. Dat heb ik inmiddels 2x herhaald, zonder enige reactie. Ik zit nu te denken over een mailbombardement, een paar keer per dag het mailtje herhalen net zolang tot ze reageren.

Hier shop ik dus NOOIT WEER!!!

Overigens moeten jullie deze shopreview niet zien als een wraakactie, maar als een waarschuwing, KOOP NIET BIJ DEZE SHOP als je geld je lief is!

1 van de 2 bestellingen is tot nu toe (bijna 2 mnd later) nog steeds niet afgeleverd. Dat kan ik niet anders dan "zeer slecht" beoordelen. Daarbij neem ik niet mee dat de eerste bestelling ook lang duurde, daar heb ik gezien de omstandigheden wel begrip voor.

Je krijgt telefonisch standaard een bandje dat "wegens drukte blabla" de telefoon niet beantwoord kan worden. Of je nu 's morgens, 's middags of 's avonds belt. Of je belt niet, dat geeft hetzelfde resultaat en minder frustratie.

Email is al geen haar beter, je kunt mailen tot je internetverbinding roodgloeiend is maar reactie, ho maar.

Telefonisch onbereikbaar, per email geen reactie, ook dit kan alleen maar "zeer slecht" genoemd worden.

Produkt was duidelijk omschreven, bevestigingsmail van bestelling was snel binnen. Het shoppen zelf ging ook makkelijk

Daarna nix meer. Product zou na max 15 dagen binnen zijn. Nix ontvangen.

geen reaxie op telefoon (die nooit bereikbaar is, altijd druk bezet door drukte), geen reaxie op mail. Ik ben blijkbaar niet de enige, via hier en internet is er veel te vinden en nix is positief

Makkelijk gedaan, paypal geschil geopend. Ze zijn gecontroleerd en kunnen dus hun status kwijtraken.

Na een bestelling gedaan te hebben via Savemyday.nl heb ik een aantal mailtjes gehad ter bevestiging van het bestelde product.
Er werd mij in de mail verteld dat ik de voucher moest verzilveren binnen 9 dagen na aankoop en dit moest gedaan worden bij www.gadgetcentral.nl.
Hun behoren dus het product te leveren. Er werd vermeld dat de levertijd 15 werkdagen was.
Maar na die 15 werkdagen is het akelig stil gebleven. Op mail wordt niet gereageerd en telefonisch krijg je gelijk een bandje te horen dat het te druk is en dus niet mogelijk is om iemand te woord te staan.
Ook word verteld dat ze binnen een aantal uur op mail zouden terug reageren. Dit is een valse belofte, er wordt gewoon niet gereageerd.

Tot nu toe is er nog niks geleverd.

Hier dezelfde ervaring: wel besteld, maar nooit iets ontvangen. Geen reacties op vragen via de email of telefonisch.

Nooit iets ontvangen dus. Op andere sites las ik dat meer mensen dit probleem hebben. Ook las ik dat producten kapot aankomen.

Ze zeggen dat ze veel mails binnen 3 uur beantwoorden, maar die van mij heb ik nooit een reactie op gekregen. Ook zijn ze telefonisch niet te bereiken want je krijgt meteen een bandje. Al met al een erg slechte ervaring bij deze webshop, dus hier zal ik nooit weer wat kopen!

Duidelijk website, maar helaas leveren ze niet. Ze emaillen wel als erg vertraging is bij de levering, maar vervolgens reageren ze in het geheel niet op berichten.

Op 12 maart een product besteld, enkele weken later kreeg ik via de e-mail het bericht dat er vertraging was i.v.m. populariteit. Na de beloofde leverdatum heb ik ze meerdere e-mails gestuurd (vanaf en naar meerdere e-mailadressen) met de vraag wanneer ik de bestelling kon verwachten, maar op geen enkele mail heb ik helaas antwoord gekregen. Ook telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

Door slechte bereikbaarheid, erg slecht service. Duidelijk geval van eens, maar nooit weer!! De bestelling was gelukkig niet groot, maar dit slaat nergens op. Laat ze eerst hun zaakjes (zoals klantenservice) op orde krijgen voordat ze aanbiedingen doen.

Via de metro een code gekregen om een gratis oplader te bestellen voor mijn iPod. Betalen was simpel en ik werd keurig op de hoogte gehouden.

Kreeg een mailtje dat het langer zou duren dan ze hadden verwacht met natuurlijk hun excuses. Ze zouden bij een volgende actie er rekening mee houden. Product keurig verpakt binnen gekregen.

Scorekaart voor Gadget Central